Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen sarışın mavi gözlümüsün gızzzzzzzzz
öle sapsarı degilim ama sarıyım yani evet gözlerimde yeşil
sen kendinmi alıyosun kaşlarını
benimde bikere resmen iki gece gözüme uyku girmemişti
bi kuaföre gitmiştim agdayla almıştı kaşımı ya hepsini alsaydı anaaa gerçi hepsi alınmış gibi bişe yaptıydı orası ayrıda
ondan sonrada bidaha gitmedim güvenmiyorum kuoförlere onların derdi yolmak sadece kötü olmuş güzel olmuş takmıyolar pek
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben sinir küpüyüm benimki kendinden geçmiş bana iş arıyo yok şurda eleman arıyorlar bak yok burda arıyorlar bak ayy deli etti beni dedim yeter artık midem bulandı gidip gidip form doldurmaktan ee diyo nasıl iş bulacan dedim sende bi 6 ay iş arada ondan sonra bana hak veriyonmu vermiyonmu görüşelim bide 1,5 saat beni beklettikten sonra geldi hadi gel eve götüreyim seni demezmi ee dedim neden bekletttin beni bu kadar şimdi küstüm konuşmuyorum onla:dilcikar:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben sinir küpüyüm benimki kendinden geçmiş bana iş arıyo yok şurda eleman arıyorlar bak yok burda arıyorlar bak ayy deli etti beni dedim yeter artık midem bulandı gidip gidip form doldurmaktan ee diyo nasıl iş bulacan dedim sende bi 6 ay iş arada ondan sonra bana hak veriyonmu vermiyonmu görüşelim bide 1,5 saat beni beklettikten sonra geldi hadi gel eve götüreyim seni demezmi ee dedim neden bekletttin beni bu kadar şimdi küstüm konuşmuyorum onla:dilcikar:
inşaat mühendisi olucam valla herşeye değeropuyorumnanaktan
Canım o seni 1.5 saat bekletiyorsa sende onu 2 saat beklett ..bak bakalım nasılmış görsünn... Bu arada bende artık başvuru yapmaktan midem bulanır hale geldimm..form felan görmek istemiyorum...şunu anladım torpil olmadan hiç bişe olmuyorrr..:1no2:
geldim kızlar görüşmem iyi gitti bakalım biz size dönücez dediler inşallah hayırlısı olur hepimiz için tatlım çok dua ediyorum inan kamelya beraber başlasak ne süper oluropuyorumnanaktan
vicdancım hayırlı olsun canım bu aralar işlerde kıpırdanmalar var hadi bakalım