slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli boncuk kamelya özledim kzılar sizi enson boncuğumuzun aşk haberlerini almıştım nasıl varmı bi ilerleme kamelyacım sizde varmı bi gelişme söz nişan öpüldünüz kızlar
tamam canım sorayım sedna arkadaşım ilk önce merhaba bende işkurun kursuna katılmayı düşünüyorum ama öğrenmek istediğim bu kursa katılıp bitirdikten sonra başka kurslara da katılabilir miyiz yoksa belli bir süreden sonra mı hakkımız oluyor?
Merhabaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm :))))))))))))))))))) Size süperr bir haberim varrrrrrrrrrrr
işe başladımmmm 2 gün olduuuuuuuuuuuuuu :)))) Darısı tüm işsiz arkadaşlaraa..AMİNN..Şuan iş yerinden size yazıyorum..hafta sonu cumartesi pazar tatilim..fazla nete giremiyorum..hafta sonu akşam buluşup sohbet edelimm...hepinizi kocaman öpüyorummmm.:)
hayırlı olsun kamelyam.a.s.
Bu arada işsizler kervanına her geçen gün yeni bir halka daha ekleniyor ne olucak bizim halimiz :çok üzgünüm:
kate_34
canımm sen çalışıyormusunn ? profilinde memur yazıyorr..çalışıyorsan iş yaşamında başarılar tatlımm..a.s.
Merhabaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm :))))))))))))))))))) Size süperr bir haberim varrrrrrrrrrrr
işe başladımmmm 2 gün olduuuuuuuuuuuuuu :)))) Darısı tüm işsiz arkadaşlaraa..AMİNN..Şuan iş yerinden size yazıyorum..hafta sonu cumartesi pazar tatilim..fazla nete giremiyorum..hafta sonu akşam buluşup sohbet edelimm...hepinizi kocaman öpüyorummmm.:)
canım malesef ben şuanda çalışmıyorum ancak kpss ye hazırlanıyorum o yüzden memur diye yazdım bişeyi 40 kere söylersen olur derler kaydirigubbakcemile3 bende yazayım dedim öylesine işte
İhtiyaç yayınlarının setini aldım onlardan çalışıyorum işte
süpermişŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizhayırlı olsun güzeel kız çok çok sevindim yasempatiksalakcinni