Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinemcimm sahii senin işler yoluna girdimi
merve sende gel zayıflama topicine birlikte zayıflayalım cicim...
corelcim buluşma resimlerinde gördüm gerçekten yakışıyor sana kısa saç. yüz hatları güzel olanlara yakışır zaten kısa saçç yerimseniben
ya bende çok yiyiorum bu aralar hiç doymuyorum ne olacak benim sonum. sanırım içinde bulunduğum boşluktan kaynaklanıyo. boşluğu yiyerek dolduruyorum cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
canım ya olsun hayırlısı ile alırsın inş.. sanırım bende de kurt var habire acıkıyorum göbeğim benden önce varıyor heryere bu akşamdan itibaren mekiklere başlıcam kendimi iyice saldım...
corelcim antalya sıcaklarına iyi olmuş ferah olur..sen memnunsan sorun yok ama ceseratine ötürü tebrik ediyorumm:içelim::hooray:
corel bence o saç sana çok yakışmış tabi uzun halini görmedim ama ben şahsen ve bilakis seni çok beğendim...Şeniz
corelcim buluşma resimlerinde gördüm gerçekten yakışıyor sana kısa saç. yüz hatları güzel olanlara yakışır zaten kısa saçç yerimseniben
ya bende çok yiyiorum bu aralar hiç doymuyorum ne olacak benim sonum. sanırım içinde bulunduğum boşluktan kaynaklanıyo. boşluğu yiyerek dolduruyorum cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
Olabilir canım ama biraz önce yazdığım gibi sıcak su iç gerçekten zayıflatıyor 1 hafta dene fark edeceksin canım :enbuyukkk:
canım sıcak suyun yağları eritme özelliği olsaydı dünyada şişman insan kalmazdı. bana inandırıcı gelmiyor. az ve sık düzenli yemek. bide tabi ki ekzersizle zayıflamaktır en doğrusu. ve tabiki en sağlıklısı. tabi bide sitresin az olacak kendini yemeğe vermeyecen. bazı insanlar benim gibi canı sıkıldıkça yer. kimisi iştahtan kesilir. kişiye göre değişiyor