Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

işler açılıyor değil mi yavaş yavaş seni puannın kaç tatlım

benim puanı hiç sorma güzelim çok utanıyorum çok fena yani 65 altı diyelim anla işte :eek:

diğer seneye inş.. kpss kursuna filan gidip iyi bi puan almak istiyorum

böle olmayacak baksana kimse işe almıyo iyi puan alırsam inş..

devlet alamam seni demez dimi

kızlar birazdan bir iş görüşmesine gidicem dua edin benim için olurmu

geldim kızlar görüşmem iyi gitti bakalım biz size dönücez dediler inşallah hayırlısı olur hepimiz için tatlım çok dua ediyorum inan kamelya beraber başlasak ne süper oluropuyorumnanaktan

Evet canım yaa yaşlanıyoruzz yaaa offffff... daha iş yok güç yok koca yokkk .anneeeciiimm büyümek istemiyorummmm
:1no2:

vicdancım ne güzel ikimizde aynı gün bi iş görüşmesine gitmişiz ve olumlu geçmiş ama şimdiden sevinmicem en sonytaşadıklarımdan sonra:çok üzgünüm: bakalım hayırlısı,,,sengözlerimebaksanab
kızlar bu yaş konusun da beni koplekse soktunuz siz yaşlandıysanız ben öleyim barimafoldumben

bu arada dün aşkıma kızdım burdanda söylendim ama bugün onla gittim iş görüşmelerine canım uğurlu geldi bana :asigim:

vicdancım ne güzel ikimizde aynı gün bi iş görüşmesine gitmişiz ve olumlu geçmiş ama şimdiden sevinmicem en sonytaşadıklarımdan sonra:çok üzgünüm: bakalım hayırlısı,,,sengözlerimebaksanab
kızlar bu yaş konusun da beni koplekse soktunuz siz yaşlandıysanız ben öleyim barimafoldumben

sen kaç yaşındasın diye sorsam benden gençsindir kesin:eek:

ıyi akşamlar hanımlar var mı aranızda işe yerleşen

animation1av.gif

Vicdancımm gecen hafta falcıya gitmiştimmm iş içinnnn:) kız bana dediki 16 günle 21 gün arası iş görüşmen olacakk ..dur bakalım 10 gün oldu ...sabırsızlıkla bekliyorm eger bu süreye kadar cıkmazssa kızın yanına tekrardan gidecegimmm..Allahım işim gücüm artık fallara kaldıı :roflol:

Vicdancımm gecen hafta falcıya gitmiştimmm iş içinnnn:) kız bana dediki 16 günle 21 gün arası iş görüşmen olacakk ..dur bakalım 10 gün oldu ...sabırsızlıkla bekliyorm eger bu süreye kadar cıkmazssa kızın yanına tekrardan gidecegimmm..Allahım işim gücüm artık fallara kaldıı :roflol:

çıkarsa dediği bana da baktırıver bacım ya:teytey:a.s.

Ayy canım aranızın düzelmesine cok sevindimm.. bu arada inşallah sevgilin ugur getirir sanaaa:))

süper bir haber bu çifte sevinç desene allah bozmasın canım:teytey:

sen kaç yaşındasın diye sorsam benden gençsindir kesin:eek:

Ne yapim tatlımmmm evdeyim tüm günn...bende yeni bir iş için başvuru yaptım..umarım mülakata davet ederler..

çok sağolun kızlar ama tabii bu sefer erkenden sevinmek yok bakalım şu cumartesi gelsinde dua edin:Saruboceq:
yaş konusuna gelince şuan için 29 um canım tam bir ay sonra 30 olucam:nazar:nasıl çok gencim dimeeedelikafaduldenama ruhen 20 miyim o ayrı görüntü olarakta aşağı yukarı öyleyim çok şükürşakkıdı
kamelyacım senide boncuğuda çağırırlar inş... vicdanla bende bu günkü işlerime hayırlısıyla gideriz inş...

aminnnnnnnnnnnnnnnn bacım :lepi:ablaların en güzeli amin:Saruboceq:günaydın kızlar bu arada

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumalarrr. kızlar bugün hepimiz içinn dua edecegimmm...a.s.

Kızlar bugün rüyamda ne gördüm biliyormusunuzzz.. hayır olsun inşallahhhhh.....yaa cok küçük yavru bir kuzu gördümm.. Biri getirip bana kuzu verdi böyle bembeyaz küçücük birşeydi ayy cok tatlıydıı ..:icecream:

X