Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

iyiakşamlar kızlar keyifler nasıl dicem ama ateş püsküren birileri ver burda hayırdır canım ne oldu????????

aynencanım yaa çok sıcak ve sıkıcı bi gün ama bentakmamaya çalışıyorum kafaya takınca ne olcak düzelecekmi herşey

aynencanım yaa çok sıcak ve sıkıcı bi gün ama bentakmamaya çalışıyorum kafaya takınca ne olcak düzelecekmi herşey

yoooo düzelseydi şimdiye kadar düzelirdi heralde çünkü yeterince üzüldüğümüzü düşünüyorum
bakalım yeni pazartesi var önümüzde ben hep heyecanlanırım pazartesiler geldikçe umut fakirin ekmeği diye bi laf var benimkide öle bişe heralde
kaydirigubbakcemile3

Kızlar kurstaa tartışma cıktıı ..kızın biri kaşındı bende gittim kaşıdımmmmmm kötükedihüso

sebep ne ki tatlım aman sakin ol

Canım hiç sorma yaa..normalde sakin bir insanım kızın biri deli etti beni:eek:klava:....Kursta Arkadaşla biz en arka sırada oturuyordukk hoca slayt izletiyorduu ..yanımda oturan arkadas ekranı göremiyor daha dogrusu uzagı göremiyor diye ikinci sıraya gecelimmi dedi.. Bende peki dedimm...sonra biz kalktık yerimizden ikinci sıraya gectikk..arkadasım dediki yaa peçeten varmı bende var dedimm...önümüzdeki kızz sesli bir şekilde dersin ortasında ne konuşuyosunuz demezmiiiiiii konuşmayınn dedii.. delii oldumm yaa daha oraya oturalıı 1 dk gecmediii...ne oluyoo yaaa dedimm buraya oturalı bir dk olmadı ne konuşması dedimm... hayalmi görüyosun sen..yoksa cokmu pinpiriklisin dedim..kıza bir bagırdımm dersin ortasındaa.. arkadaslar beni zor zaptettiii..derste olmazsaydık üstüne yürürdüm kesinn...:eek:klava:

Düşünsenizeee sadece arkadasım peçete istedi.. onu duydu ve konuşmayınn dedii..ayy ne manyaklar varr allahım dedimm..

Vallahi sinirden o an kıza bir bagırmışımm hoca bile beni sakinleştiremedii...yaa hakıszlıga hiç gelemiyorumm..cidden konuşsam içim acımazdııı..

çokta kafaya takmaya deymez boşver canım kendini bilmezlerin lafınla gerginliğimize gerginlik katmayalı relax relaxsositososito

boşver tatlım çok öle dengesiz varr sıkma canını nese rahatlamışsındır bagırmışsınya kıza içinde kalsaydı iyice sinir olurdun

tşk ederim tatlım benim pek umudum yok ama yinede ilk 5 te oluruz diye düşünüyorum

Yaa aslında benimde umudum yok .neden dersen bütün aksilikler bizi buldu sankii.. hadisenin yarı finaldeki sesi igrençtii.. sanırım hasta oldugundan dolayı böyle kötü oldu.. ondan daha iyi bir performans bekliyordumm..birde kıyafeti daha farklı güzel bir şey olabilirdi:1no2: Sertap erener gibi ortalıgı yıkmasını isterdimm...

X