• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bendenizcim istediğin arkadaş olsun yav sinemle ben ne güne duruyoruz istediğin an yanına gelip sana arakadaşlık yaparız şekerüm...
Aaaa dert ettiğin şeye bak şakkıdı

cimcimecim var zaten laptopumda orda net yook benneyaptımki
malesef eve geldikçe nete girebilirim. tv bile doğru düzgün çekmiyo orda.

sinemcim tabi ki gelebilirsin. inan iki gün sonra kaçmak için bahane ararsın delikafadulden

ya öğle bağ tarzı yerler pek gençlere göre değil. daha çok orta yaşlı ve yaşlılara hitap ediyo. toprakla uğraşmayı sevenlere göre. gelde bunu babama anlat. illaki yanımda olacaksınız diyo başkada bişe demiyo:1no2:

benimde laptopum yok :)
gönderdik tedarikçiye
teknosaya gide gele benle ilgilenen çocuğa
evlenme teklif edicem :)

cimcimecim öyle bi imkanım olsa ne güzel olurdu. toplardım tüm kız arkadaşlarımı tibi sizideee acayip eğlenceli olurdu. o zamanda bağdan eve gelmek istemezdim kaydirigubbakcemile2 :lepi:

corel benimde laptop önce donuyo sonra kapanıp açılıyo bozuk mu ki acaba :uhm:
bide yeni aldım. herkes çok ısındığından olabilir diyo ama ısısı normal sebep o değil sanırsambenneyaptımki

corelcimm her işte bir hayır vardır diye boşuna dememişler sende üzülüyodun leptobum bozuk çıktı diyee belkim çoçukta içinde bişeyler geçiriyordurr ne dersin ???neler sezdinn

kızlar beni unuttunuz yaa bende gelirim salatalık domates falan varsa onları ben sularım bahçe işi ile uğraşmayı severim çiçekleri de yabani otlardan temizler sularım benide götürünn

mervecim seni unutur muyum hiç. madem bahçe işlerinden anlıyorsun :D

kızlar sitede bi sorun muvar. sayfalar zor açılıyo. msjları yazmak gödermek işkence oldu :(

edicem evlenme teklifi :)
denizcim hemen götür aldığın yere
benim batarya şarj olmuyodu
çocuk çok tatlı ama benim çingene yönümü tanıdı
hihihi

hihihi

benim batarya sarj olmasa fişten çekince bir saat kullanabilir miydim:uhm:

hihihi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hey istanbullu hatunlar bildiğiniz güzel bi piknik alanı varmı, kar ile bi piknik düşünüyos...

ooo corel belki kısmetindir kıs...
Ay ne güzel olur kıs düğüne geliriz tüm kk :))
haha kk düğüne diye topiç açarsınız hihoyyyt
benim batarya sarj olmasa fişten çekince bir saat kullanabilir miydim:uhm:
tatlım sıcaklığa bağlı olarak 1,5-2 saat dayanır
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus

slmmm kızlarr bugün su gibi aktı gitti pek giremedim

günaydııın...
ıstanbulda bozuk ve yağışlı bir hava gelirken ıslandım ama hiç romantik değildi...-tatlicadiarzu-

günaydııın...
İstanbulda bozuk ve yağışlı bir hava gelirken ıslandım ama hiç romantik değildi...-tatlicadiarzu-

aynen cnm balıkesirde de aynı hava yağışlı ama yarın düzelcek inş.hava durumu öyle gösteriyorrhihoyyythihoyyyt

burda fena fırtına var. belli ki istanbuldaki yağmur bulutları buraya doğru geliyor şakkıdı

Back