• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Corelcim senden haber almak güzel...
Zaman herşeyin ilacı derler, zamanla düzelecek ve geride bıraktıklarının senin için değeri olmayacaktır emin ol...
Sadece biraz zamana ihtiyacı var, hiçbirşey imkansız değildir...
Gülendamcım sen neler yapıyosun şuan, üniv. okuyorsun sanırım.
Hoşgeldin deruş

muhakkak bir gün düzeleceğim ama hala yaşadığım haksızlığı kabul edemiyorum.
zor bi dönem zor bi ruh hali
güçlü olmanında bir bedeli varmış
bi gün tamamen aciz hissedebiliyormuşsun.
doktorun teşhiisini araştırıncada gördüm
değersiz hissetme belirtilerden.
ilaçlar etkisini göstermeye başladığı an ölüme hazır olmadığımı anladım.
ama hayata karışmayada hazır değilim.
hemen olmıcak bazı şeyler mucizeler masallarda olur
belki 1 yıl belki 3 ay
ama hayatı tekrar sevmeyi bende istiyorum kızlar
zaten pek tutarlı düşünemiyorum cümlelerimdende anlarsınız bi an çok mantıklı ve güçlü iken bi an güçsüz ve tutarsız oluyorum.
kaybolmamaya çalışıyorum.
Allahtan beni gerçekten sevenler var ve yanımdalar.
bunun için bile yaşamaya değer.
hele ki dün teyzoşumun ağladığını duydum çok kötü oldum onun bana düşkünlüğünü herkes bilir en az annesi kadar düşkündür.
rol modeli bendim onun. ben korucaktım onu kötülüklerden ama işte teyzesi yorgun düştüü.

slm kızlar nasılsınız
corel çok geçmiş olsun allah korumuş birdaha aynı deliliği tekrarlmazsın umarım bazen bende düşünüyorum hatta dün gece gene düşündüm ama cesaret edemdim korktum:( cesaretine hayran kaldım

Kıraçın bir şarkısını dinledim bugün, kral tv'ye konuk olduğu gün söylemiş...
doğan bir pişman doğmayan iki- doğuştan felekle düşman olmuşum sanki- herkeste bir kalp aşka susamış- seven bir pişman ise sevmeyen iki- bu ne aşktır yarabbim öldürdü beni- ne kendisi güldü ne de güldürdü beni- dertlerim dermansızdı... yaram çok derin- ermişim zirvesine ben bitmez kederim- çaresizim oyunu mu bu bana kaderin..
Yorumu çok güzel ama sözlere takıldım, adam aşkı yaşamak ve acı çekmenin yaşamamaktan daha acı olduğunu savunuyor...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Corelcim senden haber almak güzel...
Zaman herşeyin ilacı derler, zamanla düzelecek ve geride bıraktıklarının senin için değeri olmayacaktır emin ol...
Sadece biraz zamana ihtiyacı var, hiçbirşey imkansız değildir...
Gülendamcım sen neler yapıyosun şuan, üniv. okuyorsun sanırım.
Hoşgeldin deruş

slm canım nolsun çabalıyoruz sene 99 dan beri:dance: a.ö.f sosyal bilimler okudum anca i.h.l .mezunuydum bu yıl tekrar össye hazırlanıorm sen neler yapıosn cimcime?

günaydın canlarım..

corelcim bizi merakta bırakmadığın için teşekkürler...inş..en yakın zamanda çok iyi olucaksın..sen kendini çok güçsüz hissetsende aslında çok güçlüsünn unutmaa...

gülendam cnmcım ben kpss halkeğitim kursuna gidiyorum özel ders falan yok yani..

spedyy yok ne zmandır uğramıyor görmüyorumm napıyoki acep..

umudum sen nasılsın hayatımm..

cimcimem sinemcimm siz nasılsınızz günleriniz çok güzel geçer inş...

Selam hepinize nasılsınız eski dostlar Şeniz
Benim hayatımda bi aksiyon falan yok be canlarım haftada 3 gün ofis dışındayım giremiyorum
Şimdi müsaitken bi selam gönderiyim dedim

günaydın kızlar günaydın speddy heyy kızlar nasılsınız bakalım
ben dünden beri şok durumdayım yaa bizim bi komşunun kızı vardı 37 yaşında felan
deli gibi buna koca buluyolar bu kimseleri beğenmiyordu herkesde bu kız evlenmez hayatta
felan diodu dün duydukki kız birini bulmuş evleniyormuş ummadıın baş taş yararmış
ya şu dünyaya bak kız 37 yaşında koca buluo benim bi erkek ark.ım bile yok pöfffffffff senağlama :1no2: Çok üzgünüm çoook

Secl'cim biraz kaba bir tabir olacak ama, kuzenim hep "delikli boncuk yerde kalmaz :))" der...
Biri gelip biri gitse sevginin gerçek değerini anlayamayız bu nedenle az olup öz olması daha iyidir.
Ben inanıyorumki gün gelecek hepimiz buraya güzel haberlerle gelicez...

seçilcim onun hakkında hayırlısı olsun tabiki ama ben o kadar geçe kalmak istemem çünki kariyer yapacağım diye bekleyemem mesleğim yok ve çoçuk için 36 geç olmasada ben daha erken anne olmak isterim..ama isterim yani allah ne zman nasip görür bilinmez..

merhaba kızlar. ben iyiyim çok şükür. sizde iyisinizdir umarım
dün kursta biraz daha sınıfta sohbet başladı. sanki ilk okul çocuklarıyız demi çok komik kaydirigubbakcemile3
ilk dersinden matematik hocasını fena bozdum. böyle olmasını kendi istedi :tomato:

corel senden neşeli yazılarınıda bekliyoruz inşallah en kısa zamanda canım. inan bugünlerde geçecek a.s

Secl'cim biraz kaba bir tabir olacak ama, kuzenim hep "delikli boncuk yerde kalmaz :))" der...
Biri gelip biri gitse sevginin gerçek değerini anlayamayız bu nedenle az olup öz olması daha iyidir.
Ben inanıyorumki gün gelecek hepimiz buraya güzel haberlerle gelicez...

ayy cnm annemde delikli düğme yerde kalmaz diye söylerdi bana artık söylemiyor...oda korkmaya başladı evde kalıcam diyekaydirigubbakcemile3halbuki her seferinde evlenip hayatımı maf edeyim sen çok mutlu oldun ya(mutlu olmadı hiç) bende olayım bunu isitiyorsun dimi diyorum ama anlatamıyorum

Back