• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Speddy elbiseni almışsın hayırlı olsun tatlım, bende resimleri atıcam birazdan...
Heyecan yapmıyorum dedimya heyecanım sanırım içe vurdu çünkü damağımda acayip bir yara çıktı şaşırdım ilkez yaşıyorum bu durumu...

Slm kızlaar, nasılsınız diyemiyorum malesef bu ne yaa herkes dökülmüş...
Unutmayın bir haftaya nasıl başlarsanız öyle gider...
Belki inanmayacaksınız ama burada üzüldüğünüzü görmek benide çok üzüyor, keşke hepimiz aynı anda mutlu olsak mutluluklarımızı paylaşsak diyorum...
Aslıcım senden başlayayım, sanırım kötü bir haftasonu geçirmişsin. Ama bu dönemlerde olur böyle şeyler canım, aslında tartışma olmaması garip olur çünkü bunlar tuzu biberidir, ayrı kaldığınız ve birbiriniz için canınızın acıdığı dönemlerde, birbirinizin değerini daha iyi anlarsınız.Tabi her zaman tartışma ilişkiyi yıpratır o ayrı konu ama siz zaten her zaman bu olayları yaşamıyorsunuzki...
Şuan seni anlayabiliyorum aslında bizim küçük bir tartışmamızda canım o kadar sıkılmıştıki, ama haksız oydu özür diledi barıştık. Hasan eniştemizde sana naz yapıyor sanırım, e her zaman kızlar az yapacak değilya, erkeklerde fırsatını buldumu değerlendirmeden yapamıyo işte...
Üzme tatlı canını arkadaşım, yarın öbürgün barışırsınız, yine haftasonlarını iple çekersin...

canım yazdıkların için çok tşk ederim inş dediğin gibidir..naz yapıyodur inş koca bebeğim bana..sabah aradım sesini duydum hala mesafeli konuşuyo.10 buçuk gibi aradı midem ağrıyodu dikkat etmiyosn kendne flan dedı ama hç kıyamam ben bebeğime demedi senağlama şmdi 2mizinde öğle arası acaba arasammıki...

Speddy elbiseni almışsın hayırlı olsun tatlım, bende resimleri atıcam birazdan...
Heyecan yapmıyorum dedimya heyecanım sanırım içe vurdu çünkü damağımda acayip bir yara çıktı şaşırdım ilkez yaşıyorum bu durumu...

evet Canım Aldım Elbisemi çok şükür.
Sonuna yanii kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
Bende çok yapmıyorum diyemiyorum artık şimdiden yapıyorum bile.
bekliyorum Resimlerini merak ettim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bu arada bu haftasonu olucak dimi yalnış mı hatırlıyorum yoksa olumunekankayizsmile

kız resmen naz yapıyi işte :))
Ara bence yani be şahsen suçlu olduğumu düşünseydim üzerine düşerdim, barıştıktan sonrada acısını çıkarırdım :))
Tecrübeyle sabittir canım

cimcimecimm bende öyle veya ona benzer şeyler düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama inan sabrım giderek tükeniyo. kendi içime kapanır oldum giderek. hayalde kurmuyorum umutta etmiyorum. herşey allah'ın takdirinde elden bişe gelmiyor. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun
canım arkadaşım iyi ki varsın olumunekankayizsmile

evet Canım Aldım Elbisemi çok şükür.
Sonuna yanii kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
Bende çok yapmıyorum diyemiyorum artık şimdiden yapıyorum bile.
bekliyorum Resimlerini merak ettim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bu arada bu haftasonu olucak dimi yalnış mı hatırlıyorum yoksa olumunekankayizsmile

yok canım cumartesi sabah yüzükleri aldık, akşama söz oldu :))
Pazarda aşkım kahvaltıya geldi bize, ama pazar daha güzeldi yaa, artık aramızdaki bazı mesafeleri kaldırdık :kedi:
Yüzüklerle sanki kalplerimiz bir kere daha bağlandı gibi, şimdi daha çok seviyorum onu, gitmesi baya ağır geldi bana...
boshayallersmile

yok canım cumartesi sabah yüzükleri aldık, akşama söz oldu :))
Pazarda aşkım kahvaltıya geldi bize, ama pazar daha güzeldi yaa, artık aramızdaki bazı mesafeleri kaldırdık :kedi:
Yüzüklerle sanki kalplerimiz bir kere daha bağlandı gibi, şimdi daha çok seviyorum onu, gitmesi baya ağır geldi bana...
boshayallersmile

aaaa Canım sen hiç heycan yapmadın ozaman kaydirigubbakcemile3
Bekliyorum Resimlerinizi ohaoldumsmile

cimcimecimm bende öyle veya ona benzer şeyler düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama inan sabrım giderek tükeniyo. kendi içime kapanır oldum giderek. hayalde kurmuyorum umutta etmiyorum. herşey allah'ın takdirinde elden bişe gelmiyor. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun
canım arkadaşım iyi ki varsın olumunekankayizsmile

belirli bir süreden sonra hayalde kuramaz insan, ama inanıyorumki bi yerlerde var umudun senin çünkü kısmetin var, buda umut demektir zaten.
Sadece sabır sınaması yapılıyo sana, (inan seninle ilgili içimden hep bu geçiyo, çünkü gerçekten seni tanıdığım kadarıyla evlilik için ideal birisin) bunuda başarıyla atlatacağına inanıyorum ben
:Saruboceq:

belirli bir süreden sonra hayalde kuramaz insan, ama inanıyorumki bi yerlerde var umudun senin çünkü kısmetin var, buda umut demektir zaten.
Sadece sabır sınaması yapılıyo sana, (inan seninle ilgili içimden hep bu geçiyo, çünkü gerçekten seni tanıdığım kadarıyla evlilik için ideal birisin) bunuda başarıyla atlatacağına inanıyorum ben
:Saruboceq:

tatlım ne güzel şeyler söylemişsin öyle. güzel bakan güzel görürmüş Şeniz
inşallah bu sınamayı başarıyla geçerim ve mükafatını bi an önce alırım :asigim:

bu arada burda süper kar yağıyo dışarıyı görünce gözlerime inanamadımmm :1shok: bu kar kesin tutar. yaşasın heryer bembeyaz olacak hihoyyyt

aaaa Canım sen hiç heycan yapmadın ozaman kaydirigubbakcemile3
Bekliyorum Resimlerinizi ohaoldumsmile

Cumartesi 11'de işten çıktım, 1 gibi sözlümle buluştuk (sözüm artık o benim zemuszemus) sonra beraber yüzüklerimizi almaya gittik, ilk önce onun yüzüğünü aldık, sonra benimkini, daha sonra yemek yemeye gittik o arada kayınvalidem aradı kendine terlik al diye (bohça yapmışlar) terlik aldık, sonra aşkım bi gömlek aldı bana. Ayrıldık, akşam 19:30 gibi geldiler, ben odadaydım çağırdılar içeri girmeden ben karşıladım, çiçekler bana diğer hediyeler ise yanımdakilere verildi, İzmirdeki adetlerde sözde tepsiyle gelirmiş bohça, aldıklarını 3 tepsinin içine koymuşlardı, garip geldi aslında bize...Bizde tepsileri boş verip bohça yapcaz öyle konuştuk. Kurabiye ve kola getirmişler bohçanın yanında saolsunlar. Bohçada ise 2 takım iç çamaşır, alığımız terlikler, lif, patik, çorap, gecelik takımı (kırmızı tül çok sexi :)) Yüzükler takıldı, ayrıca çok kalabalıktı sadece onlardan 20 kişi gelmişti, bizimkilerde zaten çok kalabalık.Yedik içtik birazda oynadılar sonra gittiler.

AMAN Ne güzel geçmiş işte
ama yüzükleri nedne son güne bıraktınız ben öyle bıraksam daha çok heycanlanırım :)

Canım sözlüm Keşan'da asker ya, cuma komutanıyla birlikte geldi (zaten yüzükleri o taktı) ancak o zaman alabildik öncesinde fırsatımız olmadı.
Zaten Ümraniye'de cadde kuyumcu dolu beğenmek zor olmadı yani...

hımmm eeee geri gitti askere şimdi ooyyy canım benim eee şafak saycaksın şimdi
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun Resimleri bekliyorum çatlıycammm

spedimmm saskınlrkulubune yazdgmı sanada kopyalym :)

aradım hala mesafeli konuşuyo benimle ama idare eder yinede.akşam kursa gitmicem 9a kdr kursum wr hftaıcı her aksam.ekıcem bu aksam kursu onu gormeye gıdıcem.dayanamıyorm dedm bız boyleyken hafta gecmek bılmıyo bana dedm..gorusucez ama aramızda klcak annemler kursta dye bılcek benı dedm.tuhaf geldı smdı yalan solemek dedı hc ylan solemedk bız yanı ne blm dedı..dedm bsey olmaz ben bu seklde derse gırsem anlayablcekmym sankı dedm sesım buğulandı... mafoldumben oda tamam tamam dedi... bakalm aksam goruscez..dua et bana kuzum :çok üzgünüm:

ayyy canımbenim hadi hayırlı uğurlu olsun cimcimeciim resimleri
çok çokkkkkk merak ediorum hadiii yükle yafffff ben dün sinirle
söylemiştim kızına yoksa hayatta kimseye ahm mah etmem ne halleri varsa görsünler takmıyorrrruuuummmmm......aslıcıım bak ne güzel arayıp konuşmuşsun işallah akşam
buluşunca konuşursunuz ve aranız düzelir :Saruboceq: canım benm yaa kıyamam sana
miden nasıl oldu yaaa :sinifsinif:

amanın cimcimem hadi artık seni everdil sayılır darısı sinem bendeniz corel seçil ben biricik artistin başına.

bende ehliyetten ilkuardım 93
trafik 88
motor 93
geçti yaa bir direksiyon lakdı ama ben işten çıkarsam ehliyetimi alamam heralde 300 küsür tutuyo:1ninca:

benimde telefonumu birileri istemiş ama kim bilmiyorum kuzenime söylemişler..ve bana hep liseliler takılıyor yaa artık benden büyük birileri takıl bune be adım sübyancıya çıkıcaklaelaelaelaelae

ayyy canımbenim hadi hayırlı uğurlu olsun cimcimeciim resimleri
çok çokkkkkk merak ediorum hadiii yükle yafffff ben dün sinirle
söylemiştim kızına yoksa hayatta kimseye ahm mah etmem ne halleri varsa görsünler takmıyorrrruuuummmmm......aslıcıım bak ne güzel arayıp konuşmuşsun işallah akşam
buluşunca konuşursunuz ve aranız düzelir :Saruboceq: canım benm yaa kıyamam sana
miden nasıl oldu yaaa :sinifsinif:

midemde hala sancı var seçilcim... duramıyorum ınan onu gormedende duramayacagım ıcın aıleme yalan soylemıs olucam belkı bu aksam kursta bılıcek onlar benı ama ben hasanı gormeden duramam boyle bı hafta gecmez onsuz ya senağlamasakınlestırıcı bı cay war onu ıctım... oofff cokkk kotuuyummm aksam olsun artık yaaa :sinifsinif:

cımcımem goster artık resımlerı catladık walla...

canım bunu kım soledı "ben dün sinirle
söylemiştim kızına yoksa hayatta kimseye ahm mah etmem ne halleri varsa görsünler takmıyorrrruuuummmmm......"

Back
X