Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

vakıfbank,akbank, bunlara cv özellikle yolladım yani bankaya diğerlerinede netten başvuru yaptım
bende şans filan yok güzelim bak geçen aylarda noldu garanti bankasına cv bıraktım gittim bi tanıdık aracılıgıyla müdürle konuştuk filan bana ne dedi bugun sınav var seni ankaradan çagırmadılarmı cv mi ankaraya yollamış müdür bey ama beni çagıran olmadı :1no2:
sonra bana dedi diğer ay yine sınav var bukez çagıtrırız die bu olay şubatta oldu bak martta geçti nisanda geçiyo hala çagıracaklar valla bilmiyorum bu bankalarda bişiler dönüyo ama hadi hayırlısı :1closedeyes: zaten istemiyorum artık banka çagırsalarda gitmem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vakıfbank,akbank, bunlara cv özellikle yolladım yani bankaya diğerlerinede netten başvuru yaptım
bende şans filan yok güzelim bak geçen aylarda noldu garanti bankasına cv bıraktım gittim bi tanıdık aracılıgıyla müdürle konuştuk filan bana ne dedi bugun sınav var seni ankaradan çagırmadılarmı cv mi ankaraya yollamış müdür bey ama beni çagıran olmadı :1no2:
sonra bana dedi diğer ay yine sınav var bukez çagıtrırız die bu olay şubatta oldu bak martta geçti nisanda geçiyo hala çagıracaklar valla bilmiyorum bu bankalarda bişiler dönüyo ama hadi hayırlısı :1closedeyes: zaten istemiyorum artık banka çagırsalarda gitmem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

başka nereleri deneyebilirsin özel kuruluk olarak günaydın kızlar bu ardaa:teytey:

hoşbuldum canlarımm a.s.
matematik bölümü mezunuyum. bir sene dersanede çalıştım ama o ortamın bana göre olmadığını anlayıp devam etmedim. öğretmenlik bizim için zor. o nedenle seneye kpss sınavlarına girip normal memur olmayı deneyeceğim. aynı zamanda bekarım kaydirigubbakcemile3
hepimiz için hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:

formasyon mu alman gerekiyor bacım:eek:öğretmenkil için

arkadaşlar inşallah başvurularınızdan ve görüşmelerinizden olumlu sonuçlar alırsınız.. hakkınızda hayırlısı olsun :Saruboceq:

Kızlar bende pzt bir görüşmeye gidecegimm birbirimize dua edelimm yaaa... İNŞALLAH hayırlı haberlerle dönüş yaparızzzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlısıyla inş olur canım hayırlı haberlerini bekliyoruzzz kaydirigubbakcemile5

başka nereleri deneyebilirsin özel kuruluk olarak günaydın kızlar bu ardaa:teytey:

başka her yeri deneyebilirim denedimde fabrikalara başvurdum tecrübe istiyolarmış ben nasıl tecrübeli olcaksam işe girmeden bilmiyorum ya duydugum bildiğim her yere başvurdum yok ama bi iş var nisan sonu belli olacak inş olurrrrrrr dua edin bacılarım :Saruboceq:

Kızlarr dualarınız için cok teşekkür ederimm..Eger olumlu olursa gelip ilk önce burda haberi verecegimmm ...

X