• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Lavantam bende sürekli aynı şarkıyı dinliyorum
Lavantam canım keşke yemeseydin
Dicha sakinleşmene sevindim canım
Ben ens on gülpembe nişanlandı diye biliyorum

Lavanta geÇmıŞ olsun
cımcıme ne kursuna gıttıĞını sordum ama kaynadı
saĞolun kızlar bende nıŞanlandıĞını duydum en son sonrası yok

aslında seni kızdırmak için demiştim:) kızmadın kız ne işin var erkenden kalkıyon ben çalışmazken 11 12ye kadar uyurdum

kızlar gülpembeden haberi olan varmı pek konuyla alakalı değil ama aklıma geldi

umudum nıye kızayım))11 12 ye kadar uyuyunca gun bıtmıs oluyor gunah dıyorum kalk rahatsız oluyorum yanı anlıycagın

Şu güzel havada sevgilimle ele ele gezme hevesim vardı.
Hiç oldu... Telefonlarıma bile çıkmıyor adam... Hepinize iyi haftasonları kızlar...
İnşallah güzel haberlerle dönerim...

dichacım hayırlısı cnm inş..güzel haberlerni bekleiyoruzz

cimcimecim patronun oğlunun askerden gelmesine bi tepki gösteremedimsevinmek ve sevinmemek gibi fazla yüz göz olmamaya çalışıyorum

Dİcha hemen Öfkelenme canım gerİ dÖnÜŞÜ olmayan kelİmeler etmeyİn bİrbİrİnİze belkİ canı sıkıındır altan alıver buda benİm fİkrİm o yanlıŞ yapmıŞ yakında anlar hatasını
corel umarım mutluluĞun daİm olur rabbŞm nazardan korusun

yok sinem dengesiz değildir aksine çok tutarlıdır da be sefer ne oldu bende anlamadım.
2 kere aradım açmadı. Biraz zamana ihtiyacımız var galiba...da ben aceleci bir tipim. Bir sorun varsa hemen çözülsün isterim. NEyse ya vardır bir hayrı... Allah büyük... Belki açmaması iyi oldu. Aradığımda sinirliydim şimdi sakinleştim... Corel nan bana sizin ilişki bitmez gibi geliyor ama Allah bilir.Sağol umudum sakinleştim şimdi...

sakinleşmene sevindim bazen bir sinirle gerişi dönülmez hatalar yapıyoruz sonra keşklerimiz hiç bitmiyor :)
bencede corel dicha haklı bitmez bitmemeli niye ilrsini düşünmüyorsunuz isteyince olmayacak hiçbirşey yok ikinizde olgun kişlersiniz kimselerde karışamaz size hemen bitirmeyin

Corel böylesine güzel bir ilişki neden bitsinki, birbirinizi seviyorsanız neden ayrılasınız...
He eğer sonunu görmüyorsanız ve kesin bitecek diyorsanız neden berabersiniz, bence yaşadıklarınız bu kadar güzelse bitmemeli...
Hoşgeldin fountain, dichacım sakin ol ama içinde de bişey bırakma, gerçi belki geçerli nedenleri vardır yargısız inaz yapmakta doğru olmaz...
Lavantam kız ne yersin o kadar yağlı yağlı sende çok sevindin galiba askerden dönen vatandaşa :))

güzel dilekleriniz için sağolun kızlar .. hayırlısı olsun diyorum, şimdilik gelecek gözükmüyor.. yemeğe gitmeden önce bi gerginlik yaşadık.. çektim gittim otelden yürüdüm ,sonra döndüm kızlarla sideye yemeğe çıktık. bu sefer geri adım atmamaya karar verdim. kavgadan 1 saat sonra o mesaj attı. aşkım niye kızdın. evet ikimizde çok seviyoruz ama başetmemiz gereken büyük sorunlar var. hayırlısı olsun.

Günaydın kızlar... ıstanbul.da hava muhteşem. Evde durmayın atın kendinizi dışarı... Ben öyle yapacağım şahsen. Evde oturursam bugün düşünmekten kafayı yerim. Depresyon beni sarmadan ben onun üstüne basıp geçmeliyim!..

haklısın ama nereye gıdıcem kı hem maddı olarakda pek bırsey yapabılecegımı sanmıyorum calısmayınca para yok calıssan vakıt yok hepınıze guzell bır pazar dılıyorum bol bol gezın cıdden hava super ben anca bı market pazar falan cıkarsamda buralara gıderım

ben az sonra duşumu alıp süslenicem
sonra yemeğe inicem
ilk önce manavgata ordan sideye gidicem
dönüş yerim gene otel

slm kızlar şuan burda değilsiz keşke olsaydınız içimi rahatlatmaya nasıl ihtiyacım var..

ramazanla buluştuk buluşmasına da ben soru işeretlerime cvp bulamıyorum..çok rahattım yanında muhabbet ettik düşünceleri çok güzel ve niyet belli..ben düşüncesini konuşmalarını bana yaklaşımını beğendim sorun yok bizi görenler hiç yakıştıramadı akrabalarımız olsun arkadaşlarım olsun bende zaten ondan hoşlanmıyorum sadece onu bana anlatanlar ve gerçekten saygı değer birisi olması beni cezbetmişti ilerisi düşünülecek birisi açıkcası ama bişey var anlamıyorum hem çok isteyip hem istememek ..

lalvanta haddim değil ama artık konuşayım ..
zorlama artık yeter .. olacağı varsa bişiler olur daha yaşında çok erkenken sürekli çabalıyorsun .. gerek yok . birisi olmak zorunda değil hayatında zamanı gelince olcak zaten ve sen engellemek istesen bile engelleyemiyceksin. boşver hayatını yaşa tadını çıkar. gez toz eğlen. kaçıncı isim bu ? kaçıncı tanımaya çalıştığın kişi.
bazı şeyler kader kısmettir.

Back