Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Canım o zaman duygusal biriysen kesin yükselen yada ay burcun balık yengeç yada akrepti ..Bu arada ben burçlara kafayı takmış durumdayımm..:roflol: Unutmadan söyleyim şanslısın sevgilin yengeç burcuymuş..yengeçler sevdigi zaman iyi severler..kıymetini bill.. a.s.

Canım ben de burçlarla ilgiliyimdirrkaydirigubbakcemile2
Walla şanslımıyım şansızmıyım bilemicemmm-tatlicadiarzu-

valla canım işe girsende girmesende kpss ye hazırlan bence çünkü hiç bişeyin garantisi yok hadi güle güle deyiveriyolar en azından devlete yerleşebilirsek böle bi durum olmaz
bende 2007 mezun oldum aman daha erken dedim bak şimdide geç olacak
-tatlicadiarzu-

Yaa bu iş güç yüzünden evde de kalacagımm...garanti bir iş olmadan bu zamanda evlenilmiyorda..kaydirigubbakcemile3

20 yaşındayım henüzz tatlım yaa:eek:
1-1.5 ay önce işten çıkartıldım kriz sebebiyle haksız yere çok canım sıkıldı gerçekten de pfffff:çok üzgünüm:

ya güzelim sen ne ara lisans eğitimini tamamladın işe girdin çıktın kaç yaşında başladın üniversiteye valla hayran kaldım sana 20 yaşında maşallahh
:nazar:yerimseniben

Hoşgeldin canımm benim nasılsınn? senin bölümün nedir?

hoşgeldinkaydirigubbakcemile5

hoşgeldinnnn!!!!! :içelim:

hoşbuldum canlarımm a.s.
matematik bölümü mezunuyum. bir sene dersanede çalıştım ama o ortamın bana göre olmadığını anlayıp devam etmedim. öğretmenlik bizim için zor. o nedenle seneye kpss sınavlarına girip normal memur olmayı deneyeceğim. aynı zamanda bekarım kaydirigubbakcemile3
hepimiz için hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:

ya güzelim sen ne ara lisans eğitimini tamamladın işe girdin çıktın kaç yaşında başladın üniversiteye valla hayran kaldım sana 20 yaşında maşallahh

Canım sen önlisans mezunumuydun...Bölümün neydi..? 20 Yaşında lisansı bitirdiysen süpersin gerçekten...

hoşbuldum canlarımm a.s.
matematik bölümü mezunuyum. bir sene dersanede çalıştım ama o ortamın bana göre olmadığını anlayıp devam etmedim. öğretmenlik bizim için zor. o nedenle seneye kpss sınavlarına girip normal memur olmayı deneyeceğim. aynı zamanda bekarım kaydirigubbakcemile3
hepimiz için hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:

Canım benimm tekrardan hoşgeldin iyi akşamlar...Bu arada desenize hepimiz seneye kpssye giriyoruz bende girecegimm...Eylül gibi gidip bir kursa yazılmayı düşünüyorum Sizler düşünüyomusunuz...???

Canım benimm tekrardan hoşgeldin iyi akşamlar...Bu arada desenize hepimiz seneye kpssye giriyoruz bende girecegimm...Eylül gibi gidip bir kursa yazılmayı düşünüyorum Sizler düşünüyomusunuz...???

ben i.i.b.f işletme mezunuyum
ben dersaneye gitmeyi düşünmüyorum matematikten özel ders almayı düşünüyorum çünkü mat la başım belada
:bbo:

iyi akşamlar canım. benim kursa yazılmak gibi bi şansım yok. sözel ben de sıfır ne yapcam bilmiyorum. öğrenemiyorumda çok korkuyorum. ii bir kaynak buup çalışmam lazım :uhm:

ben i.i.b.f işletme mezunuyum
ben dersaneye gitmeyi düşünmüyorum matematikten özel ders almayı düşünüyorum çünkü mat la başım belada
:bbo:

Canım bende iktisat mezunuyumm. yaa ben aslında banka düşünüyorumm. dur bakalımm eger bir bankada iş bulursam memnunda kalırsam işimi bırakmam..egerki iş bulamazsam tek tercih kalıyo kpss ile devlet memurlugu....

iyi akşamlar canım. benim kursa yazılmak gibi bi şansım yok. sözel ben de sıfır ne yapcam bilmiyorum. öğrenemiyorumda çok korkuyorum. ii bir kaynak buup çalışmam lazım :uhm:

Canım sözelin kötü ise ihtiyac yayınlarını öneriyorlar...Ona bir bak araştır istersen..

Canım bende iktisat mezunuyumm. yaa ben aslında banka düşünüyorumm. dur bakalımm eger bir bankada iş bulursam memnunda kalırsam işimi bırakmam..egerki iş bulamazsam tek tercih kalıyo kpss ile devlet memurlugu....

bende önce banka diyodum babam ders çalış filan dedikçe sinirlerim zıplıyodu bankada çalışırım ne dersi filan die ama şimdi tıpış tıpış babamın dediğine geldim ahh işte cahillik bi büyük sözü dinleseydim belkide şuan çalışıyodum bi devlet kurumunda ama bundan sonra olur inş..
şimdi banka olsa hayır mı dicem ama artık başvuru filan yapmıyorum ben çünkü almıyolar boşa gibi geliyo cv filan yollamak
ama inş senin istediğin olu
r :Saruboceq:

Canım ben zaten lisans mezunuyum demedim okuyorum daha aöf Kamu Yönetimi 1. sınıf
Ayrıca . Bilgisayar teknolojisi ve proğ.okuyorum alttan dersim var verim mezun oluyoruma.s
3 ay oldu çalıştım sonra kriz sebebiyle çıkardılarr:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende önce banka diyodum babam ders çalış filan dedikçe sinirlerim zıplıyodu bankada çalışırım ne dersi filan die ama şimdi tıpış tıpış babamın dediğine geldim ahh işte cahillik bi büyük sözü dinleseydim belkide şuan çalışıyodum bi devlet kurumunda ama bundan sonra olur inş..
şimdi banka olsa hayır mı dicem ama artık başvuru filan yapmıyorum ben çünkü almıyolar boşa gibi geliyo cv filan yollamak
ama inş senin istediğin olu
r :Saruboceq:

Canım olumsuz düşünme bence sen yine başvur.. bak banka sınavlarını felan takip et..Yazın halkbankası ve iş bankası alım yapabilir...Diger bankalarada cv ni bırak..Şans belli olmaz kısmetin nerden cıkacagı..Bu arada iyi dileklerin için cok tşk ederimm ..:1hug:

X