Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

napayım canm ew temizliği falan filan derken anca oluo canm
sizde ne var yok varmı işe giren arkadaslar

yok henüz aama çalışmalar devam ediyor iş görüşmelerine gidiyoruz form dolduruyoruz ve bol bol dua ediyoruz sen neler yaptın iş aramalar ne alemde

hanimlar nasilsiniz bakayim? uzun zamandir yoktum buralarda hersey yolundami? kimlere bir is bulduk kimler hala is pesinde?

ben hala is pesindeyim ve cok umutsuz bir vaka benim ki...
bu ayin sonunda iki sinavim var... onlara hazirlanmam gerekiyor...
ama pek bir isteksizim...
is bulamadim ya cok kötü bir durum....

size güzel bir pazar diliyorum...
Allaha emanetsiniz a.s.

hanimlar nasilsiniz bakayim? uzun zamandir yoktum buralarda hersey yolundami? kimlere bir is bulduk kimler hala is pesinde?

ben hala is pesindeyim ve cok umutsuz bir vaka benim ki...
bu ayin sonunda iki sinavim var... onlara hazirlanmam gerekiyor...
ama pek bir isteksizim...
is bulamadim ya cok kötü bir durum....

size güzel bir pazar diliyorum...
Allaha emanetsiniz a.s.

slm kızlar nbr canım neymiş bu sınavlar bakim allah alnının akıyla çıkmak nasip etsin gülümsositososito

merhaba kızlar nasılsınızz.. yaa sevgilimde şu adalet bakanlıgının acmış oldugu işe başvuracakk ..inşallah kazanırr..cok istiyorumm...

vicdancim üniversite sinavlari... dönem bitimine az kaldi ya... insallah canim su sinavlari atlatayim birde is bulayim o zaman cok mutlu olurdum... hayirlisi insallah...

kamelya insallah kazanir...

a.s.

kuzucuklar yarın pazartesi bakalımbizim işlerden ses çıkacakmı

off ya geçen hafta nasılda heyecanlanmıştım başlayacam diye bakalım 15 inede az kaldı
:jeyyar:

vicdancim üniversite sinavlari... dönem bitimine az kaldi ya... insallah canim su sinavlari atlatayim birde is bulayim o zaman cok mutlu olurdum... hayirlisi insallah...

kamelya insallah kazanir...

a.s.

anladım canımcım umarım hakkımızda hayırlısı olur:içelim:

X