Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar inş. hiçbişeyiz yoktur..yanılıyorsunudur
corel yok bugün nerelerde acep
kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum vicdanı hiç rahat değil..dün akşam gençlik şenlikleri vardı oraya gittik arkadaşımla buluştuk geçen konserine gittiğim arkadaşımla bir çoçuk var bizim mahallede bana takılıyordu işte onlar dersaneden arkadaşmışlar çoçuk bizim arkadaş olduğumuzu görünce beni sormuş içini dökmüş..arkadaşım diyor merve bana bir kızı sorucanı tahmin etmiştim ama seni tahmin etmemiştim çoçuk sürekli söz yazıyor aşık belli ama sana olduğunu tahmin etmemiştim dedi..bu coçuk sürekli peşimdeydi işyerime kadar takip ediyordu birgün geldi açıldı bende red ettim çünkü tanımıyordum sölüyorlardı hep yerlere sözler yazıyordu okuyodum hepsini ama ipsiz sapsız diyorlardı ben kalee almıyordum.meğersem nişanlancakmışız gibi dedikodular çıktı annem konuşmaya gitti.bırak kızımın peşini diye.. o kadar çok üzülmüşkü arkadaşım bana anlattı onun dediklerini çok üzüldüm ya ben benim yüzümden kimsenin acı çekmesini istemiyorum akşamda beri aklım onda çok sevmiş beni öyle söylüyor muş..onunla çıkmayı fala düşünmüyorum ama vicdanım o kadar rahatsız ki anlatamam çünkü ah almaktan korkuyorum 4.kişi bu kalbini kırdığımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
çok çalışmaktan ziyade
keyifsizlikten gelmiyorum
moralmen çöktüm
toparlanınca gene katılırım sohpete
çok çalışmaktan ziyade
keyifsizlikten gelmiyorum
moralmen çöktüm
toparlanınca gene katılırım sohpete
Noldu corelim...
Antalya sana ii gelir dedik ama sorunlarmı var yoksa...
corelcim hayırdır ne oldu?
kim üzdü seni böyleklava:
sağolun canlarımSelam kızlar nasılsınız
Corel canım ne oldu sana :teselli:
kim senin tatlı canını üzdü söyle hepsine haddini bildirelim :mymeka:
sağolun canlarım
kötü bi sürecten geçiyorum
sanırım yaradan sabrımı deniyor.mafoldumben
atlatırım
atlattıktan sonra anlatırım opuyorumnanaktan