- 29 Aralık 2007
- 3.379
- 1.055
- Konu Sahibi TwoPrincess
kizlar gunaydin ancak yazabildim sabahtan beri, herkes ve butun bebisler iyidir insallah.
benim hobbitim dun gece ateslendi, saat 1 gibi sayikliyordu bir baktimki atesi cikmis. hemen cikardim ustunu kolsuz bodyle oturttum ama oturacak hali yok. esimi kaldirdim.
gel biraz tut ece'yi ben islak bez yapicam dedim. islak bezle serinlettik, odasini havalandirdik(oda 25 dereceydi) calpol verdim yarim olcek ve emzirdim. emerken uyuyakaldi. yatakta aramiza yatirdim 1 saat sonra su gibi terledi basi ve atti atesi. sabahta iyi kalkti keyfi yerindeydi. biraz once bakiciyla konustum bir guzel azar isittim. neden bu saate kadar aramadigim ve doktora goturmedigime dair!! yani aslinda su anda sinirliyim ve ya sabir cekiyorum. yahu atesi dusen ve keyfi olan cocugu, ustelik gece de en fazla 38 derece atesi cikan bebegi neden doktora gotureyim? yanlis miyim? dis cikariyor olabilir ondna ateslenmis olabilir. bir de 9 aylik cocuga sirkeli su icirmis 3 kasik!! siz boyle birsey duydunuz mu? hani sirkeli su basina koyarlar ama icirildigini hic duymamistim. yardimci olun bana nolur var mi boyle birsey. doktorunu aradim ama muayenedeymis soramadim ona.
geçmiş olsun Ece'ye cnm, insaallah şimdi iyidir prenses...
38in üzerine çıkmadıysa diş kaynaklı olabilir haklısın, zaten mikrobik birşey olduğunda bayağı bir yükseliyor ateş, fark ediliyor yani..
bakıcınız konusunda biraz dertlisin, daha önceki paylaşımlarından da hatırladığım kadarı ile..
sirkeli su içirmek zarar verir mi, süreklilik arz edecek olursa midesine zarar verebilir, haklısın.. ama sorun sirkeli sudan ziyade sana danışmadan kafasına göre birşeyler yedirip içirmesi, yerinde olsam bundan rahatsızlık duyardım çok...
sen de; açık ve net kurallarını koy bence cnm, bir eylemde bulunmadan evvel senin bir onayını alsın, seni haberdar etsin en azından..
annelik çok zor, bakıcıya veya kreşe bırakmak da o zorluklardan birisi..Allah iyilerle karşılaştırsın daima yavrularımızı... sen de sıkıntı etme cnm, bebeğinle alakalı ne yapılıp yapılmamasını istiyorsan açıkça anlat bakıcınıza..umarım anlar, Allah kolaylık versin..
Son düzenleme: