Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

tatlım bence tarihi yabana atma en zor dersten biri matematikten bile zor bence bissürü şey var ben hep unutmuşum össde çok iyi biliyodum şimdi baştan ögreniyorum sanki hiç bişey bilmiyorum gibi bi garip yani tarih nankör diolarya vala dogru hemen unutuluyor

cografyayla türkçe basit zaten bizi en çok oyalayacak dersler tarihle mat bide anayasamız var tabi ezber yapılması gereken
6 ayımız var sıkı bi çalışmayla hallederiz inş.. biz baya ilerledik dersanede 3 aydır gidiyorumya ben kursa sende başla biran önce bi kursa bu sene alım çok olacak seçim filan var bi 85 alsak ilk atamada gideriz Allah ın izniyle...
75 e kadar düşen yerler var bizim atamalr çok oluyo yıl içinde olacak inşallahh

boncugum cok haklısınn...tarih cidden cok karışık..benim birde matta problemlerde biraz sorunum var şu hız problemi var ya onda.. digerleri iyi sayılır..canım bu yıll memurlukta sözleşmeli dahi yazacagım...yeterki devlet kurumu olsunn.. yetti artık vallahi..bu arada sanada kolay gelsin canımmm

boncugum cok haklısınn...tarih cidden cok karışık..benim birde matta problemlerde biraz sorunum var şu hız problemi var ya onda.. digerleri iyi sayılır..canım bu yıll memurlukta sözleşmeli dahi yazacagım...yeterki devlet kurumu olsunn.. yetti artık vallahi..bu arada sanada kolay gelsin canımmm

tabi canım ne bulursak yazacaz sözleşmeymiş kadroymuş farketmez bi işimiz olsun hayırlısyla..hepimize kolay gelee

canım burdayız naber nasılsın başladınmı dersaneye naptın araştırdınmı??????
kuzucuk nerde???

kızlarrr size müjdeyle geldim uzun zamandır yazamadım sonunda benmde bir işim warrrr artıkk darısı sizin başınızaaaopuyorumnanaktan

kızlarrr size müjdeyle geldim uzun zamandır yazamadım sonunda benmde bir işim warrrr artıkk darısı sizin başınızaaaopuyorumnanaktan

abbboooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenne ara kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

o garip kuşlardan biride benim maalesef...
sinir stresten 2haftada bir hastalıklarla meşgül oluyorum artık tek işim kendi kendimin dktoruyum mafoldumben

şiii nerde bizim fıstıklarrr noluyo ya haftada bi girip naptınızı yazın bari yaa bende durumlar aynı :)

Boncugum bende de aynııı :) bu arada kursu araştırdım 16 şubatta hızlandırılmış kurs var kpss için.. ha bidee 2 yerden iş görüşmesine cagırdılarr çagırdıkları yerr şirket ismi vermeyim ama ( finansal danışmanlık) kabul etmedimm..çünkü iş sahada ..büro işi olsaydı tamam derdim..digeride özel bir dershanede hukuk dersi vermem içinn..stajer ögretmen arıyorlarmış..ama calışma koşulları sabah 9 akşam 9 sadece hafta içi 1 gün tatil...ee dedim ben nasıl ders calışıp kpss hazırlanacagımm.. onuda kabul etmedimm..:))) yaa vallahi begenmemezlikten degil..cok şükür en azından iş teklifi geliyoo.ama benim bir idealim varr..(ıNSAN KAYNAKLARI)..Tüm kalbimle inanıyorum eninde sonunda bana bu departman için iş teklifi gelecekk...ve bende bu departmanda calışacagımmm:))

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli boncuk kamelya özledim kzılar sizi enson boncuğumuzun aşk haberlerini almıştım nasıl varmı bi ilerleme kamelyacım sizde varmı bi gelişme söz nişan öpüldünüz kızlar

X