Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

amin elifcim allah kimseye evlat acisi göstermesin
su resimlere yorum yapilinca nasil onay veriliyor benim yukarda hala bildiriniz var yaziyor bilen varsa yardim edebilirmi

Hanimlar tekrar merhaba. elifgokdeniz ne güzel masAllah türkmenistanda kardes ülkemiz sayilir degilmi orada ki hayatindan memnunmusun anlatirmisin biraz nasil orada ki yasam?

Diger arkadaslar sizlerde hosgeldiniz.

Nihan Allah rahmet eylesin insaAllah. Ve dediginiz gibi o artik bir melek... Ne diyebilirim bilmiyorum. Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip eylesin insaAllah.

Bu arada ben 89 dogumluyum bir kac ay sonra 22 yasima girecegim Allah nasip ederse. Avusturyada yasiyorum iste dogma büyüme gurbetciyim. Henüz evli degilim bir bucuk yada iki sene sonra oda olacak insaAllah.

Hepinize sevgiler ve hayirli geceler

amin sağol canım

Hayırlısı olsun hakkında inş
neyse canmı bende çıkıcam simdi tekrar görusmek uzere:80:

Allah razi olsun cümlemiz icin hayirli olsun insaAllah. Ismim nayino olarak kalmasini tercih ederim simdilik :13:

Günaydin hanimlar. Kimse ugramamis dünden beri. Ben baya erken kalktim. Heyecan ve düsünceler uyumama izin vermediler. Nasilsiniz hanimlar?

Son düzenleme:
Günaydin nihan nasilsin? 25 gün sonra sevdigimle kavusuyoruz onun heyecani var. Birde gelecek yaz söz yada nisan yapacagiz onun heyecani var. Büyük ihtimalle nisan olacak hayirlisiyla. Bende elbiseydi albümdü suydu buydu herseyi düsünüyorum. Düsündükce heyecanim artiyor Simdi kahvalti yapayim tekrar görüsmek üzere

Son düzenleme:
günaydinlar herkeze huzurlu bir gün dilerim

Nayino tesekkür ederim iyiyim sen nasilsin?

selamm ben geldimmmmnasılsınız kızlar bayramda istanbula gittim yoktum pc de olmadığı için gelemedim çok özledim çokkk

nerdesin kız sen temem neyse mazeretin varmış hoşgeldin

evet canım daha büyük mazeretim var aslında ama burda pek açık açığa anlatamam yine gitmek zorunda kalabilirim ama bilin ki hep aklımdasınızz iyimisin canım neler yaptın nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…