Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

beyzoşum seninle paralel gidiyoruz bizde de fırtına yakın :)
sinemcim hoşbuldum canım .. uçuklarım hariç iyiyim şükür

Dicha kusura bakma ama bu çağlar bey biraz dengesiz galiba
Bende cimcime gibi seni körüklemem istemem ama msj at yada mail fark etmez içindekileri söyle canım kendisi bilsin herşeyi valla çok sinirlendim klava:

corelcim nazara mı geldin kötü rüyamı gördün iki gündür uçuk muhabbeti geçmiş olsunn

kötü rüya yok bitanem
şu aralar rüyalarım çok güzel
nazara mı geldim acaba çok inanırım nazara

bizim dünkü muhabbetimizi anlatayım paşayla :)

akşam yemeği konuşuyoruz .. dışarı çıkıcaz ben bi paçozum görmelisiniz, makyaj yok ucuk dolu, göz altları çökmüş.
saç berbat kıyafet öyle
git dedi değiş üstünü taşımam böyle seni yanımda
ne diyosun sen be dedim taşımazsan taşıma gelmiyorum bende
aşkım dedi yağmur yağcak açık renk kotu değiştir.
15 dk var kapının önünde bekliyorum gelmezsen giderim.
çıktım odama
girer girmez nemlendiricimi sürdüm
saçlarımı yıkadım
iç çamaşarından çoraaba değiştim.
mavi dar bi kot üstüne siyah omuzları açık bi bluz, kemer ve kolye ile kombine ettim
saçları yaptım, hafif ama hoş bi makyaj
kokumu süründüm
bu bi gördü beni
sana ne oldu diyo
dedim git değiş demedin mi üstünü
aşkım üstünü değil kendini değişmişsin diyo ..
side sahilde konusuyoruz arkadasta var ..
yanındaki arkadasına diyo ki ışık yüzüme vuruyor hatun diyor 15 dk^'da bu kadar güzelleşmiş durumda yarım saatini düşünemiyorum .. benim ki baktı baktı .. bu benim der gibi sımsıkı sarıldı . yalnız kalıncada ki o ana kadar iltifatlardan geçilmedi içten bi çok güzelsin sevgilim dedi sarıldı.
niye anlattım bilmiyom paylaşayım dedim:)

ayyy corelcimm ne güzell maşallah yaa maşallahhh acaba bende içten çok güzelsin diyen biri ile karşılaşıcakmıyım..hepsinin ağzında her majda güzel kız sıkıldım ya samimi olunn

sinemcim nbr hayatımm öyle bir şarkı söyledin ki paso onu dinliyorumm

benimkinin öyle huyları vardır
her zaman söylemez ama gerçekten beğendiğinde de iltifatı esirgemez.
hoş artık sona doğru gidiyoruz.
nolucak bakallım
hayırlısı olsun.

ayy canlarım ölüyormuyum neyimm patron dün öğle yemeğine çıkmayın pilav geitricem dedi oğlu askerden geldi kuzu kestide onun için ..getirdi bikaç kaşık aldım almaz olaydım midem ayakta o kadar yağ ölüyorum galiba sanki koyu bir bardak yağ içmişim ağzıma sakız attım ama bakalım fenalaşmam inş..allah kabul etsinde biz hakkın rahmetine gitmeyelimde miğde yağlanmasından

inş.corelcim sen çok mücadeleler vermiş biri olarak mutlu sonu hakediyorsunn en muhteşimini hemde..allah gönlüne göre versin canımm

Dıcha hemen Öfkelenme canım gerı dÖnÜŞÜ olmayan kelımeler etmeyın bırbırınıze belkı canı sıkıındır altan alıver buda benım fıkrım o yanlıŞ yapmıŞ yakında anlar hatasını
corel umarım mutluluĞun daım olur rabbŞm nazardan korusun

yok sinem dengesiz değildir aksine çok tutarlıdır da be sefer ne oldu bende anlamadım.
2 kere aradım açmadı. Biraz zamana ihtiyacımız var galiba...da ben aceleci bir tipim. Bir sorun varsa hemen çözülsün isterim. NEyse ya vardır bir hayrı... Allah büyük... Belki açmaması iyi oldu. Aradığımda sinirliydim şimdi sakinleştim... Corel nan bana sizin ilişki bitmez gibi geliyor ama Allah bilir.Sağol umudum sakinleştim şimdi...

Son düzenleyen: Moderatör:
sakinleşmene sevindim bazen bir sinirle gerişi dönülmez hatalar yapıyoruz sonra keşklerimiz hiç bitmiyor :)
bencede corel dicha haklı bitmez bitmemeli niye ilrsini düşünmüyorsunuz isteyince olmayacak hiçbirşey yok ikinizde olgun kişlersiniz kimselerde karışamaz size hemen bitirmeyin

Corel böylesine güzel bir ilişki neden bitsinki, birbirinizi seviyorsanız neden ayrılasınız...
He eğer sonunu görmüyorsanız ve kesin bitecek diyorsanız neden berabersiniz, bence yaşadıklarınız bu kadar güzelse bitmemeli...
Hoşgeldin fountain, dichacım sakin ol ama içinde de bişey bırakma, gerçi belki geçerli nedenleri vardır yargısız inaz yapmakta doğru olmaz...
Lavantam kız ne yersin o kadar yağlı yağlı sende çok sevindin galiba askerden dönen vatandaşa :))

cimcime sagol hosbulduk nasıl gıdıyo bakalım gun

yok canım ben 9 bılemedın 930 kalkıyorum ama nete oglende gırıyorum opuyorumnanaktan
aslında seni kızdırmak için demiştim:) kızmadın kız ne işin var erkenden kalkıyon ben çalışmazken 11 12ye kadar uyurdum

kızlar gülpembeden haberi olan varmı pek konuyla alakalı değil ama aklıma geldi

Nolsun be canım hayat işe devam ediyo, biraz gergindim ablamla kürtük telefon etti şimdi daha iiyim :))
Gülpembeyi enson istemeye geleceklerdi mermaide sormam lazım...

cimcime sen neden gerginsin?
lavanta miden nasıl kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…