• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ben yazıom amam beni hesabba alan yok küstüm terkedcm sizi:((( corelcim geçmiş olsun.inan intihar edecek olsam başta ben ederdim amam inancını güçlü tut iman yüksek olduğu sürece intihara yönelemezssin hep bedeninin emanet olduğunu düşünürsün.allahın verdiği canı ancak allah alır hepimiz imtihan sürecindeyiz allah sevdiği kulu imtihan eder bunuda unutma.evt depresyon geçirdim yemeden içmeden tüm hayati faaliyetlerden kesildim sadece yatağım ve uyumak vardı benim için günlerce annem ağlıyodu 3 ay gibi kısa bi süreilaç kullandım ive atlattım şükürler olsunnan o dönemde bile intihar aklımın ucumdan bile geçmedi güçlü olmalıyız biz okadar aciz insanlarmıyız.çok yıprandım tam on yıl oldu hep çabalıyorm sonuç 0 amma herşeyde bi hayır diyor ve ümidimi yitirmiyorum ne yapalım pozitif düşününce inan herşey başka oluyo

Günaydın kızlaar...
Nasılsınız bugün, gülendamcım dediğin gibi herkesin hayatı aslında bir sınav.
Umarım hepimiz başarılı oluruz bu sınavlarda.
ıstediğimiz bişey olunca ardından başka bir sınav geliyo, o nedenle herşeye hazırlıklı olmakta fayda var...

canım bir kere fotograflarımız yanlış insanların eline düştü 2.sini yaşamaya korkuyorum o nedenle söz yada nişan olursa eklerim olurmu?
Kardeşimden hala haber alamadık inmiş olması lazım yaa...

tamam cnm bekleriz sabırlaa...Şeniz..bu arada allah kavuştursunn cnm..asker beklemek çok zor..benimde kardeşim var daha küçük ama zaman su gibi akıp giderken bi bakmışız asker olmuş..

bu arada dün acayipp sıkıntılı sinir bozucu bir gündü lektiriklerimiz kesildi borcundan dolayı bize kesiyoruz falan demediler.bizde elektirik kesildi sandık snr yan tarafta var dedik kesitiler heralde patron geldi işte işyerinin elektriği hiçbir zman kesilmez nasıl bi iş siz bişey demediniz mi vs.vs. söylendi kudurdu resmen akşam 5 gibi geldiler açtılar ödedikten snr ama kabus gibiydi ya çok sinirlerim bozuldu..neyseki bugün normala döndükk..

ınşallah canım, akşam çok güzeldi ağlama, gülme ve oynama hepsini birarada yaşadık, yola çıktık giderken başka arabalarda bizimle beraber korna çaldı, yolda el sallayanlar, Allah kavuştursun diyenler inanın çok gurur verdi bu bana...Otogara gittik bi dolu askerde orada var hepsinin sırtında Türk bayrağı, arkadaşları beste yapmış onu söylediler, sonra havaya attılar tabi biz çığlık çığlığa düşecek diye korktuk. Ayrılık anı zordu tabi sonra arkadaşları otogar çıkışında otobüsün önünü kestiler, Türk bayrağını açarak hepimiz ıstiklal Marşını okuduk, oda otobüsten asker selamını verdi, canım benim yaa...
ınmiş çok şükür bugün teslim olacak.
Lavantacım faturaları ödemeyi neden erteliyorki patronun, kesilmesi sinir bozucu tabi ama gününde ödense sorun çıkmaz diye düşünüyorum.Bir arada sanırım internet ile ilgili problem olmuştu, krizden dolayımı ödeyemiyor...
Bu arada corel sesimi duyuyorsan bir ışık yak lütfen seni merak ediyorum...

canımcım faturaları böyle son güne bırakmaya bayılıyor kredi kartı borçlarını bile son ödeme tarihince ödüyor..tuhaff yaa anlamıyorum snr offf püfff benim moralimi bozuyor malüm günüm gelicek benimde hiç bişeye takatim sabrım yokk..herayy bu psikolojik sıkıntıdan bıktım yaaa

merhaba kızlar. dün kursum başladı. dersler güzel geçti. ama sınıfta pek muhabbet yoktu. böylede gider gibi geliyo. ama iyi ki kursa yazılmışım tek başıma halledmeyeceğimi anladım sınavı

cimcimecm. allah kavuştursun hayırlı teskereler:teselli:

Selam kızlar nasılsınız
Cimcimemmmm Allah kavuştursun asker yolu beklemek zordur bende kardeşimden biliyorum annem kardeşim askerden gelene kadar evde onun sevdiği yemekleri yapmadı hoş bizde zaten yiyemiyorduk zaten :hulya: ınşallah zamanda sizin için çabuk geçer
Lavanta canım elektriği kesmeden önce ihbarname gelmedi. Patronun sinirleneceğine faturalarını zamanında ödesin ve çalışanlarını zor durumda bırakmasın
Corel nerdesin ya bende cimcime gibi seni merak ediyorum CADIARZU
Bendeniz canım kursta ilk gün olduğundan fazla sohbet olmamıştır. ıleryen günlerde olur yerimseniben

Bendenizim valla kursa başladığına bende çok sevindim, senin için değişiklik olacak kafan dağılır hiç değilse, hele bide oradan arkadaşların olursa, hele hele bide aşkını oradan bulursan bir Leylamız daha olur :))
Sinemcim senin şu avatara hasta oluyorum yaa çok hoş...

ihbarneme için kesen kişi patronun kendisine verdiğini iddia etti..bilmiyorum ben hatırlamıyorum hiç

bendenizcim hayırlı olsun benimde başladı kurs..ve ben matemetikten anlamadığım için gitmekten vazgeçiyor gibiyim hiç ama hiç anlamıyorum temek kavramlardayız bide şimdi netten videolu derslere baktımda patron geldi yarım kaldı ve koto sorunu var..

hiç sevmiyorum matematiği hoca mantığını anlatıyor ve benim koca kafa almıyor..belki ilerleyen günlerde alır

Merhaba kızlar
bugün doktora gittim.
Artık profesyonel yardımın zamanı gelmişti.
Doktor ilk etapta benden cevap alamayacagını anlayınca bir ilaç verdi yarım saat sonra seansa aldı.
Gene konuşturamayınca soru cevap yöntemini kullandı.
3 tane ilaç yazdı.
Bipolar duygulanım bozukluğu teşhisi koydu
manik ve depresif dönemleri oluyormuş.
sanırım depresif dönemdeyim.
çok büyük bi aşk acısı bile tetikliyebiliyormuş.
intihar düşüncesi veya intihar hastalık belirtilerinden.
doktor çıkarken unutma senden daha değerli hiçbişi yok bunu çok duydun biliyorum ama beraber anlıycaz bunu dedi sarıldı.
olur olmadık yerde ağlıyorum hatta sürekli ağlıyorum.
ailem çok etkilendi.
düzelir miyim bilmiyorum, düzelmek istiyor muyum bilmiyorum.
şu sıralar düşünmek istemiyorum zaten.
şimdi biraz uyuycam.
ilginiz için teşekkürler.

corel canım bende depresyon geçirdim sınav sonrası bu son dediğim süreçti olmadı herşey bititi demiştim bak halen yaşıyorm herşey bitmedi. ilaçlarını kullan ben 6 ay kullandımve atlattım.dinlen biraz herşeyi bırak kendini dinlendirici kitaplar okuyabilirsin sağlıklı ve mutlu hayatlAR DİLİYORUM hayat çok güzel herşeye rağmen diğer tarafa birazcık dolu gitmeliyiz ne yaptıkki yüce yaratıcının huzuruna nasıl çıkarız onu da düşünelim

Corel canım umarım en kısa zaman da bu durumdan kurtulursun unutma herşey sende bitiyor.Kendin için değilsede ailen için birşeyler yapmalısın.
Lavantam canım zorla kendini eminim istersen matematiği anlarsın

bu ara lavanta cm mat den ders alıyosn galiba bende mat ten ders alıyorm hocam çok süper tecrübeli olması önemli.ilk teel bilmediğim şeyleri öğretti gerçekten hiç bişe bilmiyomşm dedim ve çözebiliyorum hiç yapamam diyodm şimdi çözdükte okadar hoşuma gidiyoki okuldayken mat dersini dinlemeyen ben bunu diyorm.:dance:

Back