Selam kızlar nasılsınız
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
Cimcime ve meryem umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz :Saruboceq:
heheh az once yanlıs alıntı yapmısım :))))Saol Sinemcım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar nasılsınız
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
Cimcime ve meryem umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz :Saruboceq:
amin mervecim seninde keyifli olusun inşallah Şenizbendenizcim inş. keyfin daha daha yerine gelirr hep keyifli olursun
tüm arkadaşlar sizde inş. hep keyifli olursunuz
Ya kızlar benim reflüm var bugün midem çok ağrıyor mafoldumben ne yapam gerekiyor bilen var mı?
geçmiş olsun sinemciimm...
7- 8 değişiyor canım ya evde oturacağımı bilsem çıkarım işten yazda geldi bakalım izin verecekler mi bana tatile çıkabilecekmiyim acaba![]()
işten çıkmanada daha varmış canım yaa
senelik izin hakkın yok mu?
Maaaallllleeessseeefffff yok canım
Ama kendileri istediği zaman tatile çıkıyorlar senağlama
Maaaallllleeessseeefffff yok canım
Ama kendileri istediği zaman tatile çıkıyorlar senağlama
sinemcim geçmiş olsun tatlım madensuyu falan içsen iyi gelirmiki benim pek bir bilgim yok ama içiyorlar ya yemeklerden snr ondan söledim..
kızlar bende yarın dr. gidicem yüzümdeki lekeler için randevu aldım heyecan bastı beni inş. bu sefer sonuç alırım zaten az kazancım var buda boşa gitmez=( bigaya yeni özel hastane açıldı bi komşumuz gitti çok ilgilenmiş uzman dr. bende ona güvenerek gidiyorum allahın izni ile güzel bir temiz bir yüze kavussam