• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Ehh canım her işte hataların sonu kötü bitebiliyor
benimde işlerimde problemler var yeni elemanlar bitmeyen sıkıntılar falan filan ama
hep görmemeye çalışıyorum canım bide yılbaşı geliyor işten çıkartma zamanı

cimcime talıhsız olay nedır anlamadım bende face de cok resım paylasmıyorum sadece profılımde var bı tane ıste umudum hosgeldın nasılsın kk ardasıyız bır ıkı sefer sohbet ettık dımı

Ehh canım her işte hataların sonu kötü bitebiliyor
benimde işlerimde problemler var yeni elemanlar bitmeyen sıkıntılar falan filan ama
hep görmemeye çalışıyorum canım bide yılbaşı geliyor işten çıkartma zamanı

evet canım ama bizim her hatamız para malesef işten çıkarılma gibi şimdilik sorunum yok işlerimiz iyi çok şükür

cimcime talıhsız olay nedır anlamadım bende face de cok resım paylasmıyorum sadece profılımde var bı tane ıste umudum hosgeldın nasılsın kk ardasıyız bır ıkı sefer sohbet ettık dımı
evet canım birkaç yerde karşılaştık muhabbet ettik:) hoşbuldum sende hoşgeldin

fountain resimlerimiz başka sitelerde yayınlayıp dalga geçmişler falan filan...
Kızlar iş konusunda herkeste sıkıntı var, umudum sen benim yaptığım yanlışları duysan :))
Valla bu aralar işle ilgili bariz yanlışlar yaptım, fountain çalışmayı düşünüyormusun...

nasıl resımlerdı kı dalga gecmısler tam olarak anlamadım ama bosver takılma cımcıme calısmayı tabıkı dusunuyorum ama bulamadım kasıyerlık ıstesem dolu ama yapmam artık

hoşbulduk canım bizim işler yoğun giremiyorum bugünpatron yok bakıyım dedim :)nasılsın bakim

iyiyim cnm nasıl olsun işyerindeim nette takılıyorum öyle..işte hata yapmayan varmıdır acaba bende müştreinin beğendiği renklerin notunu tek biryere yazmışım onuda imalathaneye vermişim ara ara yok..istedim patrondanda getirdi neyseki kaybolmamışş..
ve ben geçenlerde nasıl kendimi kötü hissettim biyere gittim ordaki sekreterleri öyle kıskandım ki kendimi işe yaramaz hissettim valla..yılbaşı gelsin kendime öyle bir düzen kurucamki hata olayım sıfırlasın :lepi:

ŞenizŞeniz
Bizde her yılbaşına yakın birileri çıkartılır
o kötüymüş yazık ya o çıkarılanlar bari tazminatlarını veriyorlarmı

fountain resimlerimiz başka sitelerde yayınlayıp dalga geçmişler falan filan...
Kızlar iş konusunda herkeste sıkıntı var, umudum sen benim yaptığım yanlışları duysan :))
Valla bu aralar işle ilgili bariz yanlışlar yaptım, fountain çalışmayı düşünüyormusun...
sanırım hepimizin var ama bu ara ben bunaldım bırakmak istiyorum işi ama ailem istemiyor çok stresli iş birde insanlar nakör her işini yapıyorsun bir hatanda hemen azarlıyorlar:(

iyiyim cnm nasıl olsun işyerindeim nette takılıyorum öyle..işte hata yapmayan varmıdır acaba bende müştreinin beğendiği renklerin notunu tek biryere yazmışım onuda imalathaneye vermişim ara ara yok..istedim patrondanda getirdi neyseki kaybolmamışş..
ve ben geçenlerde nasıl kendimi kötü hissettim biyere gittim ordaki sekreterleri öyle kıskandım ki kendimi işe yaramaz hissettim valla..yılbaşı gelsin kendime öyle bir düzen kurucamki hata olayım sıfırlasın :lepi:

bende kıskanıyorum başka bürolardaki arkadaşlarımı:)okudum kağıt olayı ama küçük bir olay benim hatam yüzünden 80 küsür ceza yedik galiba:(

çalışıyorum canım, ama acayip sıkıldım çalışmaktan 7 senedir dur durak bilmeden (sadece yaz tatillerinde 1'er haftam var) çalışıyorum.
Biraz evde oturmaya ihtiyacım var, kafam rahat olsun istiyorum...
Canım sadece kasiyerlik değil başka işlerde yapabilirsin...
Lavantam senin kafanı çok karıştırıyo kopiller :))

cimcime sen ne iş yapıyordun
fourtain muhasebecinin yanınada girebilirsin:9

cimcime sen ne iş yapıyordun
fourtain muhasebecinin yanınada girebilirsin:9

umudum tml muhasebe mezunuyum ama bulamadım varsa yoksa magazada kasıyerlık yaptım bulabılırmıyım bılmıyorum cagrı merz falan dusundum ama neresı ve alırlar mı

kızlar cok calıstıgınız ıcın evde oturmak hos gelıyo ama degıl ıs dedıgınde saatlerı normal olacak ne bılıyım sabah 9 sa eger aksam 6 dedımı bıtecek cts yarım gun yada hıc olmayacak pazarda tatıl olursa ıs bıktırmaz ama dıger turlu ben mesela sabah 9 aksam 10 calısıyordum sadece hafta ıcı bır gun ızın o zaman zor aldıgım parada 1 kusur ya sızler kızlar ne ıs yapıyorsunuz ve kac saat sakıncası yok ıse maasınız nedır? bu arada bırı lavanta mıydı soran sevgılım yok bıttı 2 sene surdu gıden benım yıllarıma oldu elde var hıc ama ona kattıgım sey ccok kendı bıle dedı bunu bana memur oldu dedıkı senın sevgın benı ders calısmaya yonelttı ama ne yazıkkı ayrılırken aglasa bıle bu sehre yerlesmedı bende onun yasadıgı yere gıtmedım bıttı cok uzun mu yazdım ne ))

umudum tml muhasebe mezunuyum ama bulamadım varsa yoksa magazada kasıyerlık yaptım bulabılırmıyım bılmıyorum cagrı merz falan dusundum ama neresı ve alırlar mı
tml mezunu olduğun nerden aklımda kalmış bilmem o yüzden dedim hayırlısı olsun marketlere form falan versen bir muhasebeciler odasına ver ararlar belki kasiyerlik olursa kafan rahat olur muhasebe çok stresli birde ücret konusunda tatmin edici olmuyor anca birkaç sene çalışacaksın o zaman sabırlıysan attan alabiliyorsan muhasebe süper değilsen iskence okulu bitir bankalara falan form ver en iyisi ben kpssyi deniycem olmazsada bankaları :)

selam bayenler
ben iyiyim ama uçukluyum
dudaklarım silikonlu gibi
benimki merhemini alıp geldide
bende çarşıya çıkınca hapını alam

Back