• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

slm arkadaşlar. aranızda en büyük benmiyim diye merak ediyorum? seneye 20010 da yani 27 olcam. her yeni bi yaşa girdiğimde üzülüyorm keşke küçülme gibi bişe olsa ya da hep geriye sarsak büyümesekte küçülsek her yeni yaşta.20010 için tek isteğim var önce sağlık sonrada öss de istediğim yeri kazanmak mutluluk biraz uzakta amma ulaşırım inş.iyi dileklerim topikteki tüm arkadaşlara

kızlarr ben çok uygun fritöz buldum internet sitesinden h.b dan alayım mı param boşuna gidermi??

Slm kızlaar, lavantam çok ilginç bir rüya baktınmı gördüklerinin anlamına?
Bende 2010'da nasipse 24 olucam, sevgililer günü ve doğum günüm aynı haftaya denk geliyo, bakalım o günlerde hediyemizi alacak birileri olacakmı...
Lavantacım elektronik eşyada internet sitelerine pek güvenmiyorum ben, görmeden almamanı tavsiye ederim.
Benimde bi dolu alacağım var yaa...

cimcimam ama yorumlar güzel çok pahalı bişey değil ve beğendim açıkcası arkadaşımada sipariş vermek istiyorum ikimizin toplam 50 tl tutuyo korgo ücretsiz ve gerçekten uygun şeylerde var elime ulaşırsa devamı gelir kesinde güvenmekle güvenmemk arasındayım..

Canım seni çok iyi anlıyorum benimde kardeşim askerde :((
Ve indiği günden beri haber alamadık çok merak ediyorum, senin nişanlın aradımı nereye gitti...

Fiyatı gerçekten çok uygunmuş, bizimkilerde geçenlerde televizyondan buharlı ayak masajı almışlar, herbiri 36'şar tl vermişler ama hiçbir işe yaramadı aldıkları gibi duruyo...
ıadesinide yapamadık 36 lirayı çöpe attık anlayacağın...

Canım seni çok iyi anlıyorum benimde kardeşim askerde :((
Ve indiği günden beri haber alamadık çok merak ediyorum, senin nişanlın aradımı nereye gitti...

iskenderuna bahriyeli gitti az önce aradı ama ben öyle kötüyüm ki teslim olmaya gidiyomuş...sanki nefes alamıyorum..sağolun iyi dileklerini için arkadaşlar..mafoldumben kaç gündür haber alamıyosunuz ki,,

off şipariş veremiyorm sayfa görüntülenemedi diyoo ee nu kadar beklerse sayfa zaman aşımına uğrar tabii

indiği zaman aradı ama perşembe teslim oldu o günden beri aramadı.
Gerçi herkes merak etmeyin birlik çok büyük hesap falan açacaklar, kıyafetleri falan ayarlayacak binlerce asker var ancak arar dediler ama, bi arasa hayırlısıyla rahatlıcam...

cimcimecimm askeriyede dışarıdan daha güvende emin ol şimdi zaten şaşkınlık vardır birde dedikleri gibi kıyafet yer vs.vs. ayarlanırken fırsat olmayabilir..sen içini ferah tut

Allah kavuştursun canım

Cimcimemmm içini ferah tut inan en kısa zamanda arar kardeşin sonuçta askeriye canım

hepinizden allah razı olsun arkadaşlar,cimcimecim inşallah duyarsınız kardeşinin sesinide içiniz rahatlar,,,çok ama çok zor..insan başına gelmeden anlayamıyor...

kızlar verdim şiparişi hayırlısı ile pazartesi parayı yatırıcaz ve gelmesini beklicez.çeyizlik olucak evde var simbonun memnunuz pek lazım olmadığından çok para verip süs olmasını istemedim..bakalım pişman olmam inş..

kızlar verdim şiparişi hayırlısı ile pazartesi parayı yatırıcaz ve gelmesini beklicez.çeyizlik olucak evde var simbonun memnunuz pek lazım olmadığından çok para verip süs olmasını istemedim..bakalım pişman olmam inş..

Hadi hayırlısı olsun canım
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back