Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

terem bankacı yazıor önceden nerde çalışıyodun canım
inş. en kısa sürede bulursun yine bi iş...,

kamelya bu arada halkbank sınavı açıklanmış kaç aldınız canım

boncukcum sınavı hiçç sormaaa.....!!!! kaç aldım biliyomusun 59 :KK43:((((((( işte şansımm... .resmen ben kovalıyorum o benden kaçıyoo...herşeyde var bir hayırrr.....ama pes etmek yokk...biliyomusun tatlım ailemin üzülmicegini bilsem artık işi mişi takmıcamm...sırf kendimden cok onlara üzülüyorum....birde tabiki sevgilimle birlikte olamamayaa..:KK43:((( bu arada erkek arkadaşımda barajı aşamdıı...kısmet degilmiş..bende kpss yavaş yavaş hazırlanıyorum...belki ocakta hızlandırılmış kursa yazılırım..canım bir şeyi ögrendim cok istemiceksinn ben neyi cok istedimse olmadıı...şimdi akışına bıraktımm..iş gelsin beni bulsunn...bu arada sen neler yaptınn canımmm?????

teremm
arkadaşım hoşgeldin topigimize...hangi bankada çalışıyordun...bende banka cok istedim ama olmadı kısmet degilmiş
..

kuzummmmmmmmmm sen nerelerdesinnn..?? iş güç ne alemde canımm..kızlar bir gün oturup şöyle güzel bir sohbet edemedik yaaa:KK43:((

kuzummmmmmmmmm sen nerelerdesinnn..?? iş güç ne alemde canımm..kızlar bir gün oturup şöyle güzel bir sohbet edemedik yaaa:KK43:((

ayyy canım sorma ya önce ne güzel egleniyodukkkk şimdi sır olduk hepimiz....
canını sıkma herkesin çok düşük zaten işe başlamış bile torpili olanlar diolar
en iyisi kpss bence kursa git imkanın varsa gerçekten iyi geliyor ben çok seviyorum kursu vala hem ders çalışabiliyorum hemde yeni bi çevre edindim süper oluyor ....
bide tabiki aşık oldum platonik ama o bile güzel valla :asigim: :asigim::asigim:.

ayyy canım sorma ya önce ne güzel egleniyodukkkk şimdi sır olduk hepimiz....
canını sıkma herkesin çok düşük zaten işe başlamış bile torpili olanlar diolar
en iyisi kpss bence kursa git imkanın varsa gerçekten iyi geliyor ben çok seviyorum kursu vala hem ders çalışabiliyorum hemde yeni bi çevre edindim süper oluyor ....
bide tabiki aşık oldum platonik ama o bile güzel valla :asigim: :asigim::asigim:.

Ayy boncugumm süpersinnn aşık oldun demek..canım benim yaaa..:))) Allah tamamını erdirsinn inşallahhhhhhhh:))) Kızım neden platonik senin birşeyler hissettigini anlamadımı?? Eminim cok yenidirr..biraz zaman geçsinn kesin acılır sanaa:)))))) ayy süper bir haber..gelişmeleri yaz bize oldumuu:))))

Ayy boncugumm süpersinnn aşık oldun demek..canım benim yaaa..:))) Allah tamamını erdirsinn inşallahhhhhhhh:))) Kızım neden platonik senin birşeyler hissettigini anlamadımı?? Eminim cok yenidirr..biraz zaman geçsinn kesin acılır sanaa:)))))) ayy süper bir haber..gelişmeleri yaz bize oldumuu:))))

tatlım ögretmenim ya 2 yaş büyük benden hani normal arkadaş ortamı olsa anlarda ama biraz beniim olay farklı :))) hocama aşık oldum yafff:)):asigim:
ne yapacam bilmiyorum kızlar taktik verin bana

yeşilgözlü melek hoşgeldin aramıza inş. en kısa sürede bi iş bulursun canım...

tatlım ögretmenim ya 2 yaş büyük benden hani normal arkadaş ortamı olsa anlarda ama biraz beniim olay farklı :))) hocama aşık oldum yafff:)):asigim:
ne yapacam bilmiyorum kızlar taktik verin bana

yeşilgözlü melek hoşgeldin aramıza inş. en kısa sürede bi iş bulursun canım...

Ayy ögretmenin demek..kız arkadaşı felan yok dimi adamınn :))) iyce bir anla sonra adama aşık ol...:))) canım zaten aranızda fazlada yaş farkı yokmuş..bak ne yap biliyomusun hocana bol bol soru sor..ögretmenler odasında cocugu 5 dk yalnız bırakmaa:))))) sonra normal sohbet havasına girersiniz zamanla..ehh daha sonra msn felan derken bir bakmışız sizi nişanlandırıyoruzz:))))))

Ayy ögretmenin demek..kız arkadaşı felan yok dimi adamınn :))) iyce bir anla sonra adama aşık ol...:))) canım zaten aranızda fazlada yaş farkı yokmuş..bak ne yap biliyomusun hocana bol bol soru sor..ögretmenler odasında cocugu 5 dk yalnız bırakmaa:))))) sonra normal sohbet havasına girersiniz zamanla..ehh daha sonra msn felan derken bir bakmışız sizi nişanlandırıyoruzz:))))))

ayy kamelyacım ne güzel demişsin öle sizi nişanlıyoruz valla çok istiyorum artık hayatıma birini girmesini bakalım zaman herşeyi gösterecek inş. güzel şeyler gösterir :asigim::asigim:

ayy kamelyacım ne güzel demişsin öle sizi nişanlıyoruz valla çok istiyorum artık hayatıma birini girmesini bakalım zaman herşeyi gösterecek inş. güzel şeyler gösterir :asigim::asigim:

canım hakkında hayılısı olsunn..inşallah cok mutlu olursun..senin kıymetini bilen biriyle olmanı dilerim..herşey gönlünce olsunnnn:1hug:

bi aşk kokusu alıyorum kızlaropuyorumnanaktannasıl çekti ama beni bu koku yine buraya-tatlicadiarzu- boncuğum herşey gönlünce olsun güzelim:1hug:

slm millet haydin bura yine hareketlensin....
enişte iyi sanırsam ahahahaa bakalım sizlerle ne zaman tanışacak aşık oldum valada billada
:asigim:

X