• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

deryacım sevgilim bilem yok onun için bu karamsarlıkk evet hayat çok kısa olduğu içinde bu endişem hayırlısı tabi sadece ben sevgilimle uzun flörtlerden snr ciddi düşünmek isterimde hayat ne getirir ne götürür bilinmez böylede mutluyum allah başka dert vermesinn

Ah merve ahhhh
yav kendine gel canım ya
sen deprosyona girmişsin kuzum ya kıyamam sana :teselli:
Ne zaman tatile çıkacaksın

zemuszemusMerhaba kızlar, durumlar iyi bugün anladığım kadarıyla..

akasha evet bugün moraller daha yüksekk sen nasılsın

sinemcim sanırım haftaya ayarlayabilirsem haftaya giderim ist pek tatil sayılmıcak ist malum yoğun daha çok stress

kızlar dün akşam istda arkadaşım var o msj çekti bir arkadaşım seninle tanışmak istiyor diye bende biraz bilgi aldıktan snr tamam konuşalım dedim msn de konuştuk msjlaşıyoruz şimdi bakalım bu nasıl netice ile sonuçlancak yanlız sorun var benden 6 ay küçük bu kafama çok takıldı ama hoş çoçuk küçük olmasıda kafama takıldı çünkü erkekler geç olgunlaşıyor bilirsiniz

Canım senden 6 ay küçük olması hiç sorun değil bişey olmaz ama hiç tanımadığın birine neden telefon numarını verdin anlamadım :delphin:

slm kızlar nabersiniz iş görüşmesine gittim inşallah ii sonuçlar alırım çok güzel bi yer yaa insanlarda çok güzlerüzlü gülerek karşıladılar beni :))
Orayı görünce işe gitmekte istemedim eve geldim...

cimcimecim ay sen öyle diyosan beğendiysen sevdiysen dua edicem olsun cnm işin inş.alsınlar senide allahım cimcimemizn dualarını kabul et bu işyerini hayırlısı ile nasip et ona (AMıN)

sinemcim bu çoçuk benim en iyi arkadaşımın (kardeşim sayılır hatta canım) kankası olduğu için tel verdim ona güvenim sonsuz o dandik karaktersiz insanlarla arkadaşlık kurmaz iyi seçer onun için hayırlısı bende kaptırmıyorum kendimi uzaktan uzağa pek bişey olcanıda sanmıyorum hayatım ve size haberim var ben bu hafta sonu 1 haftalık tatilim iznini aldım sanırım bu hafta sonu istanbula gidiyorumm annemlede son olarak konuşayım bu iş tamam dır patronla anlaştık benim patronum varya melek yaa allah razı olsun

sinemcim bu çoçuk benim en iyi arkadaşımın (kardeşim sayılır hatta canım) kankası olduğu için tel verdim ona güvenim sonsuz o dandik karaktersiz insanlarla arkadaşlık kurmaz iyi seçer onun için hayırlısı bende kaptırmıyorum kendimi uzaktan uzağa pek bişey olcanıda sanmıyorum hayatım ve size haberim var ben bu hafta sonu 1 haftalık tatilim iznini aldım sanırım bu hafta sonu istanbula gidiyorumm annemlede son olarak konuşayım bu iş tamam dır patronla anlaştık benim patronum varya melek yaa allah razı olsun[/QUOTE]

Ne diyeyyim canım hayırlısı :Saruboceq:
Oh ne güzel tatile çıkıyorsun :icecream:
Umarım çoookkkk iyi dinlenirsin

konuşuyoruz şuan çok mesaj atıyor öss sınavı iyi geçmiş kimya bölümü düşünüyor çıtı pıtı bişey beğendim ben camdan gördüm

Back