Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

mrb ben geldimmm kızlar :eek:
nasılsınız bi gelişme haber biişey varmııı????

mrb ben geldimmm kızlar :eek:
nasılsınız bi gelişme haber biişey varmııı????

hoşgeldin boncukk...vallahi ben kendi adıma konuşayım iyi sayılırım ..sevgilimle görüştüm bugünn..bir güzel onla tartıştımm.senağlama.ne olacak bizim bu halimiz böyle dedimm..düşünsenize oda bende ikimizde iş arıyoruzz..ikimizdede acayip stres ve sinir var..dedimki böyle gidersek biz zor evlenirizz..:1no2:

hoşgeldin boncukk...vallahi ben kendi adıma konuşayım iyi sayılırım ..sevgilimle görüştüm bugünn..bir güzel onla tartıştımm.senağlama.ne olacak bizim bu halimiz böyle dedimm..düşünsenize oda bende ikimizde iş arıyoruzz..ikimizdede acayip stres ve sinir var..dedimki böyle gidersek biz zor evlenirizz..:1no2:

hoşbulduk tatlım!
inş. en kısa zamanda iş bulursunuz ikinizde sinir ve stres yapmanız dogal ama fazlada incitmeyin birbirinizi
inş. en kısa sürede düğün haberinide alırız canım hayırlısı....
benim bi sevgilim bile yok çıkıp gezebileceğim evlilik hakkında konuşabileceğim
senağlama

hoşbulduk tatlım!
inş. en kısa zamanda iş bulursunuz ikinizde sinir ve stres yapmanız dogal ama fazlada incitmeyin birbirinizi
inş. en kısa sürede düğün haberinide alırız canım hayırlısı....
benim bi sevgilim bile yok çıkıp gezebileceğim evlilik hakkında konuşabileceğim
senağlama

canım kıyamam yaa..:çok üzgünüm:sanki benim varda ne oluyor inan böylesi daha zorr iki stresi bir arada yaşıyoruzz...:çok üzgünüm: hayat gercekten cok zor..yaa bu arada bizim dügün felan bu gidişle cok zor olurr...daha ortada iş yok nişan yokk ..dügün evlenmek benim için suan hayalllllllsenağlama

kamelyacım sıkma canını tatlım biz de o devirlerden geçtik eşimle 4 senedir çıkıyorduk okulumuz bitince ayrı şehirlerde olduğumuz için araya uzaklık girdi çok zor günlerdi eşim iş arayışı içindeydi eğer dedik şu süre içerisinde işe giremesse ayrılacaktık mecburduk çünkü ayrı şehirde nereye kadar sürecekti ama Allahım o kadar güzel sevindirdi müjdeli haber verdi ki bize herşey ardı ardına geldi zaten yani diyceğim umudunu yitirip üzülme sakın her şeyin vakti zamanı vardır elbet birbirinize destek olun hele ki şu dönemde asla tartışmayın canım

kamelyacım sıkma canını tatlım biz de o devirlerden geçtik eşimle 4 senedir çıkıyorduk okulumuz bitince ayrı şehirlerde olduğumuz için araya uzaklık girdi çok zor günlerdi eşim iş arayışı içindeydi eğer dedik şu süre içerisinde işe giremesse ayrılacaktık mecburduk çünkü ayrı şehirde nereye kadar sürecekti ama Allahım o kadar güzel sevindirdi müjdeli haber verdi ki bize herşey ardı ardına geldi zaten yani diyceğim umudunu yitirip üzülme sakın her şeyin vakti zamanı vardır elbet birbirinize destek olun hele ki şu dönemde asla tartışmayın canım

Çok saol canım benimm...:1hug:..ALLAH her kapıyı kapatmaz..işte bekliyoruz ..yaa ben iş bulamasam bile bari kendisi bulsunn...kendiside söylüyorr işe girdikten sonraa nişan yapmayı düşünüyoruzz..kolay degill bizde 8,5 yıldır cıkıyoruz.:nazar:..Artık bişeylerin olması hakkımız diye düşünüyoruzz..tabi yinede ALLAH bilirr..Zor gerçekten cok zor hayat..Evli insanlara diyorum birbirinizin kıymetini bilinn. inanın bir yuva kolay kurulmuyorr..yapmak zorr ama yıkmak kolayy..:çok üzgünüm:

hayırlısı olsun vicdancım sizler en azından görüşmelere gidiyorsunuz ne güzel ben de artık hayat durdu Çok üzgünüm çoook

yapma ama benimde bu ay başladı daha seninde açılacaktır ben eminim günaydın bu arada:teselli:

Kızlar herkese merhaba.. yaa ben dünden beri siteye giriş yapamıyorumm..sizdede oldumuu??

üff herkes giremiyor canım bende şimdi girdim ama hala sorunlu

ya evet güzelim yaa............. valla bunalım oldum heeeeeeee.......meğer ne çok sevmişiz burayı.......... geçsin bu sorun biran önce noolurrrrrrrrrrrrrrrsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::nazar::nazar:

evet bende giremedim olsun sonunda açıldıya nasılsınız kızlar pazarınız nasıl geçiyor

ya evet güzelim yaa............. valla bunalım oldum heeeeeeee.......meğer ne çok sevmişiz burayı.......... geçsin bu sorun biran önce noolurrrrrrrrrrrrrrrsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::nazar::nazar:

:teselli::teselli::teselli:

biraz iyi olacak gibi nihayet yazabildim........bende iyi pazarlar diliyorum alkisalkisalkis

X