Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında seni kızdırmak için demiştim:) kızmadın kız ne işin var erkenden kalkıyon ben çalışmazken 11 12ye kadar uyurdum
kızlar gülpembeden haberi olan varmı pek konuyla alakalı değil ama aklıma geldi
Dİcha hemen Öfkelenme canım gerİ dÖnÜŞÜ olmayan kelİmeler etmeyİn bİrbİrİnİze belkİ canı sıkıındır altan alıver buda benİm fİkrİm o yanlıŞ yapmıŞ yakında anlar hatasını
corel umarım mutluluĞun daİm olur rabbŞm nazardan korusun
yok sinem dengesiz değildir aksine çok tutarlıdır da be sefer ne oldu bende anlamadım.
2 kere aradım açmadı. Biraz zamana ihtiyacımız var galiba...da ben aceleci bir tipim. Bir sorun varsa hemen çözülsün isterim. NEyse ya vardır bir hayrı... Allah büyük... Belki açmaması iyi oldu. Aradığımda sinirliydim şimdi sakinleştim... Corel nan bana sizin ilişki bitmez gibi geliyor ama Allah bilir.Sağol umudum sakinleştim şimdi...
sakinleşmene sevindim bazen bir sinirle gerişi dönülmez hatalar yapıyoruz sonra keşklerimiz hiç bitmiyor :)
bencede corel dicha haklı bitmez bitmemeli niye ilrsini düşünmüyorsunuz isteyince olmayacak hiçbirşey yok ikinizde olgun kişlersiniz kimselerde karışamaz size hemen bitirmeyin
Corel böylesine güzel bir ilişki neden bitsinki, birbirinizi seviyorsanız neden ayrılasınız...
He eğer sonunu görmüyorsanız ve kesin bitecek diyorsanız neden berabersiniz, bence yaşadıklarınız bu kadar güzelse bitmemeli...
Hoşgeldin fountain, dichacım sakin ol ama içinde de bişey bırakma, gerçi belki geçerli nedenleri vardır yargısız inaz yapmakta doğru olmaz...
Lavantam kız ne yersin o kadar yağlı yağlı sende çok sevindin galiba askerden dönen vatandaşa :))
ben az sonra duşumu alıp süslenicem
sonra yemeğe inicem
ilk önce manavgata ordan sideye gidicem
dönüş yerim gene otel
hayır
iş için burdayım canım ben.