• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

canlarım bende geldim.

cimcimem geçmiş olsunn

bende bugün temizliğe verdim kendimi beizim ramazanla yürümeyecek bi sohbeti tutturamadık ben atıyorum msj cvp geliyor evet ama öyle bir msj atıyor ki tıkanıyoruz cvp vermek için kapı bile bırakmıyor sıkıldım çok..ben zaten muhabbette iyi değilim oda olmayınca ne paylaşacak bişey bulabiliyoruz nede konuşacak..

bugün biri geldi bi abla markette çalışıyor..dün akşam markete girmiştim daha dün akşamadan öncede beni görüyordu dün de görünce yol verdi..bu sabahta yeğenini göndermiş tanışmak istiyormuş bakalım bu akşam arkadaşım o çoçuk ve ablası oturucaz biyerde..büyük ihtimal kabul etmicem ama niye görüşmeyi kabul ettim diye kızıyorum kendime çok pişman oldum kabul etmicem çünküü niye görüşeyim kii off offf nasıl kızıyorum kendime niye kendimi herkesle görüşmek zorunda hissediyorum kii

sinemcim dinliyorum söylediğin şarkıyı müthişş çok beğendim böyle güzel şarkılar keşfettkçe haberdar et emi cnm

vee cimcimem ben balık burcuyum hayırdır ne diyor 2010 da ne olacakmışş 2009 da sizin yılınız diyordu..evleebilirsiniz diyordu ama hiçde dediği gibi olmadı 2010 dan da ümitli değilim ben böyle geldim böyle giderim bazen mutlu bazen mutsuz bazen huzurlu bazen yanlız.=(

Geçenlerde bi topicde görmüştüm hatta topic 2008'de açılmış 2010'da çok mutlu olacaksınız yazıyordu, kız astroloji ile çok ilgileniyormuş.
98-99 yılları balıklar için çok iiydi sonra olumsuzluklar gelmeye başladı yazmış, gerçektende öyle oldu bende dur o linki atayım sana tabi bulabilirsem...

Ya kızlar ben bugün çok durgunum nedenini bilmiyorum
Bugün de göktan'nın gözbebeğim şarkısını dinliyorum

canlarım bende geldim.

cimcimem geçmiş olsunn

bende bugün temizliğe verdim kendimi beizim ramazanla yürümeyecek bi sohbeti tutturamadık ben atıyorum msj cvp geliyor evet ama öyle bir msj atıyor ki tıkanıyoruz cvp vermek için kapı bile bırakmıyor sıkıldım çok..ben zaten muhabbette iyi değilim oda olmayınca ne paylaşacak bişey bulabiliyoruz nede konuşacak..

bugün biri geldi bi abla markette çalışıyor..dün akşam markete girmiştim daha dün akşamadan öncede beni görüyordu dün de görünce yol verdi..bu sabahta yeğenini göndermiş tanışmak istiyormuş bakalım bu akşam arkadaşım o çoçuk ve ablası oturucaz biyerde..büyük ihtimal kabul etmicem ama niye görüşmeyi kabul ettim diye kızıyorum kendime çok pişman oldum kabul etmicem çünküü niye görüşeyim kii off offf nasıl kızıyorum kendime niye kendimi herkesle görüşmek zorunda hissediyorum kii

Çok çabuk karar veriyorsun bitanem
Ya sanki 40 yaşında dul bayansında acil kocaya ihtiyacın var :olmaz::olmaz:
Hayatını akışına bırak her önüne çıkan ile görüşürsen kafan karışır iştesositosositosositososito
Bırak olacak ise zaten elin kolun bağlanır dilin tutulur :1closedeyes::1closedeyes:​

merhaba arkadaşlar

burası benim topiğimmiş meğerde haberim yokmuş. yeni farkettim.
istanbuldan ben. herkese selamlar

bende balık burcuyum. :)
hoşbulduk
bugün gökselden yabani otlar şarkısına takıldım. mutlaka dinleyin.

Amanın balık burçları hep bir arada toplandık :))
Aslında burcumdan şikayetçiyim herşeyi kafama takıyorum, çok duygusalım ama hep içimde yaşıyorum kimseye duygularımı ifade edemiyorum...

Back