• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

o GÜvndiğinden olmasın bizim kurstada en çok soruyu ben soruyordum En arkaya oturttuı beni
Kendi kendine yap biliyorsun çünkü diye.

sinemcim aynen bende her cumartesi çalışıyorum ama buna şükür bundan önceki işimde pazar günleri tatilim 15 günde bir kullanabiliyordum yemek paydosm yoktu oturmak yoktu ..çok şükür şimdi patronum iyi işim iyi rahat allah bozmasınnn

olabilirmi acaba, hakkatende ben çok soru soruyorum ama adam bi yanımda durmuyoki...
Geçen çok komik bişey oldu soru sormak için yanıma çağırdım cvpladı, bende arkamda sanıyorum konuşuyorum meğer adam yerine gitmiş :)) bende kendi kendime konuşuyorum :))
Dünde yoklama alıyor ben çizime dalmışım Esra diye bağırdı bende efendim noldu diyorum meğer yoklama alıyormuş :)) Tabi sınıfta bir kahkaha koptu :))
Zaten beni nedense tanıyamadı bir türlü yoklamalarda isim söylüyor burda diyor ama bana gelince isim soyisim burdamısın diyo...

Şaka maka bu kurs bana çok ii geldi hem ortam güzel hem dersler komik geçiyor, hocayıda boşveriyorum o söylemezse bende kalkıp dolaşıyorum bilen varmı diyorum :))

Kızlar soğuk savaştayım... Felaket yani... Hiç bu kadar sinirlenmemiştim!
Çok feci kavga edesim var ki bir iki saat sonra arayacağım; edeceğim...

günaydın kızlarr

biricik hoşgeldin..

bugünlerde hava ne hoş içim kıpır kıpır oluyor dağlarda bayırlarda koşasım geliyor ama sadece hayallerle kalıyorum

hoşbulduk cnma.s.

Günaydın kızlaar...
Kız siz beni yanlışmı anladınız, ben kurs seminer derken sosyalleşmeyi kastedmiştim, yoksa şuan kursta varlar ama aklıma ders arkadaşlığı dışında başka bişey gelmedi... Bugüne kadar sayısız seminere katıldım bulsaydım ohhoo birazda nasip işi tabi...
Lavantam yap yaa içindeki çocuğu serbest bırak çık koş :))

vallahi bende senin dediğin gibi anladım arkadaş farklı yönden anlayınca bende öyle cvp verdim yani koca bulmak için seminere kursa flan katılmıyorum dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4

ayy cimcimem yaa benimde canım şimdi kursa gitmek istedi yaa inş..benim ehliyet sınıfıda matrak olur diğer türlü çekilmez hiçç

dichacım ne oldu cnm hayırdır kiminle kavga etmek isityorsunn anlamadım ben ama önce sakinleşmelisin

dichacım noldu seni hiç bu kadar gergin görmemiştim, Sinem'in dediği gibi sakın sonradan pişman olacağın şeyler yapma, unutma öfkeyle kalkan zararla oturur...
Lavantam hemen başla kursa insanın hayatında değişiklik olunca daha ii oluyor...

Olayı şöyle özetleyim canlarım...
Dün mesaj attım yarın buluşalımmı diye tamam dedi. Sonra bir müddet sonra buluşmayı ertelesek mi diye mesaj attı önce neden diye sordum sonra yada sebep söyleme erteleyelim dedim. nedeni yokmuş. neyse benim içimi kurtlar kemirdi bir kere dayanamadım aradım meşgule düşürdü ev kalabalık sonra konuşalım dedi. hiç birşey demedim. sonra gece saat oniki gibi mesaj attı tv karşısında uyumuşum yatağa geçiyorum şimdi iyi geceler diye... çok sinirim bozuldu... her gece mutlaka iyi geceler mesajı yazarız birbirimize bu sefer yazmadım. canım istemedi... elim gitmedi telefona. sabah mesaj attı bundan sonra bende karşılık vermeyeceğim sana(mesajlarıma yani) diye... bende bişler yazdım yolladım işte.. Acaba hiç aramasammı??? Çok sinir oldum ya....

Bu nasıl bi şeydir yaa oyunmu oynuyor bu Çağlar Bey...
Ne demek bundan sonra cvp vermeyeceğim, hemde sebep yok bişey yok, valla canım körüklemiş gibi olmak istemem ama haklısın, şahsen ben bu durumda ya tel. eder kozumu paylaşırdım, ya okkalı bir mail atardım...ıçimdekileri sadece ben bileceğimi oda bilsin

Bende öyle yapacağım cimcime... Arayacağım şimdi... GElişmeleri yazarım ben size:)

Back