Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

evlenemeyen çok var fakat bir çoğu kalıcı değil...
Müdavimler olarak biz her zaman buradayız...
Neyseki bugün moraller birazda olsa düzgün...
Kızlar bişiler bulmak lazım moralimizi nasıl düzeltiriz biz olumlu düşünelim demeyin olmuyor çünkü...
Ama hayat istediklerimizden ibaret değil, bizim moralimizi düzeltecek bişiler olamlı ama ne
??

cimcimem iş arıyorum ama pat diye bulmam imkansız
zira eleman olarak değil yönetici vasfında arıyorum.
bi şirket 10 eleman çalıştırıyorsa 1 tane yetkili çalıştırıyor.
krizi kullanıp maaşlarıda geri çekiyorlar.
bulucam hayırlısıyla
kul sıkışınca hızır yetişir.
mali müşavir olmamada az kaldı.
aşk konusunda da doğrusu beni bulacak bi gün biliyorum
bu akşam antalya yolcusuyum.
eski işyerim rica etti gidiyorum 3*5 günlüğüne
dua edin benim için
o gereksizi görmiyim.
gezip eğlenmek istiyorum emsai saatleri dışında

iyiyim ben bendenizcim..nasıl olsun iş güç moralim sabah iyiyidi bozuldu snr.

patron yemeğe gidiyorum diye mi bilmiyorum ama suratı hep asık...önceden gtimiyordum evim uzak diye taşınınca gitmeye başladım..daha snr yılışık arkadaşları var buraya sigarasını braktı camiye giderken kırılmaın diye kapağı açık unutmuş işte bende dedim hani varya şu kişi dedim .patron bana demesin mi yüz verme inanın sinirlendim çok sanki ben kendim davet ediyorum..bıktım valla yaa

corelcim allah gönlüne göre versin

cimcimem sen söyle bakalım nasıl moralimiz yerine gelcek..bu monotonluk nasıl geçicek

Selam kızlar ben geldim
Corel canım umarım en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun :Saruboceq: İnşallah o gereksizide görmezsin ama görsen bile boşver takma onu derim eğlenmenin tadı çıkar
Cimcimemm herşeyi oluruna bırak yerimseniben
Lavantam hem yemeğini karşılamıyor hemde yemek yemek için dışarı çıktığında surat yapıyor tey ALLAH'ım ne patronlar var:delphin:
Lavanta canım bu arada geçmiş olsun umarım kardeşin iyidir
aslhnkyk yorumlarımı beğenmene sevindim canım sağola.s.
Bendeniz sen nasılsın kuzummmmm
Aramıza yeni katılan arkadaşlar sizi unutmadım sizlerde hoşgeldiniz

Selam kızlar ben geldim
Corel canım umarım en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun :Saruboceq: İnşallah o gereksizide görmezsin ama görsen bile boşver takma onu derim eğlenmenin tadı çıkar
Cimcimemm herşeyi oluruna bırak yerimseniben
Lavantam hem yemeğini karşılamıyor hemde yemek yemek için dışarı çıktığında surat yapıyor tey ALLAH'ım ne patronlar var:delphin:
Lavanta canım bu arada geçmiş olsun umarım kardeşin iyidir
aslhnkyk yorumlarımı beğenmene sevindim canım sağola.s.
Bendeniz sen nasılsın kuzummmmm
Aramıza yeni katılan arkadaşlar sizi unutmadım sizlerde hoşgeldiniz

rica ederim canım , gerçek düşüncelerim.
yazdığın şeyler hoşuma gidiyor​

Anamm corel Antalya'ya yolculuk var demek hayırlısıyla git ve dön...
Umarım dediğin gibi karşılaşmazsın o kişiyle...
Lavantam insanlar ne kadar ii olurlarsa olsunlar negatif yönleri vardır, hele patronların daha çok bizlere ise onları idare etmek düşer çünkü alternatifimiz yoktur (ayrılmaktan başka)...
Aslıhancım (sanırım ismin aslıhan) Sineme gıpta ediyorum gerçekten, kızda süper bir enerji var onunla muhabbet edince rahatlıyorum, hepimiz öyleyiz :))
Sanırım sende onun gibisin...

ben hazırlanmaya başlıyım
ilk önce duş sonra ciciler ve makkaj
belki havaalanında bi yakışıklı bulurum zemuszemus

cimcimem bence sen kendine karamsarsın aslına bakarsan sende insanı çok iyi rahatlatıyorsun ..ve senin yorumlarının hepsine hak veriyorum mantıksız kırıcı üzücü yorumlar yazdığı görmedim ve olaylara farklı açlıardan bakıyorsun ben en çok bu yönünü seviyorum....bide iyi niyetini gerçi kk arkadaşlarımın hepsi iyi niyetli

bendeniz
sinem44
corel
cimcimem
mermaid
kar
duygusall
eski beyza yeni decia!!!(yanlış yazmış olabilirim)
gülpembe
pırlanta(şu sıralar görüşemesekte)
spedy gonzeles
seçil
umudum
aslhnkyk (yeni katıldı aramıza ama ben samimiyetine inanıyorum)
efuli
lapinu
başka bikaçkişide var ama nicklerini unuttum yaaamafoldumben
hepinize çok teşekkür ediyorum samimiyetnizden dolayı....kendime bile söylemeye çekindiğim çevremdeki kişilerle paylaşamadığım bir çok şeyi sizinle paylaşıyorum..hepinize çok çok teşekkür ederim iyiki sizi tanımışım

Son düzenleme:
Anamm corel Antalya'ya yolculuk var demek hayırlısıyla git ve dön...
Umarım dediğin gibi karşılaşmazsın o kişiyle...
Lavantam insanlar ne kadar ii olurlarsa olsunlar negatif yönleri vardır, hele patronların daha çok bizlere ise onları idare etmek düşer çünkü alternatifimiz yoktur (ayrılmaktan başka)...
Aslıhancım (sanırım ismin aslıhan) Sineme gıpta ediyorum gerçekten, kızda süper bir enerji var onunla muhabbet edince rahatlıyorum, hepimiz öyleyiz :))
Sanırım sende onun gibisin...

evet tatlım adım aslıhan... sinemcimm burda büyük ölçekli bir sinem fan var kaydirigubbakcemile3 hepimiz çok beyeniyoruz seni ve düşüncelerini opuyorumnanaktan

hepimiz farklı karakterleriz.. hayatın farklı renkleri .. kk'da bir araya gelip gök kuşağını oluşturuyoruz ..

Günaydınlar kızlar ve hepinize teşekkür ederim.
Ben bugün çok kötüyüm nedenini bilmiyorum ama gözyaşlarıma engel olamıyorum mafoldumben
Ya artık herşeyden çok yoruldum yada sinirlerim yıpranmış benim :çok üzgünüm:

Günaydınlar kızlar ve hepinize teşekkür ederim.
Ben bugün çok kötüyüm nedenini bilmiyorum ama gözyaşlarıma engel olamıyorum mafoldumben
Ya artık herşeyden çok yoruldum yada sinirlerim yıpranmış benim :çok üzgünüm:

canım günaydın ...
neyin var canım bir şeye mi canın sıkkın
paylaşmak istersen büyük bir enerjiyle dinlerim seni

Günaydın canlar...
Sinemcim sorun nedir canım, bana sen herşeyi içine atıyormuşsun gibi geliyor (umarım yanlış düşünüyorumdur) sana ağlama demicem çünkü ağlamak insana çok ii geliyor...Tecrübeyle sabittir yane...
Lavantam herşeyi bizimle paylaşabilmen çok mutlu etti beni, insan içine attıkça çığ gibi büyüyor ve sonunda bir patlamayla etraftakilerin tümü kırılıp geçiriliyor...Bende senin gibi düşünüyorum ve sizlerin samimiyetine inanıyorum, hatta burada bulunmamın nedeni sizlersiniz diyebilirim...
Corelim şimdi Antalyada geziyor, merak ediyorum acep gereksizle karşılaşacakmı??
Bu arada Eskişehirde bi yakınımız beni istiyomuş oğluna, annemle çok ii arkadaşlar hatta annem teyze dedirtir bana acaba araştırsammı?? ıstanbuldan uzaklaşmak için bir neden olur en azından...

Günaydın canlar...
Sinemcim sorun nedir canım, bana sen herşeyi içine atıyormuşsun gibi geliyor (umarım yanlış düşünüyorumdur) sana ağlama demicem çünkü ağlamak insana çok ii geliyor...Tecrübeyle sabittir yane...
Lavantam herşeyi bizimle paylaşabilmen çok mutlu etti beni, insan içine attıkça çığ gibi büyüyor ve sonunda bir patlamayla etraftakilerin tümü kırılıp geçiriliyor...Bende senin gibi düşünüyorum ve sizlerin samimiyetine inanıyorum, hatta burada bulunmamın nedeni sizlersiniz diyebilirim...
Corelim şimdi Antalyada geziyor, merak ediyorum acep gereksizle karşılaşacakmı??
Bu arada Eskişehirde bi yakınımız beni istiyomuş oğluna, annemle çok ii arkadaşlar hatta annem teyze dedirtir bana acaba araştırsammı?? ıstanbuldan uzaklaşmak için bir neden olur en azından...

Cimcime mrb canım...

Dediğin gibi inşallah Sinem'in içine attığı büyük bir problemi yoktur,üzülürüm
Sen ıstanbul'dan neden uzaklaşmak istiyorsun canım? Kalıcı süreliğine mi yoksa değişiklik olması için mi?
Umarım hayırlı bir insandır.Araştır tabi canım neden olmasın.
Hakkında hayırlısı olsun herşeyde.

Aslıhancım çok sıkıldım bu şehirden sokağa bile çıkmak istemiyorum, araba kornaları, insanlardaki gerginlik, sokakta çantanı koru, arabalarda sağına soluna dikkat et, yanlışlıkla biri dokunsa bi irkiliyorum, sanki ya tacizci ya kapkaççı öyle sanıyorum...Bunlar sadece bazıları buna benzer bir çok neden var ve büyük bir neden var...
Geçen sene anneme resmen yalvardım, Düzceye taşınalım diye kabul etmedi...Benim bu şehirden neden kurtulmak istediğimi anlamak istemiyor... Nedenini çok ii biliyor aslında...
Aslında bu Eskişehir işi kafama yattı gerçi çocuğu falan tanımıyorum hatta o teyzenin öyle bir oğlu olduğundan bile haberim yoktu, kuzenimle görüşücem o araştırsın ve anneme söylicem.Hem amcası makinist istediğim zaman atlar trene gelirim 3,5 saatlik yol...:))

Back