konuşuyoruz şuan çok mesaj atıyor öss sınavı iyi geçmiş kimya bölümü düşünüyor çıtı pıtı bişey beğendim ben camdan gördüm
yorumlara bakarsak ilk elektriklenmeler olmuş gibi sankiii :jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuşuyoruz şuan çok mesaj atıyor öss sınavı iyi geçmiş kimya bölümü düşünüyor çıtı pıtı bişey beğendim ben camdan gördüm
günaydınn kızlarr nasılsınız bakalım
beyzacım en iyisini yaparsın kulak ardı edersen kuzenim benden 1 yaş küçük onun düğünüdede bana neler dediler yok benden önce gitti diye darılmışmıyım zart zurt salla sen boşverr
cimcimecim nasıl olsun tatlım..ben bugün biraz daha iyiyim
Günaydın kızlar umarım bugün herkes çoookkkk iyidir
Beyzacım kim ne derse desin boşver sen düğünün keyfini çıkar oynamana bak :jeyyar:
Merve canım umarım ilerleyen saatlerde daha iyi olursun yerimseniben
Cimcimem sen nasıl oldun tatlımfisfisfis
hiç kafaya takma kuzum birlikte büyürsünüz...kaydirigubbakcemile3kızlar dün akşam istda arkadaşım var o msj çekti bir arkadaşım seninle tanışmak istiyor diye bende biraz bilgi aldıktan snr tamam konuşalım dedim msn de konuştuk msjlaşıyoruz şimdi bakalım bu nasıl netice ile sonuçlancak yanlız sorun var benden 6 ay küçük bu kafama çok takıldı ama hoş çoçuk küçük olmasıda kafama takıldı çünkü erkekler geç olgunlaşıyor bilirsiniz
kızlar ya şimdi biz konuşuyoruz konuştukça sanki çocuk gibi bilmiyorum daha küçük tabi zatii ciddi olmayacağı için pek önemsemiyorum..bugün bankaya gittim orda bir özel güvenlik görevlisi var sormayın ama tam benlik:asigim::asigim:işte onu çok isterdim sevgim olsun uzun boylu zayıf ve yakışıklı ses tonuda çok güzel ahh ahhh
yawww yanlızlıktan duz duvara trırmancan yakında yawwwww
guvenlik görevlisine hangı arada baktında tav oldun gıııılaelaelaelaelae
inşallah kız inşallah
şaka bir yana sen bizim gibi
açılmadan iadelerden olma inşşalh bebeğemmmm