Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm tamam dedim bir kere marmaid in nickinden 2 tane olmuştuda öle karıştırmayalım diye ondan dedim
bendenizicm saol sen nasıl istersen öyle yapabilirsin.hem biz seni tanıdık yazış biçiminden bilem anlarız tanırız hemen seni![]()
birebir aynı nicki kabul etmiyo ama küçük değişikliği kabul ediyoevet bende gördüm onu ilk bana nick alırken zor aldık kabul etmedi ama ikitane bendenizi nasıl kabul etmiş 1 harf eksik veya fazla olsada
günaydıın güne güzel bir haberle başladım Corel İstanbula geliyomuş :)))
Hoşgeldün şekerüüm...
Ne zaman döncen 4 temmuz buluşma günümüz :))
Günaydın kızlar
Corel canım evine kavuşuyorsun sonunda
Oh ne güzel 4 temmuz da bizsiz buluşun mafoldumben
günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim moralim ve özgüvenim gelmeye başladı yaz geldi sezon açıldı bu sabahta herzamanki yoldan geliyodum 4-5 kere karşılaştığım bir çoçuk tam geldiğim yolun karşında bir taşa oturmuş.önünden geçtim snr arkamdan geldi veeee bakarmısın seninle tanışmka istiyorum dedi kusura bakma damdan düşer gibi oldu dedi sen gelmeden önce tüm konuşmaları ayarlamıştım ama seni görünce unuttum dedi (belki beni keklemek için demiş olabilir diye geçirdim içimden )sonra ben buraya staja geldim ve bugün erdeğe dönüyorum dedim seninle konuşmak isityorum dedi boyu uzundu tam istediğim gibi güzeldide ama ben i şuan tanışma aşamasında olduğum biri var dedim oda gitti..aman ya kimseyle konuşmam kimse gelmez biri ile konuşurum hepsi üst üste gelir......
bu arada biletlerimi aldım heyecanlıyım çok ama içimde korkuda var bu 1 hafta hayal kırıklığına dönüşürse çok üzülüyorum ya eğlenemessem istediğim gibi rahat edemessem kahır olur geri dönerim 1 hafta zehirolur ama eminim sizinle olan kısım en zevkli kısmı olcak
corelcim 4 temmuzda sultanahmette 12 de buluşma var sende gel ne olur bak ecrin mermaid gülpembe cimcime ve ben sende gell mafoldumbenmafoldumben
bendenizicm aynı anda yazmışız ve ben senden önce enterlımışım diğer sayfada hayatım olan biten