• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

sıcak su yağları eritmiyor :)
mideyi mayhoş ediyor ve yeme isteğini öldürüyor.
ki çoğu diyetisyen sabah aç karnına ılık su verir.
ama sıcak değil ılık su
kendi üzerimde test ettim
ılık su içiyom yemek yiyemiyom -tatlicadiarzu-
ama iç içebilirsen zor oli mafoldumben

zemuszemuszemuszemuscnm corelcim şimdi ben önüme sualdım soğuk onuiçiyorum normalde wc em gelmesin diye fazla içmiyorum ama artık içiyimde bağırdaklarım çalışsın diye soğuk su olur mu?? bide yeşil cay alayım diyorumda ben şekersiz içemem kiimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sıcak su yağları eritmiyor :)
mideyi mayhoş ediyor ve yeme isteğini öldürüyor.
ki çoğu diyetisyen sabah aç karnına ılık su verir.
ama sıcak değil ılık su
kendi üzerimde test ettim
ılık su içiyom yemek yiyemiyom -tatlicadiarzu-
ama iç içebilirsen zor oli mafoldumben

iştahlı birine ne içirirsen içir yine yer bu tamamen piskolojik bence. suyu içerken kendini şartlandırmaktanda kaynaklanıyo olabilir

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız bakalım bugün pek kimse yok hatta kimsecik yok bir cimcime ve ben

slm mervecim malesef bugün çalışıyorum ama yarım saat sonra bende veda edicem :))
Diyetin naptın kıs ben bu sabaha sıcak su içmekle başladım ama yeme isteğimi azaltmadı malesef...

merhaba kızlar...

berken hoşgeldin. durumun zor cidden. sevdiğin insanla samimitetiniz ya da konuşmuşluğunuz var mı yoksa sadece uzaktan izlediğin birimi. kişiliği nasıldır. kendinden büyük bir bayanla ciddi bişeyler düşünebilir mi. bu konudaki hayat görüşü ne bilmek lazım.
ama sevgimi söyleyim ne kaybedecem diyorsan da sen bilirsin. allah yardımcın olsun. hakkında hayırlısı olsun

slm mervecim malesef bugün çalışıyorum ama yarım saat sonra bende veda edicem :))
Diyetin naptın kıs ben bu sabaha sıcak su içmekle başladım ama yeme isteğimi azaltmadı malesef...

cimcimecim benimde içimden yemek geliyosa hiçbişe iştahımı kesemez. sıcak su filan hiç etki etmezkaydirigubbakcemile3

cimcimecim ben dün akşam mekik çekmeye çalıştım yarım yarım yaptım sabahta ekmeğimin üzerine margarin sürmeden yedim ama 2 dilim yedim çayımıda şekerli içtim gayet az az yapamam ben ya gün içindede yulaflı büsküvi yedim su ile birlikte akşamada keşkek yicem tıka basa yerim heralde uzun zmandır yiyemiyordum göbeğim gitsin istiyorum ama hiç birşeyden fadekarlık yapamam

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım.yaşım 25 şimdiye kadar doğrudüzgün bi ilişkim olmadı.çeşitli tanıştırmalar oldu.başarısızlıkla sonuçlandı.görücü gelenleride ben beğenmiyorum.aradığım tarzda birini bulamıycam galiba :(

günaydınn kızlarrr nasılsınız bakalım

evkızı hoşgeldin cnm..ümidini yitirme inş.allahın izni ile bulcaz..bende çoğu zaman ümidimi yitiriyorum ben hiç aşık olamıcakmışım gibi geliyor inş. yanılıyoruzdur..ama sadece ben değil sen değil bir sürü insan yanlız sanırım düzgün erkeklerin sayısı giderek azalıyor =(

Selam kızlar nasılsınız
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
Cimcime ve meryem umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz :Saruboceq:

kızlar ben deldimm

cimcimecim ya biliyomusun ben spor yapcam hareket yapcan diyorum yapamıyorum cnm yaa hala yiyiyorum çok yemiyorum ama yiyiyorum yinede kocaman göbeğim var diyetle değilde ben göbeğimdeki yağları nasıl atabilirim tekrar geri gelmesini istemiyorumm

bendenizcim inş. keyfin daha daha yerine gelirr hep keyifli olursun

tüm arkadaşlar sizde inş. hep keyifli olursunuz

Back