Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Bugün 1 hazirannnnn inşallahh cok pozitif bir ay olurr..Allah hepimize başta sağlık sonra bol kazançlı işler nasip etsinnnnnnnn:Saruboceq:

kamelya hoşgeldin canımcım haziran bizim ayımız elbet uğur getirecek sen nasılsın bu arada pek konuşamadık ne zamndır

kamelya hoşgeldin canımcım haziran bizim ayımız elbet uğur getirecek sen nasılsın bu arada pek konuşamadık ne zamndır

Canımcımmm geldim tatlımm...gecen hafta cok yogundumm .kursum bitti nihayet biraz olsun rahatladım derken kuzenim sehir dışıdan geldii onla ilgileniyorumm..o yüzden fazla takılamıyorumm..bu arada sen ne yaptın canım..??

inşallah canım hepimize kamelya nerelerde ya hiç göremiyorum bi geliyo ceee diyo gidiyoo zemuszemus

Boncukcumm sen nasılsın canımmm...bu arada işe girme sevincinii inşallah allah bizede yaşatırr.. sen tattın bu duyguyuu.darsı bize.. şimdilik iş tamam sıra geldi kocayaaa kaydirigubbakcemile3

Boncukcumm sen nasılsın canımmm...bu arada işe girme sevincinii inşallah allah bizede yaşatırr.. sen tattın bu duyguyuu.darsı bize.. şimdilik iş tamam sıra geldi kocayaaa kaydirigubbakcemile3

tatlım inş... en kısa sürede sizede nasip etsin Allah
henüz başlayamadım ama bunun sevinci bile yetiyo
kocaya sıra geldi vala napcam yokk
opuyorumnanaktan

Canım bak sen kova burcuydunn bu yıl şans sizden yanaa. iyi degerlendirr.. kocayıda bu sene aradan cıkarrr...ben inanıyorum işe gir bak ne kısmetler bulacak seniiii..:lepi:

Canım bak sen kova burcuydunn bu yıl şans sizden yanaa. iyi degerlendirr.. kocayıda bu sene aradan cıkarrr...ben inanıyorum işe gir bak ne kısmetler bulacak seniiii..:lepi:

ayyy canım benim öperim senii ne güzel şeyler diyosun öle...
bi bulayım hemen size sölerim zaten
opuyorumnanaktan

offf kuzular temizlik yopıyorum cam siliyorum yaaaa
annem biyere gitti gelir birazdan yapmadım daha bi çok şeyi burdan ayrılamıyorum!!!
annem gelmeden gidiyim yoksa bi ton laff hiç kaldırmaz kafam!!!
gidip yapıyım bari dediklerini
:nazar:

Kolay gelsin fıstıkk..ya bayan olmak ne zor yaaaaa.. yok temizlik yok bulaşık yok yemek ..hele bide evli oldugumu düşünüyorum aaaaaaaaaaaaa ..iyiki bekarımmm..

Kolay gelsin fıstıkk..ya bayan olmak ne zor yaaaaa.. yok temizlik yok bulaşık yok yemek ..hele bide evli oldugumu düşünüyorum aaaaaaaaaaaaa ..iyiki bekarımmm..

bayan olmak valla zor erkekler dua ediyolardır iyiki erkek olmuşuz diye
evli oluncada iki katı işler büyüyecek ama mecbur evlencezz!!!
evlenmesek olmuyo evlensek olmuyo bu nasıl dünya yahuuu
:sm_confused:

merhabalar kızlar canım çok sıkkın moralim çok bozuk yaaa bir haftadır oyalıyorlar beni :mymeka:şu gün başlaıcanız arıcaz ama ses seda yok ben arıyorum şu güne erteledik o gün geliyo yine ses seda yok yine ben arıyorum biraz daha uzadı biz seni arıcaz ee sinir oldum artık aramayın dedim:dilcikar: iptal ettim kızlar işi oyalıyorlar resmen onları bekleyerekmi zaman geçirecem bu ne yaamafoldumben
insaallah boncuğum senin işte benimkine benzemez valla ne bileym alacak olan hemen başlatır ne o öyle şu gün bu gün deyip birde aramıyorlar boğacam allahıma elime geçselerkötükedihüso

amaan neyse işi mişi boşverinde yazın keyfini çıkarmaya bakalım dün oğlumun okul gezisi vardı onlara katıldım burda sapancada süper bir yere götürdüler manzara mekan harikaydı bununla ilgili yakında bi konu açacam resimlere bakarsınız beyenirseniz atlar arabaya gelirsiniz belkiyerimseniben

merhabalar kızlar canım çok sıkkın moralim çok bozuk yaaa bir haftadır oyalıyorlar beni :mymeka:şu gün başlaıcanız arıcaz ama ses seda yok ben arıyorum şu güne erteledik o gün geliyo yine ses seda yok yine ben arıyorum biraz daha uzadı biz seni arıcaz ee sinir oldum artık aramayın dedim:dilcikar: iptal ettim kızlar işi oyalıyorlar resmen onları bekleyerekmi zaman geçirecem bu ne yaamafoldumben
insaallah boncuğum senin işte benimkine benzemez valla ne bileym alacak olan hemen başlatır ne o öyle şu gün bu gün deyip birde aramıyorlar boğacam allahıma elime geçselerkötükedihüso

eee şimdi olmayacakmı senin iş istemiyorum aramayınmı dedin delikafadulden

ya bide kk kartımı ne çıkmış kuzular
her yere yorum yazamıyo bu karta sahip olmayanlar

eee şimdi olmayacakmı senin iş istemiyorum aramayınmı dedin delikafadulden

evet canım aynen öyle dedim valla balık baştan kokar derler daha başlamadan böyle yapanlar başlayınca illallah dedirtirler inş daha hayırlı bi yer çıkar diye umut ediyorum:1closedeyes:

X