• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bendenizcim inş. keyfin daha daha yerine gelirr hep keyifli olursun

tüm arkadaşlar sizde inş. hep keyifli olursunuz
amin mervecim seninde keyifli olusun inşallah Şeniz
Ya kızlar benim reflüm var bugün midem çok ağrıyor mafoldumben ne yapam gerekiyor bilen var mı?

canım çok geçmiş olsun :teselli: bende de mide problemleri var tek çaresi dokunanı yememek sitresten uzak durmak. o da her zaman mümkün olmuyo benneyaptımki

canım çok geçmiş olsun :teselli: bende de mide problemleri var tek çaresi dokunanı yememek sitresten uzak durmak. o da her zaman mümkün olmuyo benneyaptımki[/QUOTE]

Hemde hiç mümkün değil canım stresten uzak durmak :delphin:
Patronlarımdan biri gelse izin alıp çıkacam ama kimse de yok ofis te senağlama

Hemde hiç mümkün değil canım stresten uzak durmak :delphin:
Patronlarımdan biri gelse izin alıp çıkacam ama kimse de yok ofis te senağlama
[/QUOTE]

ağrı kesici ilaç içtin mi canım?

7- 8 değişiyor canım ya evde oturacağımı bilsem çıkarım işten yazda geldi bakalım izin verecekler mi bana tatile çıkabilecekmiyim acaba :delphin:

sinemcim geçmiş olsun tatlım madensuyu falan içsen iyi gelirmiki benim pek bir bilgim yok ama içiyorlar ya yemeklerden snr ondan söledim..

kızlar bende yarın dr. gidicem yüzümdeki lekeler için randevu aldım heyecan bastı beni inş. bu sefer sonuç alırım zaten az kazancım var buda boşa gitmez=( bigaya yeni özel hastane açıldı bi komşumuz gitti çok ilgilenmiş uzman dr. bende ona güvenerek gidiyorum allahın izni ile güzel bir temiz bir yüze kavussam

Maaaallllleeessseeefffff yok canım
Ama kendileri istediği zaman tatile çıkıyorlar senağlama

ee patron çıkar onlar senide kimse düşünmez sen çalış dur hastaymıssın açmıssın kimin umrundaa allah herkesin gönlüne merhamet versin:Saruboceq:

sinemcim geçmiş olsun tatlım madensuyu falan içsen iyi gelirmiki benim pek bir bilgim yok ama içiyorlar ya yemeklerden snr ondan söledim..

kızlar bende yarın dr. gidicem yüzümdeki lekeler için randevu aldım heyecan bastı beni inş. bu sefer sonuç alırım zaten az kazancım var buda boşa gitmez=( bigaya yeni özel hastane açıldı bi komşumuz gitti çok ilgilenmiş uzman dr. bende ona güvenerek gidiyorum allahın izni ile güzel bir temiz bir yüze kavussam

Canım umarım iyi bir sonuç alırsın :Saruboceq:
Merve maden suyu falan hiçbir şey işe yaramıyor aslında doktora gitmem gerekli endoskopi yapacaklar bana ama ben çok korkuyorum ondan mafoldumben

Kızlar haklısınız en iyisi böyle insanların yanında çalışmamak ama inan Malatya da yapılacak bişey yok en iyisi çalışmak. Ben patronlarımdan aslında çok memnundum ama son 2-2,5 haftadır yaşadıklarım beni yıprattı

Back