Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

selam kızlar burayı yeni görüyorum güzel bir topic bende işsiz güçsüz bi hatunum bebeğime hamileyken bıraktım işi şimdi oğluş 9 aylık oldu ii bi işolursa çalışmayı düşünüyorum ama nasip bu işler

hoşgeldin delikız her zaman bekleriz güzelim umarım burası bana olduğu gibi sanada uğurlu gelirsositososito

beyaz toprak yeni işin hayırlı olsun canım umarım seveceğin bir ortam olur

selam kızlar burayı yeni görüyorum güzel bir topic bende işsiz güçsüz bi hatunum bebeğime hamileyken bıraktım işi şimdi oğluş 9 aylık oldu ii bi işolursa çalışmayı düşünüyorum ama nasip bu işler

Hoşgeldinn canım aramızaaa....Allah hayırlı işler nasip etsinnnnn

canım yaa sağol tatlım ben bu işe cuma günü başvurdum yazdımda buraya olursa pazartesi çağıracaklarmış dedim yaa demek gözleri tutmuş beni sağolsunlar bugün aradılar 2 günde döndüler yani bana allahım sualarımı kabul etti çok şükür

Bak canımm kısmetin burdaymış demek ..Adamlar yeterki istesin 2 günde dönüş yapıyorlarr...Bu arada unutma bizi ona göre..işte fırsatını buldukçaa ara sıra kaçamak yapıp yaz bişeylerr kaydirigubbakcemile3...

ben işlerden umudumu kestim walla artık başvurabileceğim iş bile yok kpss ye kaldık

Bak canımm kısmetin burdaymış demek ..Adamlar yeterki istesin 2 günde dönüş yapıyorlarr...Bu arada unutma bizi ona göre..işte fırsatını buldukçaa ara sıra kaçamak yapıp yaz bişeylerr kaydirigubbakcemile3...

yapmazmıyım canım sanırım o kaçamaklara fırsatım olacak bu kadar rahat olmasamdaşutarafagitti

kızlaaaaaaaaar inanmıyoruum bugün bir yere başvurmuştum yarın görüşmeye çağırıyorlar ilk önce ön görüşme yapıyoruz herkesle olumlu olursa dönücez dediler ilk sizle paylaşıyorumm :teytey:

kızlaaaaaaaaar inanmıyoruum bugün bir yere başvurmuştum yarın görüşmeye çağırıyorlar ilk önce ön görüşme yapıyoruz herkesle olumlu olursa dönücez dediler ilk sizle paylaşıyorumm :teytey:

hadi hayırlısı bakkalım canım ayy ayağımı sürttüm işe yaradı galibesüprizzzzz

sağolun kızlar şoktayım walla umutsuzca başvurmuştum her zamanki gibi bide olursaa nasıl mutlu olurum

Canım ben sana ne dedimm ümidini kesmee diyee.. ay içimemi doğdu ne olduu ....alkisalkisalkis canım senin adına cok sevindimmmm..:1hug: ayyyyyy kısmetimiz mi acılıyorrrrrrrr ne oluyorr :nazar: Maşallah maşallah nazarda degmez inşallahh..:dance::dance:yaa inanmıyorum size haber geliyo işe gireceksiniz ben burda heycanlanıyorummmm:teytey::teytey:

X