Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinemcim akşam dua ettim kkdaki arkadaşlarımın duaları kabul olsun diye içinde sende varsın cnm hatta tüm kk var desem doğru oluropuyorumnanaktanbu akşam asıl gece inş.herkesin duası kabul olur ..bide hakan da akşam dua etti benide teşvik eden o zaten bizim için dua etmiş öle dedi
kızlar kusura bakmayın cvp geç oldu.amin herkesin duası kabul olur inş.evet enişte adayınızın adı hakan ve daha camda ve telde mejlaşıyoruz ve çok samimi ve içten davranıyor ben senden çok hoşlandım inş.allah bizi birbirimize yazar dedi böyle söylüyorum kızmıyorsun dimi dedi bende hayırlısını iste herzman dedim
evet bedenizcim istdaki çocuk..benden küccük olan:ecrin_bebek::kedi:kaydirigubbakcemile3
bakalım bir göz göze gelelim benide saracak mı?bendenizicm ben bu hafta sonu ist gelicem ya buluşma düzenledik cimcimenin aklına geldi saolun katılan arkadaşlarda oldu keşke sizde istda olsaydınız sizide görmek çok isterdim corelde antalyaya gitti gitmeseydi oda gelirdi kesin sinemde malatyada
mervecim bende sizinle tanışmayı çok isterim inşallah kısmet olur :Saruboceq:
sinemcim sanada tatil imkanı çıkar inşallah :Saruboceq:
ahh ahhh inşallah canım ya ama şimdilik imkansız gibi bişey senağlamasenağlama
kıyamam sana canım yaa :teselli:
gelip o patronıunun saçını başını yolasım geliyo kötükedihüso
yerimseniben canım ya onlarda kendilerince haklılar ama......
ne bileyim ya Allah büyüktür....