• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Allah tez zamanda kavuştursun canım
ne zordur şimdi böyle senin için ama olsun gelince ömür boyu beraber olacaksınız
bunu düşün ve üzme canını opuyorumnanaktan

Canım seni çok iyi anlıyorum benimde kardeşim askerde :((
Ve indiği günden beri haber alamadık çok merak ediyorum, senin nişanlın aradımı nereye gitti...

kızlar Allah kavuştursun.
benimde ablam hakkaride polis.
mafoldumben

Günaydın kızlaar bugün açılışı ben yapayım, herkese hayırlı haftalar...
Kardeşimle görüştük sonunda, ne kadar kavga etsekte kardeşin yeri ayrı oluyo yaa...

[QUOTE=cimcime eses;10454197]Günaydın kızlaar bugün açılışı ben yapayım, herkese hayırlı haftalar...
Kardeşimle görüştük sonunda, ne kadar kavga etsekte kardeşin yeri ayrı oluyo yaa...
[/QUOTE]

aaaa canım kardeşle kavga olmaz :olmaz:
et tırnaktan asla ayrılmıyor çok iyi yapmışşsıun vallahi
günaydı bu arada nasılsın_

Canım öyle büyük tartışmalar değil, bilirsin kardeşler arasında olur bazen tatsızlıklar, ama Allah korusun başına bişey gelse en çok bizim içimiz acır yine...
ıyiyim canım nolsun, uykusuzum her zamanki gibi, gece aşkımı fena korkutmuşum farkında olmadan, :))

Canım öyle büyük tartışmalar değil, bilirsin kardeşler arasında olur bazen tatsızlıklar, ama Allah korusun başına bişey gelse en çok bizim içimiz acır yine...
İyiyim canım nolsun, uykusuzum her zamanki gibi, gece aşkımı fena korkutmuşum farkında olmadan, :))

aynen bizde de oluyor ama düzeliyor hemen kısa süre de :Saruboceq:
hayırdır naptın da korktu onu korkutcam diye mi uyumadın yerimseniben

hayata bakış açım daralıyor korkuyorum..dün akşam haberlere baktım genelde pek izlememeye çalışırım insanın içini karartan haberlerden dolayı ama dün akşam izledim. dtp kapatıldı olaylar had safada..allahım sen bizleri yeri göğü yaratansın..ne olur ülkemizi bölmek için hiç suçu olmayan o tertemiz anne evletlarını ,pkk dan yandaşlarından koru.. onları kendi kazdıkları kuyuya düşmesini sağla senden başka ilah yoktur sana inanır sana güvenirim yarabbim iç savaşlardan,bölücülerden,ülkemize ihanet eden herkesten koru..çocuklarımıza güzel gelecek bırakmayı nasip et...AMıN

yok canım, dün 23 gibi msj attı, ders çalışıyormuş arada benide sormak istemiş, bende ders çalışman gerek şimdilik unut beni yazıp banyoya girdim. Saçlarım çok uzun o nedenle banyodan 1,5 saatten önce çıkamam...
Oda msj atmış, "seni çok seviyorum, az sevseydim ne olurduki" diye...
Ben cvp yazmayınca tekrar atmış "yattınmı"
sonra "bişeymi oldu"
cvp alamayınca aramış
ben açmayınca yine msj atmış. "yanlış anlaşıldıysam özür dilerim, iyi geceler" yazmış.
Banyodan çıkınca bi baktım bir sürü arama ve msj okuduktan sonra çok güldüm...
Yanlış anlaşılmayı, engelledim ve şunuda anladım, galiba beni kaybetmekten gerçekten korkuyo :))

ahh be canım ne güzel baksana uğraşıyopr
hem komik hemde değerini anlayabiliyormuşşsun
Allah hiç bozmasın inşalklah

ınşallah böyle devam eder, evlendikten sonra bu kadar olmayacağına %100 eminim ama saygı ve sevgiyi yitirmedikten sonra, mutlu olabileceğimize inanıyorum...
Lavantam terör olayları gerçekten aldı başını gidiyo, ama bu kadar yıl bölemediler bu ülkeyi bundan sonrada yapamazlar, Türk'lerde de sessiz ama damarına basıldığında dağıtacak insanlar var, onların ancak ıstanbul ve pkkyı savunan illerde sesi çıkar. Karadeniz yada ıç Anadolu'da yapsınlar bakalım çıkabiliyorlarmı oradan....
Aslında şu kanunlar biraz daha katı olsa eminim suç oranıda azalır. Allah sonumuzu hayır etsin, dünyanın sonu yaklaşıyor...

günaydın kızlar herkes nasıl bakalım cimcime kız senin adına çok sevndim canım amann allah bozmasın maşallah kuzum :nazar: :nazar: :nazar: benim ev planım suya düştü maalesef annemle cuma akşamı konuştukben seni hiçbiyere bırkamam çıkacaksak ayrı eve hep beraber çıkalım senin ayrı bi odan olsun valla hiçbirşeyine karışmayacağım dedi bende kabul ettim dünde ev bakmaya gittik 5+1 dublex bi eve baktık annemler çok beğendi eğer kafalarına uyarsa o evi alıcaz sanırım benimde aslında çok hoşuma gitti çünkü tüm üst katını kendime tahsis edicem kimse çıkmasın üst kata dedim onlarda ok. dedlier böylelikle zaten ayrı bi evde oturuyormuşum gibi olacak çok mutluyum bir an evvel otruuduğumuz evden kurtulmak istiorummmm..... :dance: kızlar bana dua edinde o evi allaım ve o evde otururlaım artık....

evet cnm bizim adelet o kadar esnekki caydırıcılık diye bişey yok..yeni bir örgüt yakalandı kap kaçta 1 yıldır insanınların canlarına kastedip eşyalarını çalıyorlar..yakalandılar ama ne kadar içeride durucaklar..daha söylenecek çok şey var..dağdan inen insan kılığına girmiş şeytanlar varya o araçların tepesine çıkıp el sallıyorlarya biz şu kadar türk askerini şehit ettik şu kadar annenin canını yaktık şu kadar çocuğu yetim bıraktık diye...off offff allah yardımcımız olsunn

insanların evlilik konusunda başkalarının üzerine gitmesini her zaman saçma bulmuşumdur ,sanki kendileri o yükün altına girecekler de başkalarına baskı yapıyorlar ,evlenmeyi bekleyen arkadaşlara tavsiyem kimsenin lafına sözüne aldırış etmeyin ,bu güzel hayatı güzelce yaşamaya çalışın ,evlilik konusunda da takıntılı olmayın yoksa hiç olmaz ,herşeyi akışına bırakın ,nasibiniz mutlaka sizi bulacaktır ben buna eminim .erkek arkadaşı olanlara da tavsiyem şudur hem siz hem de karşınızdaki insanın doğal hallerini gözlemlemeye çalışın ,sevgili iken yapmacık olup da evlendikten sonra değişen çok fazla insan var ,kendinizin de göstermediğiniz bir yönü varsa mutlaka gösterin ki karşınızdaki sizi olduğunuz gib isevsin çünkü sonra bunlar hep sorun oluyo ve allah korusun boşanmaya kadar gidiyor ,bir ilişkide önemli olan birbirine ne kadar çok canım cicim demek değil ,o ilişkinin gerçek ,yapmacıklıktan uzak doğal bir ilişki olmasıdır ,her insanın artı ve eksileri olabilir ,önemli olan karşındakini artı ve eksileriyle kabullenmektir .Günümüz gençleri bu konuda çok büyük hatalar içerisine girebiliyorlar ,sevgili iken can ciğer kuzu sarması ,evlenince hemen boşanma ...Kendinize mutlaka karşınızdaki her yönüyle tahammül edip edemeyeceğinizi sorun ,evlilik sorumluluk ister, saygı ister ,sevgili iken birbirinize davrandığınız gibi sürmeyebilir ama bunu da olgunlukla karşılamanız gerekir ama tabiki eski heyecanınızı sürekli canlı tutmak için bir çok şey de yapabilirsiniz ilişkinizi yürütmek sizin elinizde kadınlar bu konuda daha fedakar olmak zorundalar çünkü bütün erkekler birbirinin aynıdır o yüzden bütün fedakarlıkları karşınızdakinden beklemeyin siz hep verici olun aslında kadınların anaç ruhlarından kaynaklanan bu fedakarlık huylarının aileyi birbirine bağladığı inancındayım ne demişler yuvayı dişi kuş yapar bu gerçekten çok doğru bir karar ben eşimle 4,5 yıldır tanışıyorum 1,5 yıllık evliyiz ben dünyada son kişi kalsa bile evlenmeyecek bir tiptim mesleğim vardı tek başıma yaşıyordum evlilik aklımın ucunda yoktu dünyayı gezmek gibi hayallerim vardı ama aniden bi gün oluverdi çok çabuk oldu herşey anlamadım eşimi seviyordum ama evlenmeyi hiç düşünmemiştim insanlar evlilik konusunda çok şey söylediler korkuttular beni ben ise hiç aldırış etmedim çünkü biliyordumki evliliğimi istersem ben mutluluğun doruk noktalarına taşıyabilirdim çünkü bu sizin elinizde şimdi ise iyiki evlenmişim diyorum çok şükür eşimle mutlu bir hayatımız var ama ben bunu en çok birbirimize olan doğallığımızdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ben sevgili iken de sinirlenince bağırırdım şimdi de öyleyim o da aynı şekilde birbirimize yapmacık hiçbir hareketimniz olmamış şimdi de insanlar aman cicim ayı geçer filan diyorlar ama ben de onlara şakayla : ben eşimi 1,5 yıldır değil 4,5 yıldır çekiyorumki ne ciicm ayı diyorum ..
bu işin esprisi tabi ama gerçekten de 4,5 yıldır hep aynı idik inş. böyle de devam eder karşınızdaki insana dürüst olursanız çok şey kazanırsınız ama kendinizi hep farklı göstermeye çalışırsanız bu mutluluk kısa sürer evlenmeyi herkese tavsiye ediyorum hayat yolculuğunda mutlaka bir eşiniz olmalı ,hayatı biriyle paylaşmak ,eve geldiğinde sana kapıyı açan güzel bir yüz ,sıcak bir bakış tüm yorgunluğunuzu alıyor ,ama eş seçimine de dikkat ederseniz sevinirim ,her sevgiliden eş olmaz bunu da altını çizerek belirtmek isterim .hepinizin mutlu bir beraberliği yakalaması ümidiyle ...

teşekkürler çok güzel yazmıssın...allah evliliğinizin tadını hiç bozmasın bol muhabbet versin...

slm kızlar..kimsecikler yok bugün..ramazan varya dün bana ezelin şiirli videosunu göndermiş özel msj olarak..sözleri aklımda değil seni seiyorum deme bilirim yalan olduğunu ama yinede inanrım falan filan tam olarak vöyle değil tabiki ama eş değer...bense cvp atmadım..ümit vermek istemiyorum boşunaa..

cnm konuştuk görüştük gerçekten çok saygıdeğer bir insan ama bi elektriklenme olmadı ..o beni zaten beğeniyordu sorun yok onun tarafından ama ben hoşlanamadım ondan..

yaa bizim kiracı kirayı yatırmıyor kefil olmuş bir yere idare et paramı çekemedim diyor 3 ay zaten içeride var geçen ay parasını vermedi ve bende ona güvenerek herlyere borçlandım üstelik dişlerimi yaptırıcaktım kira paralarını biriktirip ..dün 250 tl kardeşime ve kendime mont aldım 90 lira borçlandım ee ehliyet gün parası derken sıkıntıya girdim yaa ..üstelik evde ütü bozuk ütü alınması gerek ..ayy nasıll moral olarak çöküntüye uğradımm yaa idare ediyorum tabiki vermeyince canını alamam yaa allah yardımcım olsunn ..birde üstüne bir müşterimiz geldi kapıştık..bugün şomar oğlanı benim gelen vryor giden vuruyor

şok oldum ne kadar entrikacı bir eşin varmış seni aldatsa da aldatmasa da bence bu iş bitmiş demektir nedir bu ya malatyaya gelip otelde kalmak senin eşin seni aldatmamış bile olsa varsayalım yine de normal biri değil bi doktora görünmesi şart allahım işte böyle insanlar kızlarımızı kandırıp evleniyorlar sonra da al başına bela insan hasta olup yataklara düşer bunun gibiler yüzünden yaaa ALLAH onları ıslah etsin

şok oldum ne kadar entrikacı bir eşin varmış seni aldatsa da aldatmasa da bence bu iş bitmiş demektir nedir bu ya malatyaya gelip otelde kalmak senin eşin seni aldatmamış bile olsa varsayalım yine de normal biri değil bi doktora görünmesi şart allahım işte böyle insanlar kızlarımızı kandırıp evleniyorlar sonra da al başına bela insan hasta olup yataklara düşer bunun gibiler yüzünden yaaa ALLAH onları ıslah etsin

anlaşılan topikler karıştı...:kedi:

Back