• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

hım nisan ayı. koç bi tane erkek arkadaşım vardı. hiç anlaşamamıştık.
ama kızlarını severim. neyse sen anlamam demiştin. belki ilgini çekmeyebilir

şey sorcam kızlar niye bu topikteyiz. umut var di mi?

hım nisan ayı. koç bi tane erkek arkadaşım vardı. hiç anlaşamamıştık.
ama kızlarını severim. neyse sen anlamam demiştin. belki ilgini çekmeyebilir

şey sorcam kızlar niye bu topikteyiz. umut var di mi?

Kendi Burcumu biliyorum ama mesela şey derler ya sende Terazi havası var onları anlamam yada aynı oğlak gibisin falan filan :)Koçlar İnanılmaz olurlar kızda erkekte aynıdır
ikisi de organizasyonu sever ve asabidir.

Evde Kalanlar için ama benim kalma amacım arkadaşlar eeee bide sevgülümm yokkhihoyyythihoyyythihoyyyt

Kendi Burcumu biliyorum ama mesela şey derler ya sende Terazi havası var onları anlamam yada aynı oğlak gibisin falan filan :)Koçlar İnanılmaz olurlar kızda erkekte aynıdır
ikisi de organizasyonu sever ve asabidir.

Evde Kalanlar için ama benim kalma amacım arkadaşlar eeee bide sevgülümm yokkhihoyyythihoyyythihoyyyt

bende aslanları falan tanırım nerde görsem. koçlar inci gibiymiş kapalı kutudurlar ama tanıdıkça özüne indikçe farkedermişmişsin ne kadar mükemmel olduklarını.

benimde öyle. evde kaldık sayılmaz daha yaş 28 zemuszemus

shewall hoşgeldin amacımız burda derdimizi gidermek bende ümit varmış gibi duruyor ama aslında yok daha sevgiliyi 1 ay elimde tutamıyorum koca bir ömür nasıl durur bilmem =)

kızlar yandım ben müşterinin dolap renklerini tek bir kağıda not almışım ve o not şuan bende değil imalathanede yandım ben yandımm bir kaybolursa arıyorum arıyorum telefonu açan yokk ...birde aklımdada değil ne rek istediği off yaa ne sinir bozucu

bende aslanları falan tanırım nerde görsem. koçlar inci gibiymiş kapalı kutudurlar ama tanıdıkça özüne indikçe farkedermişmişsin ne kadar mükemmel olduklarını.

benimde öyle. evde kaldık sayılmaz daha yaş 28 zemuszemus

Aslanla ile Koç Anlaşamıyor MAlesef abim Aslan çok zıttız
Koçlar evet ÖYledir İyidir Hoştur ama bi anda asla tüm kutularını açmaz :lepi::lepi:
Evde kalmış derken işte se4vgilisi falan olmayanlar cnm laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

shewall hoşgeldin amacımız burda derdimizi gidermek bende ümit varmış gibi duruyor ama aslında yok daha sevgiliyi 1 ay elimde tutamıyorum koca bir ömür nasıl durur bilmem =)

kızlar yandım ben müşterinin dolap renklerini tek bir kağıda not almışım ve o not şuan bende değil imalathanede yandım ben yandımm bir kaybolursa arıyorum arıyorum telefonu açan yokk ...birde aklımdada değil ne rek istediği off yaa ne sinir bozucu

sağol lavanta görünce dedim işte benim topiğim. :oklava:
inşallah bulursun kağıdı.
bende kendimden umutluyum ama olmuyo ya gönlüme göre biri olmadıkça üstüne gitmiyorum ben konunun sonrada böyle müebbet yalnızlık.
bu yılın başında 3 kişiyle aynı dönemlerde tanıştım. tanıştırıldım. onun gözünün üstünde kaşı var o şöyle bu böyle derken 3ünüde eledim. ahları mı tuttu naptı ondan beri tık yok. ama napıyım olmazdı onlarla yaa. kaydirigubbakcemile2

kızlaar sitede kıyametler koptu nerdesiniz...
Lanet insanın biri türbanlıların fotolarını başka sitelerde yayınlamış ve dalga geçmişler...
Bende bi iki resim koymuştum onlarıda yayınlamışlar Allahta suratımı kapatmıştım...
Çok sinirliyim gerçekten...
Şimdi ise koyan kadın yalvarıyo kocam var çocuğum var nolur savcılığa vermeyin diye ölürmüsün öldürürmüsün yaa...

anam anlamıyorum yahu
ne başörtülülerle açıkların uğraşma hakkı var
ne de açıklarla örtülülerin
öküz mü bu insanlar ?
kişisel tercihlere nedemeeye müdehale etmeye çalışıyorlar.

Back