• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar inş. hiçbişeyiz yoktur..yanılıyorsunudur

corel yok bugün nerelerde acep

Canım doktor ilaç verdi bunları kullan bir ay sonra gel endoskopi yapalım sana dedi ama ben gitmedim :1no2: Verdiği ilaçlar ülser tedavisinde kullanılan ilaçlar ama bana reflün var dedi :delphin:

canım ya anlamam pek hastalıktan insanın başına gelmedim mi bişeyden haberi olmuyor:1ninca:sanırım önemli bişey korkup gitmediğine göre bence korkunu yenip bir an önce tedavi olmalısın böyle acı çekmektense tedavi olmak daha iyi

kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum vicdanı hiç rahat değil..dün akşam gençlik şenlikleri vardı oraya gittik arkadaşımla buluştuk geçen konserine gittiğim arkadaşımla bir çoçuk var bizim mahallede bana takılıyordu işte onlar dersaneden arkadaşmışlar çoçuk bizim arkadaş olduğumuzu görünce beni sormuş içini dökmüş..arkadaşım diyor merve bana bir kızı sorucanı tahmin etmiştim ama seni tahmin etmemiştim çoçuk sürekli söz yazıyor aşık belli ama sana olduğunu tahmin etmemiştim dedi..bu coçuk sürekli peşimdeydi işyerime kadar takip ediyordu birgün geldi açıldı bende red ettim çünkü tanımıyordum sölüyorlardı hep yerlere sözler yazıyordu okuyodum hepsini ama ipsiz sapsız diyorlardı ben kalee almıyordum.meğersem nişanlancakmışız gibi dedikodular çıktı annem konuşmaya gitti.bırak kızımın peşini diye.. o kadar çok üzülmüşkü arkadaşım bana anlattı onun dediklerini çok üzüldüm ya ben benim yüzümden kimsenin acı çekmesini istemiyorum akşamda beri aklım onda çok sevmiş beni öyle söylüyor muş..onunla çıkmayı fala düşünmüyorum ama vicdanım o kadar rahatsız ki anlatamam çünkü ah almaktan korkuyorum 4.kişi bu kalbini kırdığımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım çevremde kim endoskopi olmuşsa hepsi sakin olma daha kötü oluyorsun diyorlar bide benim midem hemen herşeyde bulanıyor dişimi bile fırçalarken midem fena olur senağlama

kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum vicdanı hiç rahat değil..dün akşam gençlik şenlikleri vardı oraya gittik arkadaşımla buluştuk geçen konserine gittiğim arkadaşımla bir çoçuk var bizim mahallede bana takılıyordu işte onlar dersaneden arkadaşmışlar çoçuk bizim arkadaş olduğumuzu görünce beni sormuş içini dökmüş..arkadaşım diyor merve bana bir kızı sorucanı tahmin etmiştim ama seni tahmin etmemiştim çoçuk sürekli söz yazıyor aşık belli ama sana olduğunu tahmin etmemiştim dedi..bu coçuk sürekli peşimdeydi işyerime kadar takip ediyordu birgün geldi açıldı bende red ettim çünkü tanımıyordum sölüyorlardı hep yerlere sözler yazıyordu okuyodum hepsini ama ipsiz sapsız diyorlardı ben kalee almıyordum.meğersem nişanlancakmışız gibi dedikodular çıktı annem konuşmaya gitti.bırak kızımın peşini diye.. o kadar çok üzülmüşkü arkadaşım bana anlattı onun dediklerini çok üzüldüm ya ben benim yüzümden kimsenin acı çekmesini istemiyorum akşamda beri aklım onda çok sevmiş beni öyle söylüyor muş..onunla çıkmayı fala düşünmüyorum ama vicdanım o kadar rahatsız ki anlatamam çünkü ah almaktan korkuyorum 4.kişi bu kalbini kırdığımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım benim senin yapacağın bişey yok ki sonuçta gönül bu peki sen hiç acı çekmedin mi başkaları yüzünden canın hiç yanmadımı? Yakan kişilere ah ettin mi? Üzülme bu kadar belki bana çok vicdansızsın diyebilirsin ama başkaları için üzülmeyi bırak benden sana abla tavsiyesi :teselli:

mervecim seni her seveni sen de sevmek zorunda değilsin ki. önce ümit verip sonra olmaz da dememişsin. vicdanının sızlayacağı bi durum yok ortada. sonuçta bir kızı bin kişi ister bir kişi alır. dünyanın kanunu bu sositososito

KIZLAR GÜNAYDINN,

SAOLUN BENDENıZ VE SıNEM ÖLEDE ÜZÜLDÜM ÇOK BEN BıR KERE AŞIKOLDUĞUMU SANDIM KANDIRMACA OLDUĞU ıÇıN HıÇ CANIM YANMADI HEP HEYECANLIYDI CNM ONUN ıÇıN AH ETMEDıM..

bugün dr.gidicem randevu aldım çok heyecanlıyım inş.iyi bir dr.dur

Günaydın kızlaarr...
Mervecim bende beni sevdiğini bile bile birini bıraktım sen en azından hiç ümit vermemişsin işte bende şimdi ah çekiyorum...

ahh cimcimem çok zor bende bıraktım öle ailem karşı çıktı bende bıraktım çok üzüldüm oda çok üzüldü snr biz yine konuştuk arada hep geçen sene dedi merve sen bana çok acı çektirdin ama ben senden razıyım dedi..içimi ferahlattı

hee cimcimecim bu sabah kalktım bir de baktım göbeğim inmiş dün akşam hiçbirşey yemedim eve gittim yürüyerek snr parka indik annemle iki çay içtik bişey yemeden yattım öle sabahta 2 dilim normal ekmek yedim 1 bardakta çay içtim ve şuan gerçekten ço0k yok eskiden içime çekerdim yine olurdu şimdi bıraktım gayet iyi sanırım benim göbekten ziyade şişkinlik var

Noldu corelim...
Antalya sana ii gelir dedik ama sorunlarmı var yoksa...

corelcim hayırdır ne oldu?
kim üzdü seni böyle :oklava:

Selam kızlar nasılsınız
Corel canım ne oldu sana :teselli:
kim senin tatlı canını üzdü söyle hepsine haddini bildirelim :mymeka:
sağolun canlarım
kötü bi sürecten geçiyorum
sanırım yaradan sabrımı deniyor.mafoldumben
atlatırım
atlattıktan sonra anlatırım opuyorumnanaktan

Back