Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun sarımsak sür çabuk geçiyorselam bayenler
ben iyiyim ama uçukluyum
dudaklarım silikonlu gibi
benimki merhemini alıp geldide
bende çarşıya çıkınca hapını alam
muhasebede güzel para var ama tecrübeye bakıyor
o kötüymüş yazık ya o çıkarılanlar bari tazminatlarını veriyorlarmı
sanırım hepimizin var ama bu ara ben bunaldım bırakmak istiyorum işi ama ailem istemiyor çok stresli iş birde insanlar nakör her işini yapıyorsun bir hatanda hemen azarlıyorlar
umudum sana katılıyorum azarlama oluyor her ıste var hemen hemen ama cvpbını verıyordum kolaysa geel sen yap dıye yerı gelırse tabı
ooo sen kardeşini baya korkutmuşsun benimki saolsun annemden yüz buluyor bana hiç laf söyletmiyor... Annem onun yüzünden kalbimi çok kırmıştır, şimdi anlıyor demek istediklerimi ama artık çok geç...
Yarama tuz bastın be kızım(
kesin çözüm aseton
az yakıyo ama yok ediyo
ama yanımda yok süremedim o yüzden
umudum kısmetse ben 2 ay sonra mali müşavirim canım ..
stajım bitiyor bitirme sınavlarına giricem ..
ben muhasebecide çalışıyorum canımkızlar cok calıstıgınız ıcın evde oturmak hos gelıyo ama degıl ıs dedıgınde saatlerı normal olacak ne bılıyım sabah 9 sa eger aksam 6 dedımı bıtecek cts yarım gun yada hıc olmayacak pazarda tatıl olursa ıs bıktırmaz ama dıger turlu ben mesela sabah 9 aksam 10 calısıyordum sadece hafta ıcı bır gun ızın o zaman zor aldıgım parada 1 kusur ya sızler kızlar ne ıs yapıyorsunuz ve kac saat sakıncası yok ıse maasınız nedır? bu arada bırı lavanta mıydı soran sevgılım yok bıttı 2 sene surdu gıden benım yıllarıma oldu elde var hıc ama ona kattıgım sey ccok kendı bıle dedı bunu bana memur oldu dedıkı senın sevgın benı ders calısmaya yonelttı ama ne yazıkkı ayrılırken aglasa bıle bu sehre yerlesmedı bende onun yasadıgı yere gıtmedım bıttı cok uzun mu yazdım ne ))
hayırlı olsun canım darısı başıma ben yolun başındayım ve çabuk pes ediyorum galiba kutlarız iki ay sonra olurmukesin çözüm aseton
az yakıyo ama yok ediyo
ama yanımda yok süremedim o yüzden
umudum kısmetse ben 2 ay sonra mali müşavirim canım ..
stajım bitiyor bitirme sınavlarına giricem ..
oo fountain ne güzel yaa hayatımda 1000tl aldığımı hiç hatırlamıyorum.
750 alıyorum, sabah 8:30 (gerçi hiç o saatte geldiğimi hatırlamam) akşam 17:30 haftasonu işler yoğun olursa öğlene kadar çalışıyorum.
Aylık yemek kartım var onunlada alışverişimi kont. ihtiyacımı karşılıyorum öle işte...
Şartlar böyle olmasa bu maaşa çalışmam yani...