• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

benim arkadaşların tümü evlendi, artık onlardan hayır bu nedenle kurs seminer bu tür etkinliklere katılıyorum.
Bende malesef şu var dışarıdaki hiçbir erkeğe güvenemiyorum bu nedenle hiç yaklaşmıyorum diyebilirim, dolayısıyla dışarıdan bulmam söz konusu bile değil.
Ailelerin bildiği referanslı olduğu için daha çok güven veriyor bana ki bu çok yanlış biliyorum ama mantığıma söz geçiremiyorum malesef...

sana katılıyorum cimcimem...dışardakilere güvenilmiyo:umursamaz:CADIARZU

sana katılıyorum cimcimem...dışardakilere güvenilmiyo:umursamaz:CADIARZU

cımcıme biricik ıkınızede katılıyorum zaten dısardan bırılerıne guvenseydım coktan evlı olurduım helede su netten evlenenlere hayretle bakıyorum cesaretlerıne hayranım ben degılım yanı o kadar ama kurs semıner demıssınız bunlarda dısardan bırı oluyor ama yınede oraya geldıgı ıcın ıyı gelıyor sıze sanırım ama su var gorucu usulude asla evlenmem kendım bulmalıyım

cımcıme biricik ıkınızede katılıyorum zaten dısardan bırılerıne guvenseydım coktan evlı olurduım helede su netten evlenenlere hayretle bakıyorum cesaretlerıne hayranım ben degılım yanı o kadar ama kurs semıner demıssınız bunlarda dısardan bırı oluyor ama yınede oraya geldıgı ıcın ıyı gelıyor sıze sanırım ama su var gorucu usulude asla evlenmem kendım bulmalıyım

seminer kurs flan ben buna katılmıyorum canım..
şans tabiki ama benimki görücü usulü olucak gibi çünkü hep evdeyimkaydirigubbakcemile3

bırıcık yasın 19 sanırım eger 19sa acele etme derım karıstı demssen eger ama nıye evde olmak zorunda degılsın okula kursa vs ıs olur sende gıdebılırsın

günaydın kızlarr

biricik hoşgeldin..

bugünlerde hava ne hoş içim kıpır kıpır oluyor dağlarda bayırlarda koşasım geliyor ama sadece hayallerle kalıyorum

Günaydın kızlaar...
Kız siz beni yanlışmı anladınız, ben kurs seminer derken sosyalleşmeyi kastedmiştim, yoksa şuan kursta varlar ama aklıma ders arkadaşlığı dışında başka bişey gelmedi... Bugüne kadar sayısız seminere katıldım bulsaydım ohhoo birazda nasip işi tabi...
Lavantam yap yaa içindeki çocuğu serbest bırak çık koş :))

Bende ii canım nolsun dün hoca ödev verdide onu yapmaya çalışıyorum...
Bu adama sinir olmaya başladım, benden başka herkesle ilgileniyor yani bişey sorsam 2 saat sonra geliyo, herkese bişey öğretmek için başında bekliyo ay dün akşam dövecektim onu Çok üzgünüm çoook
Bigün "Hocam ben çokmu iiyim, yada umutsuz vakamıyım çözemiyorum, çünkü dönüpte bi kere bu kız ne yapıyor diye bakmıyosunuz" dicem. Ödevime bile bakmadı be o kadar özenerek yapmıştım...

Back