Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

iyi pazarlar canımcım nasıldı dünün veya nasıl olacak bugünündelikafaduldenpek bir kafiyeli oldu

kızlar merhaba dün hiç giremedim çok sinirlendim çok alışmısım ben buraya valla dün bi eksik gibi hissettim kendimii fisfisfis
bugun hiç biyere gitmicem hep burdayım dünün acısını çıkaracam inş. bi sorun olmaz yine
Çok üzgünüm çoook

ya uffff...........misafir gelecek yafffffff..............seviniim mi ne ediiim tam kk ye girmişken........süprizzzzzfisfisfis

herkese merhabaa ayy delii oldumm nedenn giriş yapamıyoruzz yaaaaa dünden beri ugrasşıp duruyorumm..ara sıra yine oluyorr..cidden bende bu siteye sizlere cok alıştımm yaaa.

merhabalar kızlar naptınız görüşmeyeli var mı iş haberleri?

kızlar merhaba dün hiç giremedim çok sinirlendim çok alışmısım ben buraya valla dün bi eksik gibi hissettim kendimii fisfisfis
bugun hiç biyere gitmicem hep burdayım dünün acısını çıkaracam inş. bi sorun olmaz yine
Çok üzgünüm çoook

bendemi sorun var diye düşünüyordum bende uğraş uğraş yeni girdim naber ciciler özledim sizi beyaaaaaaaaaaaa

mrb canlar ayy vallahi ne özlemişim hihoyyyt
ama hala bi işimiz yok sanırımmm
:sm_confused:

Kızlarr ben geldimm yaa gercekten yeriniz belliydi iki gündürrr....Nasılsınız bakalımmm? yaa birbirimize msn adreslerimizi felanmı versekk:) site cöktügünde orda devam ederizzz..

Bu arada ben 3 haftalık bir kursa başladımmm....sabah 9 da başlıyor akşam 5 te bitiyorr..işi sormayın hala ses seda yokkk:1no2:

Bu arada ben 3 haftalık bir kursa başladımmm....sabah 9 da başlıyor akşam 5 te bitiyorr..işi sormayın hala ses seda yokkk:1no2:

ne kursu canım iyi olur ya oyalanırsın en azından iştende bu süre içinde bi haber gelir inş... evet ya iki gündür bi yanım eksik gibiydi valla abartmıyorum kk yı çok seviyorum :sm_cool:

ne kursu canım iyi olur ya oyalanırsın en azından iştende bu süre içinde bi haber gelir inş... evet ya iki gündür bi yanım eksik gibiydi valla abartmıyorum kk yı çok seviyorum :sm_cool:

Bende kk fanatiklerinden oldum diyebilirimm.:dance:. canımm benim gittigim kurs mersin üniversitesinin düzenledigi elele adlı bir projee..burda kişisel gelişim girişimcilik üzerine egitimler veriyorlar..ben başvuru yapmıştım sonra adamlar mülakatla alım yaptılarr..baktım pazar günü aradılarr..egitim pzt adanada başlıyor dediler bende bugün egitime gittim.. mayısın son haftasına kadar sürecek...En azından kafam dagıldı iyi oldu yanii a.s

hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 :eek: kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis delikafadulden :lepi: sositososito :roflol: :sm_cool: :teytey: :teytey: :hooray: :dance: a.s. :enbuyukkk:
seviyorum seni kk hep bizimle olll :hooray: :enbuyukkk: :lepi:

Son düzenleme:
X