Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

bütün kızlar toplandık sordum neden yıprandıkkkkksenağlamayarın iş görüşmesi olan herkes için dua ediyorum iyi şanslar

Merhaba Kızlar yaaa ben acayip heycanlıyımm ...saat 1gibi gidecegimm....yaa içimde umutsuzluk taşımak istemiyorum ama yine bir bahaneyle olumsuz olursa diye korkuyorummmm senağlamasenağlama

canım inş hayırlı haberlerle dönersin bi çok yerden olumsuz sonuç duyduğun için bunada inanmak istemiyosun ama sen aklına kötü şeyşer getirme hep umutlu ol Allah nasip ettiyse olur sen elinden geleni yap gerisini yüce Allah a bırak :Saruboceq:

vicdan naber ya niye bizim burda kimse yok işsiz yokmu yani 3-4 kişimi işsiz olan :jeyyar:

yok anacım vardırda pek ilgi çekici gelmiyor sanırım :ecrin_bebekherkesin keyfi yerinde belliki boşver biz bize yeterik sen başvurdun mu bugün hiç biryerlere

yok ben bugun tatil ilan ettim kendime iş aramama tatili kaydirigubbakcemile3
sen naptın nerelere başvuruyosun bakalım mutlu haberleri verebilecezmi yakında inş..

başvurduğum yada hergün baktığım belirli iş bulma adrsleri var bu aralar işler açık biride bana rastlar umarım

birde sen istanbuldasın bizim buralara göre daha çok iş bulma şansın var umarım rastlar biride sana

Kızlarrr ben geldimmm acayip moralim bozukkkk yaa ciddiyim ben cokk şansızım galiba:1no2:.. 45 dk müdürle görüşmek için bekledim toplantısı cıkmış acill odada toplantı yapıyordu.. sonra beni daha fazla bekletmemek içinn sekreterini arayıp daha fazla beklemesin toplantı uzun sürecek ben kendisine dönüş yapacagım demiş...egerki oldu arayamadım bu hafta içinde tekrardan gelsin dedi senağlamasenağlama

Offff yaa o kadarda ümitle bekledimkii..yaa zaten sekreterinin yanında bekleme salonunda otururken toplantı salonundan sesler geliyodu müdür bayagı sinirliydii bir yandanda iyi oldu bugün görüşmedigim dedim ama cokk ümitlenmiştimmmsenağlama

güzelim yapma ya vardır herşeyde bi hayır bak dediğin gibi çok sinirliymiş müdür belki olacaktı ama siniri yüzünden bi aksilik çıkacaktı henüz sonuç belli değil sıkma canını bak bi şansın daha var yine gideceksin bu sefer inş. olur ümidini yitirme!!!
yitirmemeliyiz yıkılmadık ayaktayız Allah a şükür
kaydirigubbakcemile5

güzelim yapma ya vardır herşeyde bi hayır bak dediğin gibi çok sinirliymiş müdür belki olacaktı ama siniri yüzünden bi aksilik çıkacaktı henüz sonuç belli değil sıkma canını bak bi şansın daha var yine gideceksin bu sefer inş. olur ümidini yitirme!!!
yitirmemeliyiz yıkılmadık ayaktayız Allah a şükür
kaydirigubbakcemile5

Canım benimm destegin için cok teşekkür ederimmm..:1hug:..ama insan bir ümitle gidiyorr sonra eli böyle boş dönünce bir garip oluyorr..:1no2:..belkide evet hakkımda böyle hayırlıydı bilemiyorum artıkk..:1no2:...bakalım artık bi kaç güne ararsa aradı yoksa cuma gününde kadar bir kez daha gidecegim . olmazsada kader der susarım..:çok üzgünüm:

hafta içi tekrar ararlar canım güzel haberle dönersin inşallah

hafta içi tekrar ararlar canım güzel haberle dönersin inşallah

İnşallah canım benimm....Gerçekten hakkımda hayırlısı olsun diye cok dua ettim ama bunuda gerçekten cok istiyorum..bakalım artık kısmett..:çok üzgünüm:

X