cimcimem yılışık evet sürekli aşna fişnede aklı yani ben öyle seziyorum cilveli hep..bende derdim azcık cilveli olsun kandırsın beni diye ama böyle de oldumu sapık mış gibi geliyor bilmiyorum bilmiyorum nasıl edicem inan kullanılmak istemiyorum müsade etmekte istemiyorum ..yani kullanılmak derken tabikide ben bedenen müsade etmem de birde sözlerimlede dikkatli olup onun söz oyununa düşmek istemiyorum
oh oh darısı diğerlerinin başına
banada yeni bi aşk lütfen :ecrin_bebek:
cumayı bekle kuzum.. okuyup üflicem seni:roflol::roflol:
benim içinde gelsin
yeni bi iş yeni bi aşk
yeniden gülecek bir neden ..
bu kadarını hak ediyoruz herhalde ..
zaman ve hayırlısı diyorum ..
antalyayı hiç sevmezdim artık nefret ediyorum :)
canım benim ben 4 yıllık evliyim ve 33 yaşındayım 23 yaşındayken antalyadan biriyle nişanlandım kısa bir süre sonrada ayrıldık o zamanlar tabiki çoook üzülmüştüm neyse gel zaman git zaman yaş oldu 30 acaba menepoza girmeden evlenebilecekmiyim diye düşünürken daha önce tanıdığım ve hiç ummadığım bir arkadaşımdan evlenme teklifi aldım nişanlandık 5 ay sonra evlendik şimdi 3 yaşında dünya yakışıklısı bir oğlum var çok çokta mutluyum allah herkese böyle evlilik nasip etsin kocamı çok seviyorum,şimdi anlıyorumki geleceği görebilsek geçmişte yaşadıklarımıza bukadar çok üzülmezdik belki senide benimkinden daha güzel bir gelecek bekliyordur bu nedenle boşver fazla üzülme zaman nelere gebe bilinmez kaydirigubbakcemile3
güzel dileklerin için sağol canım opuyorumnanaktan
herşeyin hayırlısı zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?