bak sarıldım cnm kız kocan uyudu kaldı sen buralarda fink atıyon benimki olsa çoktan çekmişti isyan bayrağını :92::92:
nihan geceyeli skopcam julia nerdesiniz kızlaaarrr gelin garii
yarın yıl dönümümüz ve eşim yanımda olmayacak
yarın evde kös kös otururum artık sinirlerim bozuluyo yaa ne iştir bi bitemedi bi gelemedi yaa:95::95::95:
valla cnm onsuz hiçbişeyin anlamı yokki yarın para gönderirse gidicem kuaföre zten ordanda pazara uğrarım biraz hava alır gelirim en azından kafam dağılır bu sene ne doğumgünümde yanımdaydı ne kızımın doğumgününde nede evlilik yıldönümümüzde yeğenimin sünneti oldu yoktu onun yeğenin sünneti oldu yoktu yani bi yarım hep eksik o olmayıncada tad alamıyorumAy kıyamam canım ya kargoylan falan bir şey yolla bari kendin çık kuzum gez sahili evde oturma üzülürsün
gelimm kızz kaçta buluşalımmBen dışarı çıkıyorum canım gel beraber gezekakşama görüşürüz
valla cnm onsuz hiçbişeyin anlamı yokki yarın para gönderirse gidicem kuaföre zten ordanda pazara uğrarım biraz hava alır gelirim en azından kafam dağılır bu sene ne doğumgünümde yanımdaydı ne kızımın doğumgününde nede evlilik yıldönümümüzde yeğenimin sünneti oldu yoktu onun yeğenin sünneti oldu yoktu yani bi yarım hep eksik o olmayıncada tad alamıyorum
gelimm kızz kaçta buluşalımm
İşin zor canım ne iş yapıyor eşin hep şehir dışında mı olacak?
muhasebede cnm gidenlerin hesabını kesiyoişte buraya gelince daha gitmicek ama bi gelemediki burda iş bakıcak artık 8 buçuk aydır antalyada çalışıyo bu sene orda geçti yanı bu sene 4 ay yanımdaydı bu sene biticek hala gelemedi
İnşallah kavuşursunuz bir an önce tatlım Allah iş rastlığı versin