• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

haklısın corelcim herkes kendi bacağından asılır kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok...
Sorunu olanlar kişisel olarak görüşmelidir, buna resmen hırsızlık denir...
Hiç şansı yok o yapanın kuzenimle görüştüm site ile ilgili bazı işlemler yapacak...

yapın tabi ki
kimse kimsenin kişisel tercihlerini eleştiremez ..
başkasına zarar vermedikçe
örtü kime zarar veriyor ki ?
hayır anladığım kadarı ile eleştiride değil dalga geçme
bu hakkı kimse bulamaz kendinde.
milletin işi gücü yok salaklaşıyor işte

ben 27 yasımdayım ama 20 yasında evlenıyorum dıyenlerde pek komık oluyo o yasta

günaydınn kızlarr

kağıdı getirdi patron aldım notumu:bbo:kaybolsaydı yanmştımm

cimcimecim nasıl iştir bu yaa site nasıl izin vermiş ki??bence tüm imkanlarını kullanıp o bayanı savcılığa verin

ne notuymuş bu yaa...
Canım ona sitenin yapabileceği bişey yok dışarıdan misafirler alabiliyo, buluşma fotolarını bu yüzden sildikya zaten...
Gerçi öyle kötü bişey yok bi çoğumuzun yüzü kapalı zaten, ben bildiğimden apatmıştım zaten sadece fikir olsun diye koydum fotoları...
Bide o topiğe yaklaşık 2 haftadır falan takılıyorum, yeni yeni muhabbetlere başlamıştım üzüldüm açıkçası...
Gerçi diğer sitede konu kapandı resimler silindi ama bu bizlere ii bir ders oldu yani..
Artık face'den bile korkar oldum...

GÜnaydınlar gıdĞer sıte dedıĞın h harfıyle baŞlayanmı sendemı ordasın

Boşverin canım unutmak istiyorum bu talihsiz olayı, zaten konuyu kapanıp resimler silindi...
Bu gece çok güzel bir rüya gördüm, sevginin sıcaklığını hissettim hala etkisindeyim :))

Hoşbuldum spedim iyi diyelim iyi olsun bu aralar aksilikler üst üste geliryor sizler nasılsınız özledim sizleri

işler canımı sıkıyor açıkçası hep aksilikler üst üste geliyor ben düzeltmeye çalışıyorum hep yaptığım yanlış oluyor birde bizim işte cezalar ağır anlacağın bunaldım üç kuruş para veriyorlar birde her işi yaptığın halde

Back