- 5 Nisan 2007
- 220
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
Canim allah yardimcin olsun, disler geldigi icin huysuzluk yapiyordur ve uykusuzdur. Ece de aynilarini yapti, dis cikarmadan 1-2 gun once sorunlar kesildi. Sakinlesince heh 2 gune dis geliyor diyoruz biz artik :) bebekler icgudusel olarak dertleri oldugunda anneyi istiyorlar, babasi uzulmesin yakinda duzelicek hersey
kızlar günaydın bu aralar kk ya pek giremiyorum benim kız çok huysuz nereye gitsem arkamdan ağlaya ağlaya geliyor artık babasını da istemiyor sürekli benimle olmak istiyor. kıyamam babası da çok üzülüyor. aslında babası ona çok güzel bakıp ilgileniyor her dediğini yapıyor ama yok onun kucağındayken beni gördüğü an hemen bana doğru kollarını uzatıyor bana bakıp ağlıyor. bide bu aralar hiç uyumuyor desem yeridir sabahın 5 inde kalkıyor ne yapacağımı şaşırdım. bu arada benim kızın dişleri çıkmadı henüz ama emekliyor hemde maşallah çok seri hareket ediyor. kızlar geç emekleyen bebişler daha çabuk yürümeye başlarmış bebişi emeklemeyen annişler üzülmesin sakın. bu arada geçmişi okuyamadım kızlar. benim bebiş uyanmadan çorbasını yapmam lazım. görüşmek üzere kızlar......