• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bende tık yok canım, herkes şu seni istiyo, bu seni istiyo diyo ama kimse gelip gitmiyo...
Evlilik hayalini rafa kaldırdım artık, daha sosyal olmalıyım böyle kendimi daha ii hissedebilirim...

bende tık yok canım, herkes şu seni istiyo, bu seni istiyo diyo ama kimse gelip gitmiyo...
Evlilik hayalini rafa kaldırdım artık, daha sosyal olmalıyım böyle kendimi daha ii hissedebilirim...

ya canım haklısın ama su da var su ıkstemıs bu ıstemıs bu bendede var ama bern kendım tanımak ısterım aıleler falan araya gırınce gorucu usulu oluyor sımdılerde kendın bulmak daha ıyı takma derım yasın 24 ne var kı daha zaman var bende 27 oldum takmıyorum sosyal olucamda ıssızım arkadasta yok aslında lıse yıllarımda coktu sımdı yok ben cok secerım o yuzden sanırım

Selam canlarhihoyyyt
Bendenizz, Sinem neredesiniz nan:mymeka:
Lavantam bu ara okuyucuyum canım. Topiği takip ediyorum ama yazmıyorum.:hulya:
Len corel dün gece erken yattım gelemedim msn'e...
Bu gece belki bir güzellik yaparsın bana he:jeyyar:
Cimcime kız dün kopardın beni...sırnaşık şey
Cep tel.e yolladığın mesaj neydi öyle.. kaydirigubbakcemile3
Çok güldüm. Allah'ta seni güldürsün... :roflol::roflol:
Diğer hatunlar öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim arkadaşların tümü evlendi, artık onlardan hayır bu nedenle kurs seminer bu tür etkinliklere katılıyorum.
Bende malesef şu var dışarıdaki hiçbir erkeğe güvenemiyorum bu nedenle hiç yaklaşmıyorum diyebilirim, dolayısıyla dışarıdan bulmam söz konusu bile değil.
Ailelerin bildiği referanslı olduğu için daha çok güven veriyor bana ki bu çok yanlış biliyorum ama mantığıma söz geçiremiyorum malesef...

Birşey diledim 4 kişiye gönder... bedava olmasa hayatta atmazdım bu mesajı tarzı birşeydi... benim hayta ile fazla fazla mesajlaştığımızdan kutum çabuk doluyor.. Sildim gece mesajını ama çok güldüm:):):)

he hatırladım dün arkadaşlarım göndermişti, benim gönderdiklerim tekrar bana göndermiş :))
Hakkaten ama bedava msjım olmasa hayatta göndermem o tarz mesajları

bazı özel nedenlerden dolayı evlilik imkansız ..
nereye kadar giderse aşk o kadar yaşıcam hayırlısı olsun bakalım ..

dicha bu akşam dışarda olabiliriz ..
zaten kanımca cansız resimlerini yollıcam öldürmeyi planlıyorumda ..
kalcak kalcak bu adam elimde kalcak :)
az önce gizli soru ve cevap oluşturması gerekiyor
soru aşkım
cevap tülay
yahu dün onun tanıdığı biriyle oturdum kahve içtim
baktı kötü kötü
onuda kıskanmıcan de mi dedim
cevabı aynen şu ben erkeğim ..
bunun kıskançlığından ürkmeye başladım ben ya

Anam bu heriflerin her bir halta ben erkeğim diye cevap vermesine kılım!:umursamaz:
Benim haytada ediyor böyle laflar:mymeka:
Kuzu ne vakit denk gelirsek artık msn.de o zaman görürüm enişteciğimiyerimseniben

ben geldim dichacımda gelmiş nasılsın cnm ..seni iyi görüyorum demeyeyimde iyi okuyorm pozitifsin yawrummm allah bozmasınn,

bende bugün bombaa gibiyim..ramazanla konuştuk güzel şeyler söylüyor.bi konuşuyoruz bir konuşmuyoruz..dün ablası dedi o düşünüyordur şimdi ağırdan ondan alıyor dedi biliyor annesi seni istiyor kendide beğeniyoracele etmeyin konuşun öyle diyor..hep ben ağırdan alırdım bu sefer ağırdan alan çıktı karşıma hadi bakalım ben nasıl uğraşcam

lavanta sen bu çocuktan ayrılmamışmıydın yaa biri vardı ablasıyla konuşuyodunuz o bumuydu yoksa kafamçokkarıştı beynim döndü...

lavanta sen bu çocuktan ayrılmamışmıydın yaa biri vardı ablasıyla konuşuyodunuz o bumuydu yoksa kafamçokkarıştı beynim döndü...

cnm ramazanla çıkmıyorum dün akşam onun ablası ile konuştum..dün sabahta yeni birinin teyzesi geldi bu çoçukta 89 lu hazır asker dün görüştüm ayak sütü teyzeside vardı..şimdi msj atmış hiç bukadar heyecanlanmadım biri ile görüşürken yok aşık mı oldum ne ne kadar yalancılaır yaalaelaelaelaelaekafamçokkarıştı

Canım 89'lu küçük değilmi, bunun askerliği var gelince düşünceleri değişir belki...
Daha olgunları tercih et bence, çünkü erkekler geç olgunlaşır...

Selam kızlar maşallah herkesin keyfi yerinde Allah bozmasın :nazar: :nazar:
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz kızlar
ışler çok yoruldum pc ye bakmaktan artık yazıları çift görmeye başladım kafamçokkarıştı

ışlerden canım fırsat bulamadım ki :gitme:
Ama artık iş falan yapmayacam yeter yarına kalsın diğer işler

cimcimecim evet öyle küçük bencede ben herzaman olmasa da olgun biriyim..her seviyorum beğeiyorum aşığım diyeede inanılmayacağı gibi onada inanmadım...ama ramazanı çözmdim gitti şimdi kuzeni geldi..dedi konuşuyormussunuz dedi nasıl dedi bende konuşamıyoruz dedi oda evet o öyledir kapalı kutudur ve her kıza taviz vermez çok kız gösterdik hiçbirini beğenmedi dedi..erkek kardeşide varmış evlenmek istiyormuş bi kızlar ailesi izin vermiyormuşş kızı sevmiyorlarmış ama beni isityorlar eğer olursaa zorluk çekmicem =) ama acele yok şeytan karışır

sinemcim akşam akşam yine iş çıkarttılar nette sıkıntı var msn açılmıyor, ben çıkıyorum bekledim gelmedin şimdide ben gidiyorum...
Herkese ii akşamlar canlarım

Back