• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydınn kızlarr nasılsınız bakalım

beyzacım en iyisini yaparsın kulak ardı edersen kuzenim benden 1 yaş küçük onun düğünüdede bana neler dediler yok benden önce gitti diye darılmışmıyım zart zurt salla sen boşverr

cimcimecim nasıl olsun tatlım..ben bugün biraz daha iyiyim

Günaydın kızlar umarım bugün herkes çoookkkk iyidir kaydirigubbakcemile4
Beyzacım kim ne derse desin boşver sen düğünün keyfini çıkar oynamana bak :jeyyar:
Merve canım umarım ilerleyen saatlerde daha iyi olursun yerimseniben
Cimcimem sen nasıl oldun tatlımfisfisfis

canlarım benim aynen öyle yapacağım:) bugün süper bir elbise aldım kına için...yarında saçımı başımı yaptıracağım...Allah kim tutar beni. pisten inmeyeceğim...Laf söyleyecek olanlardan da uzak duracağım:1closedeyes: kendi işlerine baksın onlar hihi

Cimcime yeni iş görüşesine gitmişsin kuzum hayırlı olsunopuyorumnanaktan

kızlar dün akşam istda arkadaşım var o msj çekti bir arkadaşım seninle tanışmak istiyor diye bende biraz bilgi aldıktan snr tamam konuşalım dedim msn de konuştuk msjlaşıyoruz şimdi bakalım bu nasıl netice ile sonuçlancak yanlız sorun var benden 6 ay küçük bu kafama çok takıldı ama hoş çoçuk küçük olmasıda kafama takıldı çünkü erkekler geç olgunlaşıyor bilirsiniz
hiç kafaya takma kuzum birlikte büyürsünüz...kaydirigubbakcemile3
bence erkekler geç olgunlaşmıyor; hiç olgunlaşmıyor...:umursamaz:

Anemon hayırlı olsun hayatım, hadi inşallah gönlüne göre olur.. Bence takılma öyle yaşa felan, ki ortada bir yaş farkı felan da yok.. Ay farkı var sadece.. kaydirigubbakcemile5

Biraz bakarsın, olgunlaşmamış dersen verrsin yolunu tatlım.. :delphin: Takma kafana..

Cimcimecim, inşalalh gönlüne göre bir iş olur, sevindim canım..

günaydınn kızlarr..saolun destekleriniz için şimdi ben ist gidicem onunlada görüşücem bakalım asıl o zaman belli olcak gerçek elektriklenme var mı yok mu.

kızlar ya şimdi biz konuşuyoruz konuştukça sanki çocuk gibi bilmiyorum daha küçük tabi zatii ciddi olmayacağı için pek önemsemiyorum..bugün bankaya gittim orda bir özel güvenlik görevlisi var sormayın ama tam benlik:asigim::asigim:işte onu çok isterdim sevgim olsun uzun boylu zayıf ve yakışıklı ses tonuda çok güzel ahh ahhh

kızlar ya şimdi biz konuşuyoruz konuştukça sanki çocuk gibi bilmiyorum daha küçük tabi zatii ciddi olmayacağı için pek önemsemiyorum..bugün bankaya gittim orda bir özel güvenlik görevlisi var sormayın ama tam benlik:asigim::asigim:işte onu çok isterdim sevgim olsun uzun boylu zayıf ve yakışıklı ses tonuda çok güzel ahh ahhh

yawww yanlızlıktan duz duvara trırmancan yakında yawwwww
guvenlik görevlisine hangı arada baktında tav oldun gıııılaelaelaelaelae
inşallah kız inşallah
şaka bir yana sen bizim gibi
açılmadan iadelerden olma inşşalh bebeğemmmm

yawww yanlızlıktan duz duvara trırmancan yakında yawwwww
guvenlik görevlisine hangı arada baktında tav oldun gıııılaelaelaelaelae
inşallah kız inşallah
şaka bir yana sen bizim gibi
açılmadan iadelerden olma inşşalh bebeğemmmm

allah gönlüne göresini tez zmanda karşına çıkarsın cnm bugün bankaya gittim de zaten görüyordum onu bugün iyice bir tuhaf oldum kıs pek de yakışıklı:lepi::lepi:kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

kızlar kandil geldi çok dua edin allah kabul eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızım ben senin hızına yetişemiyorum yaa hergün başka biri çıkıyo karıştıryom bazen valla...
Ay çıkma saatim geldi ne güzeell..
Şu sabah erken kalkma muhabbeti öldürüyo beni yaa...

cimcimecim iyi akşamlar şekerim bu akşam yarın akşam dua etmeyi ihmal etmeyin dualarınız kabul olur inş. ve cnm napıyım bana bakmayan herkese bitiyorum bana bakanlarada bakmıyorum benim baktıklarım bana bakmaz değişik karışık yaa

günaydınn fıstıklarr kandiliniz mübarek olsun nasılsınız canlarım..ben çok iyiyim heyecanlıyım.evet kızlar ben pazar gününe dönüş biletimi alıcam cumartesi buluşalım..mı???

ok bana uyaar

kandl2ax6.png
[/IMG]

hey büyüklerim çıkarım harçlığımı kandil kutlamasına gelicem...
Yağ parası mum parası akşam oldu kandil parasıı...

Back