• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

sinemcimm sahii senin işler yoluna girdimi

canım ya olsun hayırlısı ile alırsın inş.. sanırım bende de kurt var habire acıkıyorum göbeğim benden önce varıyor heryere bu akşamdan itibaren mekiklere başlıcam kendimi iyice saldım...

corelcim antalya sıcaklarına iyi olmuş ferah olur..sen memnunsan sorun yok ama ceseratine ötürü tebrik ediyorumm:içelim::hooray:

corel bence o saç sana çok yakışmış tabi uzun halini görmedim ama ben şahsen ve bilakis seni çok beğendim...Şeniz

merve sende gel zayıflama topicine birlikte zayıflayalım cicim...

nerde cnm o bölümünü söle geleyim bende sadece göbek erisin başka heryerim iyi bide popom güzel ama biraz daha toparlasam güzel olcaak ..kötükedihüso

cimcimeicm inş.veririz kiloları banada gaz vermeden bişeyi başaramıyorum herşeyi oluruna bırakıyorum ne kadar rahat insanım yaa önce diyorum kesin yapıcam edicem snr bir bakmışın merve vazcaymışşzemuszemus

corelcim buluşma resimlerinde gördüm gerçekten yakışıyor sana kısa saç. yüz hatları güzel olanlara yakışır zaten kısa saçç yerimseniben

ya bende çok yiyiorum bu aralar hiç doymuyorum ne olacak benim sonum. sanırım içinde bulunduğum boşluktan kaynaklanıyo. boşluğu yiyerek dolduruyorum cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

Ooooo kızlar siz zayıflamak istiyorsunuz ben kilo almak istiyorum
Ama şunada çok iyi biliyorum herşey beyinde bitiyor eğer kafan rahatsa kilo alırsın
Kızlar zayıflamak istiyorsanız sıcak su için gerçekten işe yarıyor bizim işyerinde zayıflamak isteyenler sıcak su içerek zayıfladı kaydirigubbakcemile3

corelcim buluşma resimlerinde gördüm gerçekten yakışıyor sana kısa saç. yüz hatları güzel olanlara yakışır zaten kısa saçç yerimseniben

ya bende çok yiyiorum bu aralar hiç doymuyorum ne olacak benim sonum. sanırım içinde bulunduğum boşluktan kaynaklanıyo. boşluğu yiyerek dolduruyorum cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

Olabilir canım ama biraz önce yazdığım gibi sıcak su iç gerçekten zayıflatıyor 1 hafta dene fark edeceksin canım :enbuyukkk:

sıcak su içilmiyor be cnm yani ben denedim içmeyi midem bozuluyordu en iyisi sık yemek hem tam bana göreee:roflol::roflol:keşke yesem yesem de kilomu korusam hiç göbek çıkmassaa

canım ya olsun hayırlısı ile alırsın inş.. sanırım bende de kurt var habire acıkıyorum göbeğim benden önce varıyor heryere bu akşamdan itibaren mekiklere başlıcam kendimi iyice saldım...

corelcim antalya sıcaklarına iyi olmuş ferah olur..sen memnunsan sorun yok ama ceseratine ötürü tebrik ediyorumm:içelim::hooray:

corel bence o saç sana çok yakışmış tabi uzun halini görmedim ama ben şahsen ve bilakis seni çok beğendim...Şeniz

teşekkür ederim kısçeler zemuszemus
emme gördüğünüzden daha kısa şinci -tatlicadiarzu-
bi ara resim koyarım görürsünüz :)

Olabilir canım ama biraz önce yazdığım gibi sıcak su iç gerçekten zayıflatıyor 1 hafta dene fark edeceksin canım :enbuyukkk:

canım sıcak suyun yağları eritme özelliği olsaydı dünyada şişman insan kalmazdı. bana inandırıcı gelmiyor. az ve sık düzenli yemek. bide tabi ki ekzersizle zayıflamaktır en doğrusu. ve tabiki en sağlıklısı. tabi bide sitresin az olacak kendini yemeğe vermeyecen. bazı insanlar benim gibi canı sıkıldıkça yer. kimisi iştahtan kesilir. kişiye göre değişiyor

canım sıcak suyun yağları eritme özelliği olsaydı dünyada şişman insan kalmazdı. bana inandırıcı gelmiyor. az ve sık düzenli yemek. bide tabi ki ekzersizle zayıflamaktır en doğrusu. ve tabiki en sağlıklısı. tabi bide sitresin az olacak kendini yemeğe vermeyecen. bazı insanlar benim gibi canı sıkıldıkça yer. kimisi iştahtan kesilir. kişiye göre değişiyor

sıcak su yağları eritmiyor :)
mideyi mayhoş ediyor ve yeme isteğini öldürüyor.
ki çoğu diyetisyen sabah aç karnına ılık su verir.
ama sıcak değil ılık su
kendi üzerimde test ettim
ılık su içiyom yemek yiyemiyom -tatlicadiarzu-
ama iç içebilirsen zor oli mafoldumben

Back