• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

merhaba arkadaşlar benim erkek arkadaşım var 4 yıldır beraberiz söz yapmanın adını bile andırmıor
benide aranıza kabul edermisiniz

sinemciim o zaman sana allah sabır versin valla hiç değilse ank. geceleri esiyor bide geceleri sıcak olsaydı işte o zaman ben kafayı yerdim heralde poffff :olmaz:

Amin canım inan Malatya çok sıcak oluyor ve daha Haziran ayındayız Ağustos ayını düşünemiyorum :uhm:

Cimcimemmm bırak şu diyeti ya sanki çok şişkosun :olmaz:

ne demek canım benm hoşgeldin aramıza işallah söz nişan olurda evlenirsiniz canım benim darısı bizim başımıza artık bu arada ben seçil derya memnun oldum zemuszemus

merhaba arkadaşlar benim erkek arkadaşım var 4 yıldır beraberiz söz yapmanın adını bile andırmıor
benide aranıza kabul edermisiniz

Gel canım ne olacak
4 yıldır berabersiniz ve söz bile yapmak istemiyor belki kendini hazır hissetmiyordur yada çalışıyor mu?
Bişey daha sorsam kızmazsın dimi kaç yaşındasınız CADIARZU

dün gece feci terledim
ama bilerek
kapıyı kapadım
klimayı kapadım
hastalığı terleyerek atarım biliyodum
2 kg vermişimdir :P
bi ter bi ter
hiihihi

derya hoşgeldin aramıza inş.en yakın zmanda adını koyarsınız birlikteliğinizin..

cimcimecim inş.olur allah gönlüne göre gönlünden geçeni versin..ve herkese inş.

şöyle söyleyeyim cnm 19 yaşındayım ama benimki heran her dakka beni yanında istio ben sadece haftada bir evden çıkabiliorum ve bu konuda çok kavga edioruz

Bendenizim hoşgeldin canım ya
Cimcimemmm hayırlısı canım
Corel sende kendine dikkat et
Ayyyy kendimi anne hissettim bir an yaaaa kaydirigubbakcemile3

şöyle söyleyeyim cnm 19 yaşındayım ama benimki heran her dakka beni yanında istio ben sadece haftada bir evden çıkabiliorum ve bu konuda çok kavga edioruz

Seni her dakka yanında istiyorsa ailenle tanışsın ama canım daha yaşınız çok küçük
Topiğin saygı değer hanımları haksızmıyım :uhm:

sinemcim evet ailesiyle tanışsın ama sevgilisini bırakmasın yaşı küçük ama şimdiden garantiye alsın sonra bulamaz.ben bıraktıklarım için bazen pişmanlık duyuyorum sonumun böyle yanlız kalmak olcanı bilseydim bırakırmıydım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ailemle babam hriç hepsiyle tanışık durumda annem sıkıştırıo en azından bi söz olsunda rahat rahat gezin die çünkü ben artık bi yere gittiğimde biri görüp babama sölücekmi demekten yoruldum cnm

neden bu genç yaşında bu kadar karamsarsın gerçekten anlamadım cnm daha 20 yaşındasın valla ne olursa olsun üzüntülerle yaşamaya gerek yok hayat çok kısa sen gülmeye eğlenmeye çalış

[BBendeniz şekerüm naber ne zaman gidiyon tatile??
1'de çıkıyorum kızlar dua edinde ii geçsin görüşmem...[/B]
canım iyidir senden?
canım tatil işi yattı malesef benneyaptımki
cuma gideriz galiba bağa benneyaptımki
canım iş konusunda hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:

Bendenizim hoşgeldin canım ya

hoşbuldum tatlım...

deryacım sevgilim bilem yok onun için bu karamsarlıkk evet hayat çok kısa olduğu içinde bu endişem hayırlısı tabi sadece ben sevgilimle uzun flörtlerden snr ciddi düşünmek isterimde hayat ne getirir ne götürür bilinmez böylede mutluyum allah başka dert vermesinn

Back