• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Ben geldim kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile2
Her yerde yağmur var demekki
Malatya da hava güneşli ama çok rüzgar var
Dışarda olsam eminim beni uçururdu kaydirigubbakcemile3

sinemcim hoşgeldin
aynen burdada uçuracak kadar rüzgar var. dışarı çıkmayı planlıyorum. saçlarımı toplasam mı ki yoksa rüzgardan elim sürekli kafamda olur kaydirigubbakcemile3

sinemcim hoşgeldin
aynen burdada uçuracak kadar rüzgar var. dışarı çıkmayı planlıyorum. saçlarımı toplasam mı ki yoksa rüzgardan elim sürekli kafamda olur kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk canım
Bence toplama öyle rüzgarda savrulsun saçların kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk canım
Bence toplama öyle rüzgarda savrulsun saçların kaydirigubbakcemile3
genelde saçlarımı toplamam zatende benim saçlar çok uzun belime kadar. rüzgarda zapttetmek zor oluyo kaydirigubbakcemile3
mecburen topladım da yürüyüşe çıktım kaydirigubbakcemile4

offfffffffffff yaa icim cok sıkkınn

hoşgeldin. hayırdır ne oldu?

günaydınn

evet bir an önce gelsin artık şu hafta sonu sabırsızlanıyorum bir planınmda yok ama olsun yarın haftalık alıcam pazarda tatillkaydirigubbakcemile2

neler yaptınız nasılsınız bakalım bugün hava çok güzell

bende iyi diyeyim iyi olayım allah bugünleri aratmasınn

Günaydın kızlar nasılsınız
Bendeniz seni şimdi kıskandın saçlarını nasıl o kadar uzatabildin :uhm:
Benim saçlarım hiç uzamıyor mafoldumben

amiiin mervecim :Saruboceq:

sinem ben uzun saç hastasıyım. son 3 yıldır belimde. ondan önce biraz daha kısaydı.
kendi haline bırakıyorum. özel bakım filan yapmıyorum :)
annem yaklaşık ilk okula başlama yaşıma kadar saçlarımı hiç kestirmemiş. o saçlarımı hala saklar. ordan gelen bi alışkanlık sanırım. ama şimdi uzun saçtan hiç hoşlanmıyor annem nedense. hep kestirmemi söyler

kızlar ben kapalıyım ama saçlarımı belime kadar uzatırım...
Çok seviyorum saçlarımı şirkette gören arakadaşlarım çok şaşırmıştı

bende uzakmak istiyorum ama ruhen bir değişiklik isteği ile kestiriyorum şuanda çok kısa sayılmaz çok uzunda sayılmaz şekil veremiyorum bir türlü yakın zmanda kerkül attırıcam

erkek saçı gibi benimkiler kısacık:)
belimde olsa eğer onun yıkaması ve taraması için birini tutmam lazım
fazla gür:)

selam kıslar bırazda sızı zıyaret edeyım dedım..kımın sacı uzunmus...resımmı ekledınz bakayım bende oyleyse ?

yok cnm kimse resim eklemedi sadece bendeniz ve cimcimenin saçlarına beline kadar mış.

corelcim buluşma resimlerini gördüm evet saçın kısaydı ama sana yakışmıştı bence benim saçımda gür değil malesef çok zor şekile giriyor

Back