- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
hadı hayırlı olsun canım darısı bızlere olsun delikafadulden alkisalkisalkis
tşk ederim amin umarım en yakın zamanda sizlerde birer iş hatunu olursunuzsüprizzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadı hayırlı olsun canım darısı bızlere olsun delikafadulden alkisalkisalkis
selam kızlar burayı yeni görüyorum güzel bir topic bende işsiz güçsüz bi hatunum bebeğime hamileyken bıraktım işi şimdi oğluş 9 aylık oldu ii bi işolursa çalışmayı düşünüyorum ama nasip bu işler
hoşgeldin delikız her zaman bekleriz güzelim umarım burası bana olduğu gibi sanada uğurlu gelirsositososito
çok yakında sizin yanınıza gelecem sanırım..senağlama
selam kızlar burayı yeni görüyorum güzel bir topic bende işsiz güçsüz bi hatunum bebeğime hamileyken bıraktım işi şimdi oğluş 9 aylık oldu ii bi işolursa çalışmayı düşünüyorum ama nasip bu işler
çok yakında sizin yanınıza gelecem sanırım..senağlama
canım yaa sağol tatlım ben bu işe cuma günü başvurdum yazdımda buraya olursa pazartesi çağıracaklarmış dedim yaa demek gözleri tutmuş beni sağolsunlar bugün aradılar 2 günde döndüler yani bana allahım sualarımı kabul etti çok şükür
Bak canımm kısmetin burdaymış demek ..Adamlar yeterki istesin 2 günde dönüş yapıyorlarr...Bu arada unutma bizi ona göre..işte fırsatını buldukçaa ara sıra kaçamak yapıp yaz bişeylerr kaydirigubbakcemile3...
ben işlerden umudumu kestim walla artık başvurabileceğim iş bile yok kpss ye kaldık
yapmazmıyım canım sanırım o kaçamaklara fırsatım olacak bu kadar rahat olmasamdaşutarafagitti
Öyle deme canım yaa..bu arada sen bu yıl kpss girecekmisin yoksa seneyemmi??
kızlaaaaaaaaar inanmıyoruum bugün bir yere başvurmuştum yarın görüşmeye çağırıyorlar ilk önce ön görüşme yapıyoruz herkesle olumlu olursa dönücez dediler ilk sizle paylaşıyorumm :teytey:
kızlaaaaaaaaar inanmıyoruum bugün bir yere başvurmuştum yarın görüşmeye çağırıyorlar ilk önce ön görüşme yapıyoruz herkesle olumlu olursa dönücez dediler ilk sizle paylaşıyorumm :teytey: