• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

anacım sakın kaybolmayın çok hareklendi topik ben yemeğe gidip gelicem 1 saat snr buluşalım öpüyorum hepinizi afiyet bal şeker olsun sizede

slm kızlar ben anca okuyup kaçıyorum sanırım bu aralar hepimiz iyi sayılırız değişiklik yok corel dışında eminim birkaç hafta içinde daha iyi olur

doğrusunuz kızlar herkesin bir kısmeti var oda gelip kendisaini bulurmuş bende öyle 30 yaş yukarısında evlenmeyi istemem açıkçası zaten evlenememede insan o kadar zaman geçince bekarlığa çok alışır ve bi insanla yapamazsın gibi gelio bana hakkımzda hayırlısı neyse o olsun bakalım emeinim elbet bi gün bizimde yüzümüz gülecek yani işallah yerimseniben :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

valla daha 23 yaşındayım hiçde acelem yok gayet halimden memnunum ama
bana öyle gelior ki... ben tam olarak istediim kişiyle evlenemicem gibi gelio işallah
bahtımıza ii kişiler çıkar ve mutlu oluruz mutsuz olmaktan bıktım usandım artık mutlu olmaya
ihtiyacımız var....

Bende şubatta 24 olucam 18 den sonrası nasıl geçti hiç anlamadım...
Öneceden düşünürdüm, bir insan bir kişiyle bir ömür nasıl geçirir diye ama sonra gördümki zamanla tek bir kişi aranıyo...
Umarım o kişiyi bulmuşumdur, ne kadar iyi olsakta korkularım var...

bende o kişiyi bulurum işallah... :Saruboceq: :Saruboceq: sabrediyorum
mutsuzluğuma eminim mutlu olucam sadece zamanı değil belki de...

işallah speddy 2010 hepimiz için uğurlu bir sene olur ve hayatımızda çok
güzel değişikliler olur hepimiz mutlu oluruz
ben ayrı eve çıkarım , araba alırım ve hayatımın aşkıyla karşılaşırım... :Saruboceq: :Saruboceq:

işallah speddy 2010 hepimiz için uğurlu bir sene olur ve hayatımızda çok
güzel değişikliler olur hepimiz mutlu oluruz
ben ayrı eve çıkarım , araba alırım ve hayatımın aşkıyla karşılaşırım... :Saruboceq: :Saruboceq:

İnşallah canım benim İnşallah
Bununla ilgili de bi konu açmıştım genelde herkezin istediği aynı huzur ve mutluluk
Allah herkezinkini nasip etsin 2010 huzur gelsin :Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/332181-2010dan-beklentilerimiz.html
Sizlerde yazın kızlar beklentilerinizi laelaelaelaelae

ayy bende balıkım inş..bu 2010 yarar..hayatımm güzel çok şükür ama dahada güzel olur inş...dün akşam kuzenime gitti kocası askerden izne geldi film falan izledik o kocasının dizine yattı ben ise kardeşimin..düşündüm benimde olsa çok iyi anlaştığım kocam bende yatardım dizine..enişte bile soruyor daha senin düğününü yapmıcazmı diye...hayırlısı diyorum..

kızlarr ya patronun oğlu bütüngün yanımda askerden geldi sinir oluyorum onaa..bide program öğretmeye çalışıyorum sinirlerim iyice tepemdee gırtlaklayıvericem ne işi var ki gitsi sanayide işe yarasın burda oturucana..offfffffffffff:oklava::oklava::oklava:yaa sabır

pazar günü gelme ihtimalim düşük
tek başıma evden çıkmama izin vermiyolar.
oldu bişiler.
geride bırakmaya çalışıyorum

pazar günü gelme ihtimalim düşük
tek başıma evden çıkmama izin vermiyolar.
oldu bişiler.
geride bırakmaya çalışıyorum

eh be corel eh be kuzum laelaelaelaelae
Söyle bize gel yada ne biliyim bi yerde buluşalımm beraber gidelim:hulya:
Artık bitti hayatını düzene sok tamam mı :mymeka:
Herşeyi Geçmişte bırak lütfen vereliniortak

kısa bir aradan snr yine benn geldim...bugünde bitti sayılır bi işyerinde bütüngün durarak birşey yapmadan 2 saat snr çıkıcam kısmetse..

kızlar yılbaşıları genelde bizim tv karşısında geçer önceden daha doğrusu küçükken hep birlikte toplanır tombala vs.oynardık büyüdükçe dağılıyoruz ..bu sene yeni yıla gerçekten gülerek girmek istiyorum bakalım nasıl planlar yapıcaz..

buarada ben rüyamda ne gördümm anlatayım..hani ben çekirdekçi diyordum hatırlarsınız belki..işte onunla tanışamadım ya içimde uhde kalmış olucak ki onu gördüm annesini babasını (tanımıyorum) ve birkaç kişi daha benim annem babam bize onunla evlendiğimizde oturucamız evi gösteriyor sevgili kaynanam eve giriyoruz ev büyük 2 tane mutfak falan var ama yarısı inşaat evin kapıları falan diyorki ablamı yengesi tam anlamadım ama kapılara evlere iyi bak hiçbişey değişmicek ona göre diyor snr demeyim değiştiricez diye..snr onların evine gidiyoruz bize gelini hakkında pistir ama severim 7 tane torunum var diyor snr ben işyerime geliyorum.lavaboya bir giriyorum patron inşaat yapmış şeklini değiştiriyor klozate bi baktımkaydirigubbakcemile3 dışkı..öyle devamını hatırlamıyorummkaydirigubbakcemile3

Back