benim arkadaşların tümü evlendi, artık onlardan hayır bu nedenle kurs seminer bu tür etkinliklere katılıyorum.
Bende malesef şu var dışarıdaki hiçbir erkeğe güvenemiyorum bu nedenle hiç yaklaşmıyorum diyebilirim, dolayısıyla dışarıdan bulmam söz konusu bile değil.
Ailelerin bildiği referanslı olduğu için daha çok güven veriyor bana ki bu çok yanlış biliyorum ama mantığıma söz geçiremiyorum malesef...
sana katılıyorum cimcimem...dışardakilere güvenilmiyo:umursamaz:CADIARZU
cımcıme biricik ıkınızede katılıyorum zaten dısardan bırılerıne guvenseydım coktan evlı olurduım helede su netten evlenenlere hayretle bakıyorum cesaretlerıne hayranım ben degılım yanı o kadar ama kurs semıner demıssınız bunlarda dısardan bırı oluyor ama yınede oraya geldıgı ıcın ıyı gelıyor sıze sanırım ama su var gorucu usulude asla evlenmem kendım bulmalıyım
bırıcık yasın 19 sanırım eger 19sa acele etme derım karıstı demssen eger ama nıye evde olmak zorunda degılsın okula kursa vs ıs olur sende gıdebılırsın
İyidir Sizden
Bende iyiyim canım
İşe geldim ama bugün c.tesi olduğundan fazla iş olmaz öyle nette takılıyorum kaydirigubbakcemile2
ooo kimler varmış burada...
Nasılsınız kızlaar...
Speedy sen her c.tesi çalışmıyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?