• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

o kötüymüş yazık ya o çıkarılanlar bari tazminatlarını veriyorlarmı

sanırım hepimizin var ama bu ara ben bunaldım bırakmak istiyorum işi ama ailem istemiyor çok stresli iş birde insanlar nakör her işini yapıyorsun bir hatanda hemen azarlıyorlar

umudum sana katılıyorum azarlama oluyor her ıste var hemen hemen ama cvpbını verıyordum kolaysa geel sen yap dıye yerı gelırse tabı

cimcimem sorma yaa o kopiilerikaydirigubbakcemile3

dün akşam teyzemdeydik u dönüşü yapmış resmen acele etme eninde de koca sonunda da koca dedi çok şaşırdım ama çok rahatladım..dedim teyzecim çok sevindim u dönüşü yapmana niye dedi daha şurda sarı çocukları yapmaya çalışıyordun dedim kızım erkan evlendiya ondan dedi..ama rahatladım yaa nasıl stres yaptımsaa laflarına karşılık..

kardeşim var erkek geçen aylarda sigara paketi yakaladım bağırdım çağırdım daha sonra kardeşim iç ama bağlanma az iç dedim sadece arkadaşlarının yanında iç madem dedim baskı ile bir yere varılmyor biliyorum dünde yakalım sabahtan o okuldaydı bende kıyafet ne giysem diye karıştırrıken bi baktım paket aldım kırdım birde içine not yazdım ben gelmeden uyuyor daha karşılaşmak kısmet olmadı bakalım hangi deliğe sığınacak

corel ruk sur derım gecer o zaman sarımsakda ılk kez duydum umudum dedıgıne gore yarıyor

kesin çözüm aseton
az yakıyo ama yok ediyo
ama yanımda yok süremedim o yüzden

umudum kısmetse ben 2 ay sonra mali müşavirim canım ..
stajım bitiyor bitirme sınavlarına giricem ..

ooo sen kardeşini baya korkutmuşsun benimki saolsun annemden yüz buluyor bana hiç laf söyletmiyor... Annem onun yüzünden kalbimi çok kırmıştır, şimdi anlıyor demek istediklerimi ama artık çok geç...
Yarama tuz bastın be kızım :((

ooo sen kardeşini baya korkutmuşsun benimki saolsun annemden yüz buluyor bana hiç laf söyletmiyor... Annem onun yüzünden kalbimi çok kırmıştır, şimdi anlıyor demek istediklerimi ama artık çok geç...
Yarama tuz bastın be kızım :((

annemden de benim kardeşim yüz buluyor ama annemde benden korkar..=) gerçekten evde fenayım biraz benim sözüm geçer bazı şeylerde şimdi evde erkek var ben pek karışmıyorum allah akıl vermiş iyi değerlendir diyip çıkıyorum işin içinden..

kesin çözüm aseton
az yakıyo ama yok ediyo

corel musavır olunca benı ıse alsana yanına dermısım sakaydı ))basarılar dılıyorum

kızlar cok calıstıgınız ıcın evde oturmak hos gelıyo ama degıl ıs dedıgınde saatlerı normal olacak ne bılıyım sabah 9 sa eger aksam 6 dedımı bıtecek cts yarım gun yada hıc olmayacak pazarda tatıl olursa ıs bıktırmaz ama dıger turlu ben mesela sabah 9 aksam 10 calısıyordum sadece hafta ıcı bır gun ızın o zaman zor aldıgım parada 1 kusur ya sızler kızlar ne ıs yapıyorsunuz ve kac saat sakıncası yok ıse maasınız nedır? bu arada bırı lavanta mıydı soran sevgılım yok bıttı 2 sene surdu gıden benım yıllarıma oldu elde var hıc ama ona kattıgım sey ccok kendı bıle dedı bunu bana memur oldu dedıkı senın sevgın benı ders calısmaya yonelttı ama ne yazıkkı ayrılırken aglasa bıle bu sehre yerlesmedı bende onun yasadıgı yere gıtmedım bıttı cok uzun mu yazdım ne ))
ben muhasebecide çalışıyorum canım
400 alıyorum +ssk var:) burdaki arkadşalırımın ne iş yaptığını az çok biliyorum hatta maaşlarınıda ama onlar yazsın yazmak isterlerse

kesin çözüm aseton
az yakıyo ama yok ediyo

hayırlı olsun canım darısı başıma ben yolun başındayım ve çabuk pes ediyorum galiba kutlarız iki ay sonra olurmu

kutlarız bitanem
hele şu staj evresi bi bitsin ..
son 2 aya girdim ..
mart başı sınavım var ..
ben çalışıp çalışmadığımı bilmiyorum o yüzden yazmıyım ..
eski işyerimde takılıyorum ..

umudum boluya gore 400 ıyı mı pekı ıst da olsan yetmez hıc ama hıc ben o yuzden kasıyelık yaptım 1000kusur yetmıyodu ama eve verıyordum ben o ayrı yanı dusun evlı olsam hıc yetmez

oo fountain ne güzel yaa hayatımda 1000tl aldığımı hiç hatırlamıyorum.
750 alıyorum, sabah 8:30 (gerçi hiç o saatte geldiğimi hatırlamam) akşam 17:30 haftasonu işler yoğun olursa öğlene kadar çalışıyorum.
Aylık yemek kartım var onunlada alışverişimi kont. ihtiyacımı karşılıyorum öle işte...
Şartlar böyle olmasa bu maaşa çalışmam yani...

kızlar topıgın asıl amacı ıs okul karıyer oldu yaa))ask nerde var mı sızlerde bırseyler ben yasımı yazdım askda yok ya sızın var mı benım gıbı 30 a gıden 27 yasında bakem

oo fountain ne güzel yaa hayatımda 1000tl aldığımı hiç hatırlamıyorum.
750 alıyorum, sabah 8:30 (gerçi hiç o saatte geldiğimi hatırlamam) akşam 17:30 haftasonu işler yoğun olursa öğlene kadar çalışıyorum.
Aylık yemek kartım var onunlada alışverişimi kont. ihtiyacımı karşılıyorum öle işte...
Şartlar böyle olmasa bu maaşa çalışmam yani...

ama su fark var cts pazar hep calıstım hıc ızın yok yanı bayramda calıstım sadece hafta ıcı bır gun bu sekılde ee ne oldu ben hastalandım cıktım ıyı bır ıs arıyorum sımdı

Back