Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bi dakka yaa bu msjları omu yazmış sana...
Pardon ama daha kaçgün olduki görüşmeye başlayalı, sankim biraz yılışıklık var gibi...

cimcimem yılışık evet sürekli aşna fişnede aklı yani ben öyle seziyorum cilveli hep..bende derdim azcık cilveli olsun kandırsın beni diye ama böyle de oldumu sapık mış gibi geliyor bilmiyorum bilmiyorum nasıl edicem inan kullanılmak istemiyorum müsade etmekte istemiyorum ..yani kullanılmak derken tabikide ben bedenen müsade etmem de birde sözlerimlede dikkatli olup onun söz oyununa düşmek istemiyorum

Kızlaaarrrr barıştık biz..kaydirigubbakcemile3

lavantam kaç yaşındaydı bu arkadaş.. tabiki hiç bir şekilde kullanılmak kandırılmak istemez insan.. haklısın.. başkoyulacak yol ciddi bir kere.. şaka kaldırmaz.. normalde iletişmi nasıldır. şakacı espirili cıvık tiplerden mi.. yine de böyle mesajlar için erken geldi bana da..

beyzaaa kısım acayip sevindim yaa, sayende 6. hislerime güvenir oldum :))
Hep içimden barışacağınız geçiyordu, dikkat ettiysen sana umutsuz birşey söylemedim...
Nan ablamın bebeği içinde hep kız diyordum hakkatende kız çıktı :))
Bi tek kendimle ilgili hislerim doğru çıkmıyo (

boşver dicemde boşverilmiyor...
Canımcım inşallah bugünleri hatırlayıp iiki olmamış diyeceğin günler yakındır...
Hiç aklına gelirmiydi birgün taa Antalyalardaki bir adamın seni bu denli üzeceği...
Demekki hayatta herşey heryerde yaşanabiliyormuş, o nedenle insanlar bence hiçbir zaman umudunu kaybetmemeli, çünkü nerde ne olacağı hiç belli olmuyor...
Diyorum ve ekliyorum, artık benim içinde şu güzel günler gelsiiiinn...

benim içinde gelsin
yeni bi iş yeni bi aşk
yeniden gülecek bir neden ..
bu kadarını hak ediyoruz herhalde ..
zaman ve hayırlısı diyorum ..
antalyayı hiç sevmezdim artık nefret ediyorum :)

Cimcimem canım benim hiç ümidim yoktu.. Bitti gözüyle bakıyordum valla. Bitmemiş meğer.. :) Sende üzme kendini kuzum.. Borçları diyorum.. Bir hal çaresi bulunur elbet. Allah yarımcın olsun..

Corel seni bulup kaybeden erkeğin ben..... aynen öyle kuzum.. :):)

oda bi dönse beyza
ah dönsede ben bi hırpalasam onu
şimdi kulağına kar suyu kaçırdım
ortak bi tanıdığa biri var hayatımda dedim
bi duysada delirse
var mı öyle biri
hayır yok

corelcim hayırlısı değilmiş cnm..üzme kendini elbet çıkar karşınada inş.kısa zmanda olur bu olayy

beyzacımm tebrik ederim ne güzel haber verdinn

cimcimecim benim için içinden ne geçiyor..düşün bakayım ben ne zman yol alırım..

beyzacım kendisi cilveli yani erkeğin cilvelisi..hani el tutmayı ikna etmeyi göze batmadan kolaylıkla yapabilme yeteneğine sahip..üstelik rahat sıkılan insan değil ben bazı konularda rahat insan olamıyorum . hani lafta da olsa gel kese yap.hamama gitmedim.işte yanıma gel keyif yapalım kahvaltı yapalım gibi kelimeleri var ...çok kararsızım normal mi değil mi ayırt edemiyorum

benim içinde gelsin
yeni bi iş yeni bi aşk
yeniden gülecek bir neden ..
bu kadarını hak ediyoruz herhalde ..
zaman ve hayırlısı diyorum ..
antalyayı hiç sevmezdim artık nefret ediyorum :)

canım benim ben 4 yıllık evliyim ve 33 yaşındayım 23 yaşındayken antalyadan biriyle nişanlandım kısa bir süre sonrada ayrıldık o zamanlar tabiki çoook üzülmüştüm neyse gel zaman git zaman yaş oldu 30 acaba menepoza girmeden evlenebilecekmiyim diye düşünürken daha önce tanıdığım ve hiç ummadığım bir arkadaşımdan evlenme teklifi aldım nişanlandık 5 ay sonra evlendik şimdi 3 yaşında dünya yakışıklısı bir oğlum var çok çokta mutluyum allah herkese böyle evlilik nasip etsin kocamı çok seviyorum,şimdi anlıyorumki geleceği görebilsek geçmişte yaşadıklarımıza bukadar çok üzülmezdik belki senide benimkinden daha güzel bir gelecek bekliyordur bu nedenle boşver fazla üzülme zaman nelere gebe bilinmez kaydirigubbakcemile3

güzel dileklerin için sağol canım opuyorumnanaktan
herşeyin hayırlısı zemuszemus

günaydın canlarım..

size haberlerim var dün konuştuk emre ile dedim ki seni içten bulmuyorum dedim eğer içten bulsaydım hissetseydim bende sana samimi olurdum ve hissettirdim dedim .o dedi neyi samimi bulmuyosun dedi.bende bazı konuşmalarını dedin tahmin edersin dedim..ama açık bişey konuşmuyorum bişeyde yapmıyorum yapmadımda dedi.bende öyle daha b işey yok ama ben dedim sana uysam konuşmlar alıp başını gidicek gibi dedim .oda az naz güzel sözler duymak insanın hoşuna gider dedi olcağıda yok en iyisi konuşmayalımdedi.bende hiç konuşmamak mı yoksa hiç nazlanmamakmı daha açık dedim..bu konuyu konuşmamak sen ne sandın dedi.ikisi arasında kaldım onun için sordum dedim.emek verdik öyle hemen hoşçakal demek olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…