• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cimcimecim yok bu yaz falan evlenmeyi hatta iki yaz evlenmeyi düşünmüyorum ama sözlü ve nişanlı kalmayı red etmem.sinemcim valla hep böyle koca kış kimse etmedi etmedi şimdi sıraya girdi mübarekler artık ben istemiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cimcimecim yok bu yaz falan evlenmeyi hatta iki yaz evlenmeyi düşünmüyorum ama sözlü ve nişanlı kalmayı red etmem.sinemcim valla hep böyle koca kış kimse etmedi etmedi şimdi sıraya girdi mübarekler artık ben istemiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohh ohh maşallah mervecim alkisalkisalkis
geldi mi böyle üst üste gelir zaten bu seferde kafa karışır. benim şahsen öyle oluyo :bbo:

Kızlarrr kandiliniz mübarek olsun...Corel bidenem hoş gelesen sefa getiresen bebeeeammm

günaydıın güne güzel bir haberle başladım Corel ıstanbula geliyomuş :)))
Hoşgeldün şekerüüm...
Ne zaman döncen 4 temmuz buluşma günümüz :))

günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim moralim ve özgüvenim gelmeye başladı yaz geldi sezon açıldı bu sabahta herzamanki yoldan geliyodum 4-5 kere karşılaştığım bir çoçuk tam geldiğim yolun karşında bir taşa oturmuş.önünden geçtim snr arkamdan geldi veeee bakarmısın seninle tanışmka istiyorum dedi kusura bakma damdan düşer gibi oldu dedi sen gelmeden önce tüm konuşmaları ayarlamıştım ama seni görünce unuttum dedi (belki beni keklemek için demiş olabilir diye geçirdim içimden )sonra ben buraya staja geldim ve bugün erdeğe dönüyorum dedim seninle konuşmak isityorum dedi boyu uzundu tam istediğim gibi güzeldide ama ben i şuan tanışma aşamasında olduğum biri var dedim oda gitti..aman ya kimseyle konuşmam kimse gelmez biri ile konuşurum hepsi üst üste gelir......

bu arada biletlerimi aldım heyecanlıyım çok ama içimde korkuda var bu 1 hafta hayal kırıklığına dönüşürse çok üzülüyorum ya eğlenemessem istediğim gibi rahat edemessem kahır olur geri dönerim 1 hafta zehirolur ama eminim sizinle olan kısım en zevkli kısmı olcak

corelcim 4 temmuzda sultanahmette 12 de buluşma var sende gel ne olur bak ecrin mermaid gülpembe cimcime ve ben sende gell mafoldumbenmafoldumben

bendenizcim senin şehrin niçin diğer yazıyor kafamçokkarıştısen kayseride değilmiydin

Merve tatilin çok güzel geçecek önce buna kendini inandır canım ya yerimseniben
Kızlarla ne güzel buluşacaksın bunu düşün resimlerinizi bekliyoruz
Hakan'la olacaksın onu daha iyi tanıyacaksın alkisalkisalkis
Kısmetlerin gittikçe çoğalıyor bu gideşle seni kısa zamanda evlendiririz artık kaydirigubbakcemile3

Back