Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

[color="ındigo"]mutlu yıllarrrrrrr herkeseeee :))))) herŞey gÖnlÜnÜzce olsunnn .sızlerı cook sevıyorummmm:)))[/color]

Kuzummm, boncugummmm 2010 da herşey dilediginizce olsunn..Sağlık, mutluluk, huzur, aşk ,para sizlerle olsunnnn.....ıyiki sizi tanıdımm :)))) iyi senelerr.. cok öpüyorummmmm:)))

kamelyacım tatlım saol bitanem herşeyin en iyisi hayırlısı bizleri bulsun inşallahhh......

kızlar yeni yılınız kutlu olsun gerçi siz beni unuttunuz amam ben yinede size bir uğrayayım dedim umarım yeni yılda bol kazançlı işler buluruz:Saruboceq:

kızlar yeni yılınız kutlu olsun gerçi siz beni unuttunuz amam ben yinede size bir uğrayayım dedim umarım yeni yılda bol kazançlı işler buluruz:Saruboceq:

Beyaztoprakcım aşk olsun seni unuturmuyuzz.. yaa bizde eskisi kadar görüşemiyoruzz..bu arada seninde yeni yılın kutlu olsun tatlımm herşey gönlünce olsunn...muckkkkkkkk :))))

Kızlar bu arada bugün dişimi cektirdimm...2010 da bir cürük dişimden kurtuldumm....sevinimmi üzüleyimm bilmiyorum..eger biraz daha geç kalsaymışım cene kemegimde sorun cıkacakmışş...Allahtan arka azı dişim cekildi...gülerken felan konuşurken görünmüyorr...bu arada hayatımda ilk defa diş koltunuguna oturdum ondada dişim çekildii....

Merhaba arkadaşlar ..Şuanda iş aradıgım halde iş bulamayan bayanlar kervanında bende varım...Günleriniz nasıl geciyor.?.Özellikle bekar olanlar neler yapıyorlar?...Ben kursa gitmek istiyorum ama hangi kursa gitsem diye düşünüyorum..Daha dogrusu el sanatları dikiş nakış türü kurslarla hiç aram yok cünkü yapmayı sevmiyorum..Şimdiye kadar pek cok kursa gittim ama hepsi kişisel gelişim ve iş içindi. Tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirm..a.s.

yaa bende aksine o işleri çok severim ama iş bulmak zor ya.. o branşlarda da yok iş yani.. şimdi düşünüyorum KPSS'ye hazırlaniyim bi de orayı deneyelim be :) hem onunda kursu var sende deneyebilirsin..belli mi olur..biliyorum çok zor kamu sektörüne girmek ama denemesi beleş :pp

ya kızlar burda herkes birbirni unttu vala arada ugrar olduk artık
beyaztoprak sınavın nasıldı ehliyet sınavına girmiştin dimi...

Beyaztoprakcım aşk olsun seni unuturmuyuzz.. yaa bizde eskisi kadar görüşemiyoruzz..bu arada seninde yeni yılın kutlu olsun tatlımm herşey gönlünce olsunn...muckkkkkkkk :))))
tşk ederim canım, evet baktığım kadarıyla kimse pek uğramıyor eskisi gibi daha çok uğrayıp geçen seneki gibi sohbet edip rahatlasak ne güzel olur dimi bu arada sanada geçmiş olsun güzelim

ya kızlar burda herkes birbirni unttu vala arada ugrar olduk artık
beyaztoprak sınavın nasıldı ehliyet sınavına girmiştin dimi...

iyi geçti canım sabırsızlıkla sonuçları bekliyorum bide şu direksiyon sınavını versem çok rahatlıyacağım..

kızlar kpss zor filan değil..büyütüyoruz sadece..eksiklikerimizi bilmek yeterli olacaktır..ben öyle yaptım..eksiklerimi belirledim önce..ona ağırlık verdim..daha 10 aya yakın var..lisans ise 6 aya yakın..hadi 1 er ay çıkaralım ama azımsanacak bişey değil...

kızlar kpss zor filan değil..büyütüyoruz sadece..eksiklikerimizi bilmek yeterli olacaktır..ben öyle yaptım..eksiklerimi belirledim önce..ona ağırlık verdim..daha 10 aya yakın var..lisans ise 6 aya yakın..hadi 1 er ay çıkaralım ama azımsanacak bişey değil...

canım bende karar verdim adanada hızlandırılmış kpss kursuna yazılacagım...şuan dişimi cektirdim 1 hafta yada 10 gün hiç bişe yapamam sonra gidip araştıracagım ..full tıme ders calışacagım..:))))

kızlar bu arada siz kpss hangi dersten başlamayı düşünüyosunuz yada başladınız..yaa bana bir fikir verinn..iyi olan derslerimimi bitirip zoru sonamı bırakayım...cünkü kolay dersler bir an önce biter diye düşünüyorum..yoksa zihin şuan boşken zor dersimi halletmem gerek yani mat ve tarih...bir fikir verinn...

kızlar bu arada siz kpss hangi dersten başlamayı düşünüyosunuz yada başladınız..yaa bana bir fikir verinn..iyi olan derslerimimi bitirip zoru sonamı bırakayım...cünkü kolay dersler bir an önce biter diye düşünüyorum..yoksa zihin şuan boşken zor dersimi halletmem gerek yani mat ve tarih...bir fikir verinn...

tatlım bence tarihi yabana atma en zor dersten biri matematikten bile zor bence bissürü şey var ben hep unutmuşum össde çok iyi biliyodum şimdi baştan ögreniyorum sanki hiç bişey bilmiyorum gibi bi garip yani tarih nankör diolarya vala dogru hemen unutuluyor

cografyayla türkçe basit zaten bizi en çok oyalayacak dersler tarihle mat bide anayasamız var tabi ezber yapılması gereken
6 ayımız var sıkı bi çalışmayla hallederiz inş.. biz baya ilerledik dersanede 3 aydır gidiyorumya ben kursa sende başla biran önce bi kursa bu sene alım çok olacak seçim filan var bi 85 alsak ilk atamada gideriz Allah ın izniyle...
75 e kadar düşen yerler var bizim atamalr çok oluyo yıl içinde olacak inşallahh

bana KPSS'yle ilgili bilgi verirmisiniz =( hiçbişey bilmiorum bu yıl girmek istiyorum hazır işsizken...2yıllık üni bitirdim hangi aydakine ne zaman başvuruluyor...ücret ne...? nolurrr bi yardım :KK43::KK43:

bana KPSS'yle ilgili bilgi verirmisiniz =( hiçbişey bilmiorum bu yıl girmek istiyorum hazır işsizken...2yıllık üni bitirdim hangi aydakine ne zaman başvuruluyor...ücret ne...? nolurrr bi yardım :KK43::KK43:

mrb herşeyi sorabilirsin..
2 yıllık mezunsan eylüldeki sınava girebilirsin
başvurular mayısta filan oluyor ücrette ozaman belli olur

matematik,cografya,tarih,türkçe,anayasa bu derslerden toplam 150 soru çıkar..

X